Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Bleed Forever (Nieuw) Karakterkaarten

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Bleed Forever (Nieuw) Karakterkaarten op vr jul 19, 2013 12:40 am

heaven

avatar
Admin
Naam:
Leeftijd:
Afdeling:
Karakter:
Uiterlijk:
Familie:
Geschiedenis:
Faceclaim/plaatje:

xxx.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

2 Re: Bleed Forever (Nieuw) Karakterkaarten op vr jul 19, 2013 1:04 am

Dylan04

avatar
toddler
toddler
Naam: Revius John Alast
Leeftijd: 17, bijna 18 (08-12-1998)
Afdeling: Zwadderich
Karakter: Revius is iemand die doet waar hij zin in heeft. Hij houdt niet al te veel van regels, en laat zich zeker niet commanderen. Wil je hem commanderen, dan heb je nogal de foute voor je. Hij heeft in tegenstelling tot vele andere Zwadderaars toch het hart op een goede plek en als hij mensen mag, dan zorgt hij er ook wel voor dat niemand aan hen komt. Ofwel, hij is erg beschermend. Op meisjesgebied heeft hij er wel al een aantal gehad, maar is nu al ongeveer een jaar samen met Zoey Grey. Soms kan Revius nogal overkomen als een macho met een grote arrogantie, maar als je hem leert kennen valt hij best mee.
Uiterlijk: Alex is 1,96 meter groot en redelijk gespierd. Hij heeft kort bruin haar en grijze ogen. Ook heeft hij lichte beharing in zijn gezicht. In zijn vrije tijd draagt hij meestal shirts met een spijkerbroek en sportschoenen. Op schooldagen draagt hij het gewaad van Zwadderich en tijdens zwerkbaltrainingen en wedstrijden draagt hij zwerkbalkleding.
Familie: Revius' moeder is Lana Alast. Ze is 36 jaar oud en heeft Revius dus op haar 18e gekregen. Ze was toen in haar laatste jaar van Zweinstein en heeft dus de tijd van Voldemort meegemaakt. Zijn moeder zat in Griffoendor en zat in de Orde. Ook is ze Schouwer. Ze had een relatie met een jongen, die haar zwanger maakte. Toen hij hierachter kwam, was hij verdwenen. Veel weet Revius niet over zijn vader, wel dat zijn naam Thomas is, maar zijn achternaam of zijn afkomst of dat hij überhaupt nog leeft, weet Revius niks van. Het enige wat Revius wel weet van hem is dat hij een klootzak is. Lana had een broer, John, die eveneens als Lana in de Orde zat, maar al twee jaar van Zweinstein af was. Hij vocht mee met de Tovenaarsoorlog, maar kwam daarbij om. Revius' tweede naam is naar zijn oom vernoemd.
Geschiedenis: Revius is 18 jaar geleden geboren, toen Voldemort zeven maanden dood was en de strijd voorbij was. Revius heeft zijn vader nooit gekend, maar groeide op in een moeilijke tijd. Hij ging naar Zweinstein, dat weer opgebouwd was en werd in Zwadderich ingedeeld. Niet echt precies de afdeling die Revius voor ogen had, voornamelijk omdat hij na de verhalen gehoord te hebben er een bloedhekel aan had, maar hij maakte het er het beste van, wat niet altijd positief is geweest. Hij kreeg al snel aandacht van vrouwelijk schoon en werd op zijn vijftiende ontmaagd door een meisje waarvan hij de naam vergeten is. Daarna volgden al snel meer, totdat hij Zoey ontmoette, waarmee het voor het eerst echt klikte en hij nu al een jaar een relatie mee heeft.
Faceclaim/plaatje: Alex O' Loughlin.
Revius
Humor.
Quidditch.
Somebody wasn't nice for his girlfriend
Broke hand during Quidditch game.
Hiding his emotions.

Profiel bekijken

3 Re: Bleed Forever (Nieuw) Karakterkaarten op vr jul 19, 2013 1:04 am

heaven

avatar
Admin
Naam: Zoey Lexie Grey
Leeftijd: 17
Afdeling: Zwadderich
Karakter: Zoey mag dan in Zwadderich zitten maar ze is geen typische zwadderaar die alle griffoendors haat en ze t liefste allemaal vervloekt, ze is ook niet zo geobserdeerd door bloedzuiverheid en al dat soort onzin. Zolang je aardig bent voor haar is Zoey aardig voor jou. Maak het nou niet te gek Zoey houd niet van stalkerige type's en mensen die 'te' vriendelijk of vrolijk doen. Al helemaal niet s'ochtends vroeg ze heeft namelijk een ochtendhumeurtje waar je u tegen zegt. Zoey is licht ontvlambaar -uhu- en kan niet goed tegen kritiek maar ze krijgt ook bijna nooit kritiek. Ze is intelligent en knap en dat weet ze, ze doet er ook niet moeilijk over. Zoey zegt wat ze denkt en het maakt haar weinig uit wat mensen van haar denken. Verder kan ze een hele lieve meid zijn maar alleen als ze daar zin in heeft. Zo heeft op het moment nu al een jaar een relatie met mooiboy Revius Alast, de hunk van zwaderich, de jongen die iedere jongen wil zijn en die alle meisjes willen daten, ze kent zijn reputatie maar laat zich daardoor niet tegenhouden. Ze is echter niet goed in het uiten van haar gevoelens en dus is het niet echt duidelijk voor niemand, wat ze precies voor Revius voelt. Zoey is een uitmuntende zwerkbalspeelster en is dan ook een aanwinst als jager voor het team van Zwaderich en later wil ze prof worden wat haar waarschijnlijk nog gaat lukken ook. Haar favoriete vak is Verweer tegen de zwarte kunsten wat word gegeven door Severus Sneep. Verder vind ze bezweringen ook wel leuk wat word gegeven door Remus Lupos. Ze heeft immens veel respect voor Sneep en Lupos die hebben de oorlog tegen voldemort meegemaakt, en hebben het overleefd en hoe! Zoey is echter niet erg onder de indruk van Harry Potter ze heeft het idee dat die jongen meer geluk heeft gehad en meer te danken heeft aan zijn vrienden en de mensen om hem heen dan aan zijn eigen talenten maar dat zegt ze niet hardop gezien het dan nog wel eens kan zijn dat ze ruzie heeft met heeeel veel mensen. Zoey is dus niet echt een makkelijk meisje maar als je haar eenmaal leert kennen is ze een goede en loyale vriendin, ze is echter ook sneaky en gluiperig wat nog wel eens van pas komt. Praat je over haar achter haar rug of verraad je haar dan kan je je beter bergen want daar kom je niet zo makkelijk vanaf.
Uiterlijk: Zoey heeft lang bruin krullend haar tot over haar schouders en groene ogen, ze is slank en rond de 1,70. Ze heeft een flawless skin alleen wel 2 tattoo's een op haar pols met het infinity teken met de tekst 'faith' en een droomvanger op haar rug.
Familie: Haar ouders zijn gescheiden toen Zoey 11 jaar was en voor het eerst naar Zweinstein ging dus heeft ze er niet heel veel van meegekregen. Haar vader spreek ze niet meer omdat ze dat niet wil, hij had haar moeder verlaten en heeft verder alle banden verbroken tot hij ineens toen Zo 14 was contact met haar zocht. Zoey's moeder hertrouwde toen ze 15 was en ze kan absoluut niet opschieten met haar stiefvader maar voor haar moeder tolereert ze hem. Ze ziet hem toch amper dankzij Zweinstein en na school was ze niet van plan nog lang thuis te zitten in de gezelligheid. Ze is enigskind en misschien dat ze daardoor nog wel eens wat verwend kan zijn gezien ze altijd alles kreeg van haar moeder omdat die bang was dat Zoey ook afstand van haar zou doen zoals ze bij haar vader had gedaan als ze niet genoeg aandacht kreeg.
Geschiedenis: Zoey is geboren en opgegroeid in hartje Londen op 5 juni 1998. Haar jeugd was top, ze had veel vrienden, haar ouders deden alles voor haar, ze groeide op in een mooi groot huis en had een hechte band met haar ouders. Toen haar ouders gingen scheiden was het dus ook wel even erg moeilijk maar ze heeft er gelukkig niet al te veel van meegekregen omdat ze op school zat wat misschien maar goed was ook gezien ze had gehoord dat haar moeder haar vader het huis uit had 'geschopt' en dat was zacht uitgedrukt. (haar moeder heeft hem omgetoverd tot een slak en vervolgens de tuin in gegooid. tegen de tijd dat de spreuk was uitgewerkt was haar vader al halverwege Wales.) Haar schooltijd was ook prima, ze is populair en kwam in haar 2e jaar al in het zwerkbalteam van zwaderich als Jager. Ze haalt goede cijfers -behalve voor geschiedenis van de toverkunst- en heeft sinds haar 6e jaar een vriend. Revius Alast. Vanaf het moment dat Revius en zij wat kregen ging het alleen maar beter .. alleen wat minder goed met haar aanwezigheid tijdens de lessen dan.
Faceclaim/plaatje: Miley Cyrus Zoey Grey

Zoey

Tattoo Zoey

Tattoo 2

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

4 Re: Bleed Forever (Nieuw) Karakterkaarten op vr jul 19, 2013 1:32 am

heaven

avatar
Admin
Naam: Kyle Remus Lupos
Leeftijd: 15 22-03-2000 (fuckyeah!)
Afdeling: Griffoendor
Karakter: Kyle is een droogkloot. Heel veel meer valt er niet over hem te zeggen. Hij kan serieus zijn maar hij houd van een dolletje en weet van elke serieuze situatie wat leuks te maken. Tenzij het natuurlijk te serieus is dan is Kyle zelf ook geconcentreerd en houd hij zich in. Hij vind het heerlijk om zijn oudere broer Dane te pesten en doet dat dan ook elke kans die hij krijgt. Kyle is verder als hij niet aan het dollen is, een rustige jongen die ervan houd om af en toe gewoon lekker alleen te zijn en gitaar te spelen. Kyle heeft een bijzonder goede band met zijn broer en met zijn vader wie zijn grote voorbeeld is. Hij is nuchter en een realist maar kan ook spontaan en hyper zijn wat hij regelmatig is. Kyle is slim en knap en weet hoe hij dingen voor elkaar kan krijgen. Echter, tijdens de volle maan is hij wat norser gezien hij deels weerwolf is wat hij van zijn vader heeft meegekregen, hij weet dit echter nog niet daar komt hij later pas achter. Hij dacht altijd dat het kwam omdat hij het zo vreselijk vond voor zijn vader dat hij elke volle maan door die pijn moest. Kyle is op meisjesgebied een beetje blijven steken, hij krijgt genoeg aandacht van de dames maar het boeit hem vrij weinig gezien hij maar oog heeft voor een dame en dat is Selene Nightingale van zijn jaar en afdeling. Maar het lijkt alsof ze hem niet ziet staan. Als Selene in de buurt is is Kyle wat minder zeker van zichzelf en gaan woorden nog wel eens verloren of hij zegt domme dingen zoals Dane eigenlijk altijd doet.
Uiterlijk: Kyle heeft groen/grijze ogen die heel veel op die van Remus lijken, en donker haar wat tussen donkerbruin en zwart inzit. Hij heeft zijn vader's gezichtsuitdrukkingen en hij is ongeveer 1,78m lang, gespierd door het vele zwerkballen en vechten met z'n broer.
Familie: Kyle heeft een hele hechte band met zijn familie, of mensen die hij als familie beschouwd. Hij is erg close met zijn vader Remus, en zijn broer Dane en hij zijn onafscheidelijk, met zijn moeder is het wat minder dan met zijn vader maar ook daar heeft hij nog nooit issues of problemen mee gehad en zijn ze verder een hecht gezin. Luthien is zijn nicht, Severus Sneep is zijn oom, en Christina Zwarts zijn tante. Hij ziet Sirius ook als zijn oom gezien Remus en Sirius al beste vrienden zijn sinds hun schooltijd en Harry is de peetvader van hem en Kyle waardoor ze hem ook als familie beschouwen wat ook geld voor Bill en Fleur die weer de peetouders van Amber zijn jongere zusje zijn en Ron en Hermelien horen er natuurlijk ook bij.
Geschiedenis: Kyle is op 22 maart in het jaar 2000 geboren in een plaatsje net buiten Londen. Vanaf t moment dat hij was geboren leek hij al immens veel op Remus waar je hem nooit over zal horen klagen. In zijn kindertijd had hij ook nooit wat te klagen behalve dan de gebruikelijke ruzies tussen broers en broer en zusje. Kyle was jaloers toen Amber werd geboren en ineens alle aandacht opeiste voor haarzelf, natuurlijk kon Amber daar niets aan doen maar hij snapte nu wel waarom Dane altijd zo pissig was als Kyle iets mocht en Dane niet. Kyle heeft altijd zijn ouders bewonderd voor alles wat ze hebben gedaan in hun leven en dan vooral zijn vader die ondanks dat hij een weerwolf is toch het voor elkaar heeft gekregen een gezin te stichten dat gelukkig is en dan ook nog eens meevechten in de oorlog en overleven en zo'n hechte groep met vrienden hebben. Ook Kyle heeft zoals elk kind, alle verhalen gehoord van de tijd van Voldemort en hij is dolblij dat hij niet in die periode was geboren of op school zat of mee hoefde te vechten. Niet dat Kyle iets te klagen heeft over zijn dueleerkunsten. In het eerste jaar op Zweinstein was het nog even wennen, zijn broer had al een groep vrienden en zijn ouders waren er natuurlijk ook altijd maar dat wende snel en Kyle werd ook al snel populair mede dankzij zijn broer die altijd voor hem opkwam en hem overal mee naartoe sleepte. In het derde jaar werd Kyle jager in het zwerkbalteam van Griffoendor, Dane zat toen al een jaar als Drijver in het team. In het 4e jaar begon hij zich bewust te worden van de vrouwen om hem heen en leerde hij ook Selene kennen waar hij direct verliefd op werd maar het nooit aandurfde om met haar te gaan praten meer omdat ze altijd werd omringt door een groep giechelende meiden en allemaal andere jongens die altijd bij die meiden bleven hangen. Nu het 5e jaar zou hij zorgen dat het anders was. Hij kon niet blijven toekijken en alleen maar wensen dat ze hem zou zien staan hij moest er ook wel wat voor doen.
Faceclaim/plaatje: Josh Hutcherson

Kyle
Kyle 2
Kyle 3

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

5 Re: Bleed Forever (Nieuw) Karakterkaarten op vr jul 19, 2013 1:50 am

heaven

avatar
Admin
Naam: Amycus Carrow
Leeftijd: 55
Afdeling: Zwaderich (Nu 'ex' - dooddoener)
Karakter: Amycus is op z'n makkelijkst gezegd gewoon een eikel. Hij is kil, gemeen, duivels en het boeit hem niets wat andere mensen van hem denken als hij zijn zin maar krijgt en het boeit hem al helemaal niet wat er met de mensen om hem heen gebeurd, tenzij er iets met zijn dochter is. Hij doet alsof het hem niets kan schelen maar kom niet aan zijn dochter dan kom je aan hem. Hij is zeer beschermend tegenover Anna en had dan ook liever niet dat ze naar Zweinstein was gegaan toen ze de brief had gekregen doordat ze natuurlijk gelinkt zou worden aan hem en dan zou ze een zware schooltijd hebben. Gelukkig was dat allemaal meegevallen en had hij nu nog geen spijt van dat ze naar school was gegaan. Amycus staat bekend als een van de dodelijkste dooddoeners die er nog vrij rondloopt de rest is of dood -vermoord in de oorlog- of zit weg te rotten in Azkaban waar hij het liefste zo ver mogelijk uit de buurt blijft.
Uiterlijk: Blauw/grijze ogen, kort donkerblond haar, rond de 1.85m lang, brede schouders.
Familie: zijn zus Alecto is omgekomen in de slag om Zweinstein tijdens de oorlog, verder heeft hij nu alleen nog maar zijn dochter Anna.
Geschiedenis: Amycus had geen makkelijke jeugd, hij moest alles delen met zijn tweelingzus Alecto en zijn ouders waren niet rijk. Amycus zijn ouders zijn vermoord door Voldemort toen hij en zijn zus pas 16 waren en dus hebben ze sinds hun 16e voor zichzelf moeten zorgen. Waardoor ze de verkeerde vrienden kregen en later dooddoener werden. Amycus heeft nooit aan zijn keuze getwijfeld, pas toen duidelijk werd dat Harry Potter niet zo makkelijk te vermoorden was als dat werd gedacht en op het moment dat de strijd op Zweinstein losbarste toen pas kwamen de twijfels naar boven. Amycus had nooit problemen op school en als hij in de problemen zat gaf hij wel iemand anders de schuld waardoor hij eronderuit kwam. zijn vrouw kwam om het leven door een verdwaalde beuker die vol op haar hoofd terecht kwam en ze was niet meer te redden -hahahhaah xD- Amycus heeft er niet al te lang bij stilgestaan hij had een dochter waar hij voor moest zorgen en nog twijfelde hij of hij wel alles had gedaan wat hij kon doen of dat hij het niet beter had kunnen doen. Anna leek hem te haten namelijk...meestal. Niet altijd als ze iets nodig had was hij de lieve papa die de puppy oogjes te verduren kreeg als hij nee wilde zeggen. Vrouwen.
Faceclaim/plaatje: Sean Bean

Amycus
Amycus Carrow laughing..

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

6 Re: Bleed Forever (Nieuw) Karakterkaarten op vr jul 19, 2013 2:06 am

heaven

avatar
Admin
Naam: Charlie Wemel
Leeftijd: 25
Afdeling: Griffoendor
Karakter: - Doe ik later nu geen zin in -
Uiterlijk: Groene ogen, bruin haar als enige van de wemel familie heeft hij de haarkleur van zijn moeder geërfd, brede schouders, gespierd en onder de littekens en brandwonden van zijn werk in roemenië met de draken.
Familie: De Wemels als je die allemaal moet gaan opnoemen ben ik nog wel ff bezig. Belangrijkste :Molly, moeder, Arthur, vader, Bill, oudste broer, Fred&George, broers, Ron, jongste broer, Ginny zus maar overleden, hij is de jongste.
Geschiedenis: - doe ik ook later-
Faceclaim: Jensen Ackles

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

7 Re: Bleed Forever (Nieuw) Karakterkaarten op vr jul 19, 2013 2:22 am

Dylan04

avatar
toddler
toddler
Naam: Thomas Farrow
Leeftijd: 37 (12-03-1981)
Afdeling: Voormalig Zwadderich.
Karakter: Thomas is vooral sluw en achterbaks. Hij heeft vaak mooie praatjes klaar en weet mensen voor de gek te houden. Thomas is nogal een bazig type en heeft vaak een grote mond.
Uiterlijk: Thomas heeft bruin kort haar, donkere bruine ogen en is 1.86 meter groot. Hij is redelijk gespierd en ziet er jonger uit dan hij in werkelijkheid is. Dit heeft hij te danken aan een elixer dat hij gebrouwd heeft, zie bij geschiedenis voor meer informatie. Thomas heeft op zijn pols nog steeds het bekende Dooddoenersteken staan. Hij draagt meestal zwarte kleding en heeft lichte beharing in zijn gezicht.
Familie: Hij heeft een zoon, waar hij het bestaan niet van afweet. Hij weet wel dat hij een kind verwekt heeft bij Lana Alast, maar niet dat het Revius is. Voor de rest heeft Thomas twee broers; Luke(33) en Chad(38). Chad zit in Azkaban omdat hij een Dooddoener was, en met zijn broer Luke heeft hij geen contact meer. Dit omdat Luke in Ravenklauw zat en geheel tegen Voldemort was. Zijn ouders zijn Mitchell en Nina Farrow. Met beiden heeft hij ook geen contact meer, sinds hij en eveneens Chad bij Voldemort waren aangesloten. Zijn vader is een dokter in het St. Holisto en zijn moeder werkt op het Ministerie. Beiden hebben in Ravenklauw gezeten. Zijn grootvader Matthew was een Zwadderaar en een toverdrankenmeester. Echter bij het verkeerd brouwen van een drankje, ontplofte de boel en overleed hij.
Geschiedenis: Thomas is als tweede zoon geboren van Mitchell en Nina Farrow. Hij trok het meeste op met zijn oudste broer Chad en kon het minder goed vinden met Luke. Eenmaal hij op Zweinstein kwam, werd hij eveneens als zijn broer in Zwadderich geplaatst. Toen hij in zijn vierde jaar zat, kwam Luke op Zweinstein en werd die in Ravenklauw ingedeeld. Hij ging niet veel meer om met Luke, maar meer met Chad. Toen Voldemort aan de macht kwam, sloot Chad zich hierbij aan en haalde ook Thomas over om zich aan te sluiten. Dit was in zijn zevende jaar tijdens de Tovenaarsoorlog. In zijn zesde jaar ontmoette hij een chick van Griffoendor, Lana Alast. Hij had het normaal niet zo op Griffoendors, maar voor haar maakte hij een uitzondering. Toen hij erachter kwam dat Lana zwanger van hem werd, was de Tovenaarsoorlog al aan de gang. Door echter een masker te dragen, kwam Lana er niet achter dat hij een Dooddoener was. Toen Voldemort vermoord werd, vluchtte hij zoals vele anderen, Lana vertellend dat hij niet bij haar kon zijn omdat hij geen kind van haar wilde. Hij heeft achttien jaar ondergedoken gezeten, maar kwam erachter dat zijn broer Chad opgepakt is en in Azkaban zit. Thomas heeft toen weer contact opgenomen met Amycus Kragge en Rabastan van Detta. Ze plannen een inbraak in Zweinstein. Doordat Thomas' grootvader een toverdrankenmeester was, en zijn brouwsels opschreef en Chad en hij alles erfden van hem, kwam hij ook in het bezit van zijn vele notities en toverdranken. Zo brouwde hij ook een elixer dat hem jong liet uitzien.
Faceclaim/plaatje: Daniel Gillies
Quiet.
Staring.Laatst aangepast door Dylan04 op vr jul 19, 2013 6:18 pm; in totaal 1 keer bewerkt

Profiel bekijken

8 Re: Bleed Forever (Nieuw) Karakterkaarten op vr jul 19, 2013 3:31 pm

Naam: Melian Ellen Snape
Leeftijd: Melian is 49 jaar oud. Ze is geboren op 12 augustus 1964
Afdeling: Griffoendor
Karakter: Melian is over het algemeen altijd heel vrolijk. Ze is enorm vriendelijk, beleefd, zorgzaam en behulpzaam. Melian is iemand die altijd veel meer bezig is hoe ander zich voelen, dan met hoe zij zich voelt. Ze stelt het belang van anderen voorop en probeert het anderen altijd naar hun zin te maken. Melian is meestal een beetje verlegen met mensen erbij die ze niet zo goed kent en is niet echt hyper. Melian kan goed leren en ze vindt het fijn om haar familie en beste vrienden om haar heen te hebben. Melian is niet graag alleen en ze zorgt er daarom ook vaak voor dat dat niet gebeurd. Ze zou er altijd alles aan doen om haar vrienden en familie te beschermen en laat hen niet zomaar kwetsen. Melian is echter wel iemand die graag gelijk wilt hebben als ze ook echt zeker weet dát ze gelijk heeft. Het enige wat Melian niet kan is met stress omgaan. Dan raakt ze meestal helemaal in paniek, wat meestal nog meer stress veroorzaakt. Melian kan ook nog wel eens jaloers zijn in de liefde. Ze vindt het helemaal niet leuk als er bijvoorbeeld meisjes rondhangen bij de jongen die zij leuk vindt. ’s Ochtends kan Melian nogal wat chaggerijnig overkomen, maar ze heeft gewoon een klein ochtend humeurtje. Melian houdt helemaal niet van sporten, maar vindt het wel leuk om naar Zwerkbal te kijken. Ze pakt liever een goed boek en als ze daar eenmaal mee is begonnen, kan ze meestal ook niet ophouden met lezen en is ze helemaal in haar eigen wereldje. Melian houdt van spontane acties en ze vindt het dan ook heel leuk als ze met iets leuks verrast wordt.
Uiterlijk: Melian is een slank meisje met een lichte huidskleur. Ze is ongeveer 1.70 meter lang. Melian heeft zwart lang haar wat soms een beetje golft. Ze heeft dezelfde donkere ogen als haar broer Severus en die vallen meestal ook erg op als je Melian voor het eerst zou zien. Melian ziet er niet sterk uit, maar dankzij haar toverstok heeft ze die kracht ook niet nodig. Haar bouw lijkt verder niet echt op die van Severus. Melian heeft dat echt van haar moeder.
Familie: Melian is echt gek op haar familie, althans op haar broer. Melian heeft nooit een goede band met haar ouders gehad en heeft daarom ook geen leuke jeugd gehad. Later werd de band tussen haar en Severus alleen maar beter en was Severus altijd de belangrijkste persoon in haar leven waar ze het meest om gaf. Nu moet Severus die plek delen met vier andere personen, namelijk: Remus, Dane, Kyle & Amber. Melian is al op vrij jonge leeftijd met Remus getrouwd en ze houdt van niemand meer dan hem. Al snel werd hun eerste zoon Dane geboren en dat was echt een van de mooiste dagen uit het leven van Melian, samen met de geboorte van Kyle en Amber, die vlak naar Dane werden geboren. Melian vindt het enorm belangrijk dat er een goede sfeer is in haar gezin en dat is ook zo. Er zijn nooit echt erge problemen binnen haar gezin en de kinderen kunnen het ook prima met elkaar vinden en hebben maar af en toe ruzie. Melian vindt dat echt enorm fijn. Ook de vrouw van Severus en hun dochter horen echt bij de familie. Melian kent Christina al sinds dat ze klein was en Luthien is haar enigste nichtje waar ze ook dol op is. Verder hoort Sirius eigenlijk ook bij de familie. Het is de beste vriend van Melians man Remus en ze ziet hem eigenlijk ook als een soort broer. Verder hebben Melian en Remus nog een paar andere vrienden, waaronder Harry Potter, Bill en Fleur Wemel en Ron en Hermelien Wemel. Ook hun beteken veel voor Melian. Ze weet dat ze altijd op hen kan rekenen en doet dat dan ook.  
Geschiedenis: Melian is geboren op 12 augustus 1964. Haar vader heeft haar nooit gewild en haar moeder maar een beetje. Al snel werd Melian het slachtoffer van huiselijk geweld samen met haar broer Severus. Meestal was Severus het slachtoffer en moest Melian maar aanzien hoe haar vader haar broer in elkaar sloeg. Toen Severus negentien jaar oud was, is hij uit huis gegaan en heeft hij Melian met zich meegenomen. Ze hadden het totaal niet breed met z’n tweeën, maar beter dit dan terug naar huis. Melian heeft het eigenlijk nooit erg gevonden dat ze het niet erg breed hadden. Ze vond het altijd erg fijn om met Severus te zijn en ondanks alles deden ze veel leuke dingen samen en bouwde ze steeds een betere band op. Toen Melian voor het eerst naar Zweinstein ging, leerde ze al snel Christina Zwarts kennen. Melian en Christina werden al snel beste vrienden en ze hebben ongelofelijk veel meegemaakt op Zweinstein. Toen Melian op Zweinstein zat, heeft ze ook Remus, Sirius, James, Lily, Peter en Amycus leren kennen. Al snel werd Melian smoor verliefd op Remus en gelukkig was dat wederzijds. Toen Melian eenmaal van Zweinstein af was, trok ze in bij Remus. Ook James en Lily trouwde en Melian zag dat haar broer wat achteruit ging. Ze deed er alles aan om hem op het juiste pad te houden, maar dat mislukte. Melian wist dat Severus dooddoener was geworden, maar durfde dat alleen tegen Remus te zeggen. Toen Lord Voldemort aan de macht was, heeft Melian meegevochten met de Orde van de Feniks. Hierdoor leerde ze nog meer mensen kennen. Helaas werden er vele door Voldemort vermoord. Toen werden James en Lily vermoord. Alleen hun zoontje Harry bleef over. Het was een zware tijd voor Remus, die zijn aller beste vriend verloor en zijn andere beste vriend naar Azkaban zag vertrekken. Melian had het ook zwaar. Ze was goed bevriend geweest met Lily en had nog wel eens op Harry opgepast. Ook vond ze het moeilijk om Severus langzaam weg te zien kwijnen. Het ging daardoor zo slecht tussen Remus en Melian en daarom zijn ze een tijdje uit elkaar geweest. Melian kwam weer een oude ‘vriend’ tegen, Amycus. Hij was er voor haar toen ze het moeilijk had en hij wist hoe Melian zich voelde over Severus, aangezien Amycus ook een dooddoener was. Amycus en Melian hebben toen heel kort iets gehad, maar nooit echt officieel. Pas toen Christina weer in beeld kwam, ging het vooruit met zowel Severus als Melian. Ook met Remus ging het een stuk beter. Melian kwam erachter dat zij en Amycus toch geen toekomst hadden en alleen maar bij elkaar waren voor de lol en Melian ging terug naar haar enige ware liefde, Remus. Remus nam haar natuurlijk niet zomaar terug, maar de liefde tussen hem en Melian was zo sterk, dat hij ook zijn grote liefde niet kwijt wilde. Remus en Melian zijn toen getrouwd, net zoals Christina en Severus. Een tijd lang was het weer rustig, zonder oorlogen of wat dan ook. In die tijd heeft Melian veel gereisd en gedaan samen met Remus. Ze heeft bijvoorbeeld nog een tijdje in het Magisch Ziekenhuis gewerkt en Melian en Remus hebben een groot deel van de wereld gezien met z’n tweeën. Pas toen Lord Voldemort weer terug was, veranderde alles. Het leek wel of alles weer in zijn oude staat veranderde. De tweede Tovenaarsoorlog was zwaar. Melian heeft zich er een lange tijd erg depressief door gevoeld. Zeker toen ook nog eens haar broer Severus werd vermoord. Het was een moeilijke tijd voor Melian, maar gelukkig werd Dane al gauw na de oorlog geboren. Ze had zich in tijden niet zo gelukkig gevoeld samen met Remus. Het ging steeds beter met Melian en ze leerde goed de dingen van het verleden verwerken. Zeker toen haar broer ook weer herrees uit de dood. Na Dane kreeg Melian met Remus nog twee kinderen, namelijk Kyle en Amber. Al snel wist Melian dat Zweinstein niets voor Amber zou zijn en is Amber dus vorig jaar naar Bill en Fleur verhuisd in Frankrijk. Melian heeft het daar nog wel eens moeilijk mee, want het is haar enige dochter en ze mist haar vaak.
Faceclaim/plaatje: Catherine Zeta Jones
Melian Snape
Melian Snape 2
Melian Snape 3

Profiel bekijken

9 Re: Bleed Forever (Nieuw) Karakterkaarten op vr jul 19, 2013 4:46 pm

Naam: Dane Severus Lupos
Leeftijd: 17 jaar. Dane is geboren op 17 januari 1996
Afdeling: Griffoendor
Karakter: Dane vindt het fijn om in de belangstelling te staan. Hij is eigenlijk altijd wel vrolijk en loopt altijd rond met een glimlach op zijn gezicht. Dane houdt van een geintje en is niet zo goed in serieus zijn. Hij is eigenlijk alleen serieus wanneer het moet of als hij iets echt niet leuk vindt. Dane vindt magie echt geweldig en wilt zoveel mogelijk leren als het om magie gaat. Hij vindt het dan ook erg leuk om te duelleren. Dane is verder erg sportief en hij zou dan ook het liefste alleen maar Zwerkballen. Dane vindt het ook leuk om naar meisjes te kijken en hij vindt het helemaal leuk als ze dan ook nog achter hem aan gaan lopen. Dane kan soms super onhandig en een beetje klunzig zijn. Gelukkig is zijn kleine broertje Kyle dan meestal in de buurt om de boel te redden. Alleen als Dane eenmaal verliefd is op een meisje, wordt hij een beetje verlegen en weet hij nooit wat hij moet doen. Hij wordt dan ook altijd jaloers als er een andere jongen bij dat meisje in de buurt is en Dane wilt diegene dan het liefste vervloeken.
Uiterlijk: Dane is vrij lang. Hij is namelijk 1.85 meter en een beetje breed, dat komt door het Zwerkballen. Hij heeft de haarkleur van zijn vader, namelijk lichtbruin. Zijn ogen hebben de kleur van zijn moeder, donker bruin. Dane valt meestal op omdat hij best lang is.
Familie: Dane is de oudste zoon van Remus en Melian Lupos. Hij heeft nog een jonger broertje en zusje, Kyle en Amber. Dane vindt dat hij een goede band heeft met zijn ouders en kan in het algemeen goed met hen over allerlei dingen praten. Dane en zijn broertje Kyle zijn eigenlijk onafscheidelijk. Ze doen bijna alles samen en delen daarom ook dezelfde vrienden. Af en toe hebben Dane en Kyle ruzie, maar eigenlijk komt dat altijd weer goed. Dane is erg beschermend tegenover zijn kleine zusje Amber. Hij komt altijd voor haar op en Dane zou degene helemaal slopen die haar iets zou aandoen. Dane kan ook super goed opschieten met zijn nichtje Luthien en zijn soort van oom Sirius. Dane vindt het leuk om bij Sirius te zijn, helaas ziet Dane hem alleen niet zo veel. Dane kan het ook goed vinden met Severus en Christina, alleen is Dane stiekem een beetje bang voor Severus. Als Dane bij Severus en Christina thuis is, is hij niet zo bang, maar juist bij Severus in de les staat hij doodsangsten uit. Vroeger toen Dane nog een baby was moest hij altijd de hele tijd huilen als hij in het bijzijn van Severus was.
Geschiedenis: Dane is geboren op 17 januari 1996, nadat de grote Tovenaarsoorlog was afgelopen. Hij is eigenlijk samen opgegroeid met Luthien, zijn nichtje en zij is dan ook zijn beste vriendin. Dane vond het echt geweldig toen hij eindelijk naar Zweinstein mocht en hij vindt het dan ook heel jammer dat hij binnenkort weg moet.
Faceclaim/plaatje: David Oakes
Dane Lupos
Dane Lupos 2
Dane Lupos 3
Dane Lupos 4

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» Nothing ever lasts forever {Open}

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum