Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Bleed forever

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 3 van 17]

51 Re: Bleed forever op zo sep 20, 2009 11:17 pm

Luthien alchte even en dacht aan haa rmeoder hoe goed ze haar vader meestal in bedwang hield, als ze het ergens niet mee eens was hoe hij ergens over daxcht, ze keek even liefkozend naar sirius, en keek toen naar rmeus met een glimlach. Ze was blij dat hij zo deed, ze lachten even om dr twwee beste vrineden, ze waren grappig samen. Ze zuchten even diep en gelukzalig en ksute sirus wang."Hij vermorod je echt niet."Zei ze gerustellent tegen hem.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

52 Re: Bleed forever op ma sep 21, 2009 9:44 pm

Dane zat nog steeds op het podium. In zijn hoofd was hij nog wat nieuwe ideeen voor hun nummer aan het bedenken, maar veel wist hij niet echt.

Profiel bekijken

53 Re: Bleed forever op ma sep 21, 2009 9:55 pm

Anna ging naast Dane zitten."is er wat je doet zo stil?"Vroeg ze bezorgt.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

54 Re: Bleed forever op ma sep 21, 2009 9:59 pm

Dane keek naar Anna en schudde van Nee. "Nee ik ben gewoon nog wat nieuwe dingentjes aan het bedenken voor in de band." zei hij droogjes.

Profiel bekijken

55 Re: Bleed forever op ma sep 21, 2009 10:10 pm

Anna lachte even en keek toen toch ogpelcuth ze ksute hem zachtjes. "Hulp nodig?"vroeg ze lief.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

56 Re: Bleed forever op di sep 22, 2009 1:40 pm

heaven

avatar
Admin
off
moo heah sinds wanneer bedenkt Dane nieuwe nummers >< ?

Kyle keek heel even naar Dane die zo te zien diep nadacht en toen naar Selene die nog een beetje op een afstandje stond. Hij keek haar vrolijk aan.

Sirius keek schaapachtig "nouh dat weet ik nog zo net niet, je pa is best eng weetje" Remus schoot nogmaals in de lach en liep even naar de keuken voor een glas water aangezien hij half dood ging. Sirius keek Remus lachend na en toen naar Luthien "Neeh man jij hebt hem blijkbaar nog never nooit gezien als hij echt des doods was" zei hij serieus.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

57 Re: Bleed forever op di sep 22, 2009 3:33 pm

Off:
Doet ie niet xD Hij bedenkt alleen maar een melodietje voor een nummer ;p

On:
Dane keek naar Anna. "Neuhj, het is niet zo boeiend wat ik doe hoor." zei hij met een glimlach

Profiel bekijken

58 Re: Bleed forever op di sep 22, 2009 3:38 pm

Selene keek naar KYle en Dane en gliml,achte even ze, wist neit of kyle wilde dat ze dichterbij kwam of niet.. Ze bleef daarom maar even staan waar ze stond.

Anna knikte evnenaar Dane en grinikte, ze pakte haar viool en stemde hem, even ze maakte even snekl een melodietje gewoon voor de lol."Goed wat gaan we nu doen?"Voeg ze aan eidereen manar eignelijk het meest aan Dane

"Tegen mij of mama is hij anders nooit des doods geweest."merkte Ltuhien alchend op ana Sirius ze keek hem even aan en was echt verleifd op hem, maar door wat hij zei begon ze zich ook zorgen te maken.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

59 Re: Bleed forever op zo sep 27, 2009 9:30 pm

heaven

avatar
Admin
Sirius grijnsde "Misschien dat je het me daarom kwalijk neemt dat ik je pa totaal niet mag" zei hij serieus. Hij keek naar Remus die weer terug was gekomen en weer op de stoel zat.

Kyle keek naar Selene en wenkte dat ze wel dichterbij kon komen. Hij keek naar Christina en vroeg zich ook af wat ze konden gaan doen "Jah tante ! wat nu" vroeg hij vrolijk.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

60 Re: Bleed forever op zo sep 27, 2009 10:00 pm

Dane luisterde naar Anna en glimlachte. "Dat klonk goed." zei hij. Dane legde zijn gitaar eventjes neer en keek naar Christina, wat ze nu konden gaan doen. Aangezien Dane dat zelf ook niet echt wist.

Profiel bekijken

61 Re: Bleed forever op zo sep 27, 2009 10:22 pm

"Ik denk dat we beter moren veder kunnen, jullie kennen de teksten uit stekend, en Luth is er toch niet, om voor 3 nummers uren te reperteren heeft geen nut, dan kunnen jullie beter met ze alle nog evne wat plezier maken."Zei chrisitna toen tegen haar neefjes en de anahangsels


annna vond het amar al te goed kllinken dan had ze eens tijd met Dane. Ze msite
de tijd samen best wel erg


Lutihen alchte even en schudde haar hoofd."de rede dat jullie elakar neti gmeon begrijp ik maar al te goed.Zëi ze toen rusitg en gemeend tegen hem, ze keek remus even aan.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

62 Re: Bleed forever op zo sep 27, 2009 10:27 pm

heaven

avatar
Admin
Sirius grijnsde vrolijk "Mooi dan hoef ik het hele verhaal niet nog eens af te draaien waarom we hem niet mogen en dat verhaal vind jij niet leuk want dan heb ik kritiek op je vader en dan word je weer boos net als vorige keer"
Remus schudde grijnzend zijn hoofd "nou gaan jullie lekker verder kleffen dan ga ik weer terug naar zweinstein als je het niet erg vind"

Kyle grijnsde en knikte ook. hij plugde zijn gitaar uit en sprong van het podium af naar Selene en gaf der vrolijk een kus op der mond/

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

63 Re: Bleed forever op zo sep 27, 2009 10:58 pm

Ltuhien knuffelde Remus evne en drukte ene kus op zijn wang hij was dan ook haa room."Doei doei doe de groetjes aan tant ehe!"lachte ze en ze ging weer pardsoes op sirius schoot zitten. Ze keek hem even aan en was hellemaal evrgeten dat ze eigenlijk nu al teurg hoorde t ezijn

Se3len zeonde hem zachtjes, ze had haar punk kleding weer eens aan(Avril alvigne kleding dus) en ze streek evne door zijn haren heen."Zo hebben wij twee ook eens tijd voor ons zelf/."Zei ze grinikkent.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

64 Re: Bleed forever op ma sep 28, 2009 8:17 am

Dane knikte. "Ik vind het allemaal best." zei hij. Hij liep het podium en begon het een beetje op te ruimen, dan zouden ze morgen zo weer alles kunnen pakken. Anders zouden ze moeten zoeken en alles.

Melian was op haar kantoortje en verveelde zich dood. Gister avond had ze al hard doorgewerkt aan al het werk wat er lag, dus nu had ze niks meer te doen.

Off:
Ik was Mel half vergeten xD

Profiel bekijken

65 Re: Bleed forever op ma sep 28, 2009 11:59 am

heaven

avatar
Admin
half vergeten nog wel:P

Kyle grijnsde en knikte "kom laten we eventjesn aar de leerlingenkamer zodat ik me gitaar op kan bergen en dan kunnne we ff gaan kijken wat we gaan doen goed" vroeg hij aan Selene.

Sirius keek Remus na tot hij ineens Luthien zag die plompverloren op zijn schoot ging zitten. Hij grijnsde en kuste der zachtjes zodra hij de deur dicht had horen gaan.

Remus ging terug naar Zweinstein en klopte op de deur van het kantoortje van Melian, "Mels" zei hij rustig voor hij naar binnen liep en Melian zag zitten die zich schijnbaar dood verveelde.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

66 Re: Bleed forever op ma sep 28, 2009 3:24 pm

Dane keek naar Anna. "Ja, misschien moeten wij dat ook maar gaan doen." zei hij. Dane glimlachte naar Anna en vond het echt het liefste meisje ooit.

Melian keek op. "Hee Reem. Fijn dat je er bent, aangezien ik me dood verveelde en niks beters wist te doen dan een beetje klote met vanalles en nog was." zei Melian droogjes.

Profiel bekijken

67 Re: Bleed forever op di sep 29, 2009 4:38 pm

Anna knitke alchend naar Dane."Goed idee."Zei ze speels en fliterig,zze keek hem met een bepaalde blik aan, en vond eht heerlijk hem zo te plagen.(anna weet nog neti dat ze zwanger is)

Selene knitke ten teken dat ze dat idnerdaad maar eens meosten gana doen.W wil je doen kyle?V"roeg ze op har leive onschuldige toon die zevaak had

"is er vede rnog eiamdn in dit huis behalve jij en ik?V"roeg z eje, toen voor de zkeerheid maar even, voor dat z evan alels gign doen bij hem

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

68 Re: Bleed forever op ma okt 05, 2009 12:30 pm

heaven

avatar
Admin
Sirius grijnsde "jah knijster maar ongedierte telt niet mee vind ik" zei hij met een ontschuldige grijns.

Kyle grijnsde en haalde zijn schouders op "wandeling rond het meer ofzow?" zei hij toen. Hij had de nijging zijn gitaar gewoon mee te nemen, hij had pas nog een liedje voor Selene alleen geschreven maar hij zou geduld hebben tot vanavond.

Remus liep naar Melian toe gaf der een kus op der mond en grijnsde vrolijk "verveelde je je joh" zei hij vrolijk. Hij leunde tegen haar bureau aan en sloeg z'n armen over elkaar.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

69 Re: Bleed forever op ma okt 05, 2009 3:33 pm

"Dat is goed.Zëi hij gliamclhend het was simpel maar hoe voor ahar als ze maar samen was emt hem dan was alles wel ebst


Luthien schoot in de slappe alch door hem en zoende hem nog even harstochtelijk."je bent grappig jij."flusiterde ze ze zachtjes tegen hem.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

70 Re: Bleed forever op ma okt 05, 2009 3:39 pm

heaven

avatar
Admin
off
zullen we ff skippen tot avond?? das leuker (a) want ik heb ideetje Razz

Kyle liep met Selene door de gangen en had zijn arm om haar heen geslagen en drukte der zachtjes tegen hem aan. Het was ondertussen al aan het schemeren.

Sirius grijnsde en kuste der zachtjes terug "danku" zei hij vrolijk "ik weet dat ik geweldig ben anders zou jij hier niet zijn aangezien jij enkel het beste verdiend" zei hi jserieus.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

71 Re: Bleed forever op ma okt 05, 2009 4:01 pm

heaven

avatar
Admin
Do jou post :
Slene keek hem aan, het was inmiddels al avond ze genoot van alels van de dag zijn aanwezigheid. Ze vroeg zich af of kyle nog wat ing edachte had

luthien keek hem ana en was gaan blzoen door wat hij ahd gegzegd tegen haar."zqal ik koken?V"Roeg ze leif

-----------------------------------------------------------------------------------

Kyle keek haar aan en grijnsde "kom eventjes naar de leerlingenkamer? kwil even mijn gitaar pakken en dan zal je zien wat we gaan doen" zei hij. Hij pakte haar hand en sleurde haar mee naar de leerlingenkamer waar hij nar boven rende om zijn gitaar te pakken. Toen hij weer beneden kwam stond Selene te wachten en nam hij haar mee naar buiten waar ze richting het meer liepen.
Hij ging aan de rand van het meer zitten vlak bij het verboden bos en legde zijn gitaar eventjes naast hem neer.

Sirius grijnsde en schudde zijn hoofd "neeh ik laat knijster wel wat maken en zorg ervoor dat hij het niet vergifigd of verpest" zei hij vrolijk. Hij brulde naar Knijster dat hij iets lekkers en goeds voor hen moest maken dat hij er niets mee uit moest halen en dat hij dan op moest donderen in zijn hok.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

72 Re: Bleed forever op ma okt 05, 2009 5:50 pm

Melian zoende zachtjes mee, al was het best een korte kus. "Ja nogal." zei ze. Melian sloeg haar armen lief om Remus nek heen en drukte weer zachtjes een kus op zijn lippen. "Waar was je eigenlijk heen?" vroeg ze.

Profiel bekijken

73 Re: Bleed forever op ma okt 05, 2009 10:22 pm

heaven

avatar
Admin
Remus keek eventjes zuur "vaalhaar, ik moet daar nog steeds heen heah" zei hij met een zure blik en een norse stem. Hij legde zijn handen op haar heupen en kek der aan "en toen ben ik ff langs Sirius gegaan en wat gepraat" zei hij rustig.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

74 Re: Bleed forever op ma okt 05, 2009 10:29 pm

Luthiewn lachte even anar haar geliefde. "hmm, wat gaan we doen terwijl hij eht eten ebried?V"roeg ze flsutierent in zijn oor met eeng rote en utidgaende grijns rond haar rode lippen ze bedoelde neit eprse wat ermee, amar dat maakte niet uit, ze streek door zijn haren

selene keek hem verbaast aan en grinitke.WÄt bent u van plan met die gitaar meneer Lupois?Vroeg sleene zwaar verliefd aan hem, en ze keek geluk zalig.


chrisitna keek anar severustoe."onze dochter is weer verdwenenen...'

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

75 Re: Bleed forever op ma okt 05, 2009 10:34 pm

heaven

avatar
Admin
Kyle grijnsde en zweeg heel eventjes "Beloof me eerst dat je niet gaat lachen, je mag me wel wurgen liever niet maar omdatj ij het bent, en luister gewoon keey" zei hij snel. Hij pakte zijn gitaar stemde deze af en begon rustig te spelen en na eventjes ook te zingen :

No worries :
We ran past strawberry fields and smelled the summer time,
When it gets dark I'll hold your body close to mine,
And Then we'll find some wood and hell we'll build a fire,
And then we'll find some rope and make a swinging tire.

Chorus
Captivated by the way you look tonight the light is dancing in your eyes
Your sweet eyes,
Times like these we'll never forget,
Staying out to watch the sunset,
I'm glad I shared this with you,
You set me free,
Showed me how good my life could be,
How did this happen to me ,
Yeah, oh

And then I'll swing you girl until you fall asleep,
And when you wake up you'll be lying next to me,
We'll go to Hollywood make you a movie star, (movie star!)
I want the world to know how beautiful you are,

Chorus
Captivated by the way you look tonight the light is dancing in your eyes
Your sweet eyes,
Yeah!
Times like these we'll never forget,
Staying out to watch the sunset,
I'm glad I shared this with you,
You set me free,
Showed me how good my life could be,
How did you happen to me ,
Yeah

There are no secrets to be told,
Nothing you don't already know,
bum bum bum,
We've got no fears of growing old,
We've got no worries in the world.


Hij stopte en keek Selene aan.

Sirius grijnsde ook redelijk uitdagend "Hm geen idee zegt u het eens mevrouw" zei hij al net zo lief fluisterend als dat zij deed.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 3 van 17]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum