Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Hard time’s

Ga naar pagina : Vorige  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 20 van 22]

476 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 10:45 pm

Melian glimlachte. "Ik ben echt blij dat je dat doet." zei ze. Ze drukte een lange zoen op Remus lippen. Melian kroop weer wat dichter tegen hem aan en ging in zijn armen liggen.

Profiel bekijken

477 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 10:55 pm

"natuurlijk vind ik dat goed, dat hoef je me niet te vragen..." zei hij rustig en drukte een zachte kus op haar lippen. "Melian betekent veel voor beide van ons..."

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

478 Re: Hard time’s op ma nov 23, 2009 3:43 pm

Remus keek anar melian en zoende lang teurg met haar. Hij keek melain aan."je bent echt zo mooi."Zei hij gemeend. "je ebtn alels voor me echt alles.Zëi hij gemenedChrisitna keekd ankabar dat het mcoth, "klopt ik weet netiw a tik zodner me elvie schoonzusje zou meotne.zEi ze gmeened

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

479 Re: Hard time’s op ma nov 23, 2009 3:49 pm

Melian begon een beetje te blozen. Ze was complimenten niet gewend, maar vond het zeker niet erg om te krijgen. Er liep eventjes een rilling over haar rug heen, maar die verdween snel toen ze naar Remus keek.

Profiel bekijken

480 Re: Hard time’s op ma nov 23, 2009 3:50 pm

"net als ik niet zou weten wat ik moet zonder mijn jonger zusje... Mijn familie betekend veel meer voor me dan geld, dan vind ik het heus niet erg dat je wat wilt halen voor der." Sneep verlegde Luthien van arm en keek zijn vriendin verliefd aan.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

481 Re: Hard time’s op ma nov 23, 2009 4:59 pm

Christina knitke en ksute hem nog maals."Ga maar naar der toe, dan ga ik wat leuks voor haa halen, ik neem ook een klein dingetje voor Dane en Remus mee, Remus zieter ook gebroken uit."Zei ze tegen ahar geleifde,z e keek hem ana en gliamclthe kortRemus keek naar haar. "je bent hellemaal rood."grinitke hij, en hij keek naar ze zoondje die blij en tevrede bij ze medoe za.t"zelfs hij is nu al gek op je."riep hij vrolijk

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

482 Re: Hard time’s op ma nov 23, 2009 5:01 pm

Melian glimlachte wat verlegen. Af en toe was ze heel erg verlegen, zelfs nog bij Remus. Ze keek naar Dane die echt lief was en geen kick gaf. Alleen af en toe wat geschater. "Volgens mij heeft ie heel veel fantasie... Aangezien hij zo erg bezig is." zei Melian met een glimlachje.

Profiel bekijken

483 Re: Hard time’s op ma nov 23, 2009 5:14 pm

Remus schoot in d elach.Dät heeft ie dan van ze moede.rZëi hij alchend, hij vond het heerlijk zijn zoodnje zo leif te zien, en zijn vrouw zo lekker bij zich te hebben, heelijk, ij gneoot van hun aanwezigheid.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

484 Re: Hard time’s op ma nov 23, 2009 10:31 pm

"Kun je het Remus kwalijk nemen? Ik bedoel maar... wie zou niet gebroken zijn als zijn liefde er zo aan toe was? Ik zou me ook zo voelen als het bij jou gebeurd zou zijn..." zei hij en kon het niet laten om Chris een langzame en tedere zoen op haar lippen te drukken.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

485 Re: Hard time’s op di nov 24, 2009 10:51 am

Melian glimlachte. "Maar zijn ogen zijn sprekend die van zijn vader." zei ze. Melian hield Dane stevig vast. "Als jij Dane wilt vast houden, dan moet je het zeggen hé." zei ze. Melian trok moeizaam haar deken iets meer over haar heen, want ze had het nog steeds koud.

Profiel bekijken

486 Re: Hard time’s op wo nov 25, 2009 12:13 am

REmus hielp haar rusitg en haalde ene kruik voor de.r"Nee nee houd jij hem maar vast."Gliamclthe remus die de kruik bij melian neer elgde hij ksute zactjes haar wang en keek anar ahar vol tederheid en passie."je bent zo mooi en lief.'glimalchte hij teder, hij zuchte diep."niet dood gaan he."Zei remus toen streng

Christina bloosde/."je hebt gelijk als jij zo zou ligge zou ik instertote..."Fluisterde ze.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

487 Re: Hard time’s op wo nov 25, 2009 12:19 am

Sneep streelde door haar haren, hij wist dat zijn vriendin minder goed met emotionele situatie om kon gaan dan hijzelf, maar toch was hij keer op keer verbaasd als hij merkte hoe zwak ze werd. "Dan zou je Melian hebben om op te steunen..." zei hij rustig "en dan zou ik mijn best doen om het te halen, want ik wil je nooit of te nooit ongelukkig zien."

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

488 Re: Hard time’s op wo nov 25, 2009 5:21 pm

"Ik wil niet dood." zei Melian nors en ze drukte Dane dicht tegen haar aan. "Tenminsten, ik doe m'n best niet om dood te gaan." Melian keek naar Remus. "Ik vind het echt lief dat je bij me blijft en niet weg gaat."

Profiel bekijken

489 Re: Hard time’s op do nov 26, 2009 12:39 am

Remus gliamclthe warng. "dat heof je niet leif te vinde, ik doe het met alle pelzier.Zëi hij gemened hij was levier in een ziekenhuis bij meliand an dat hij hellemala neit bij de rkon zijn.Wl je wat eten of drinken?V"roeg hij elfi aan ahar en gliamclhend bleef hij haar aankijken en wachte het antwoord rustig afchrisitna keek severus aan en knikt.e"Dat weet ik, dat weet ik maaar toch en mels zou ook instorten."Zei ze gemeend

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

490 Re: Hard time’s op do nov 26, 2009 1:05 am

Severus keek naar Christina "We zijn een hechte familie en daarom zouden we allemaal instorten als 1 van ons met de dood wordt bedreigd." Hij streelde haar rustig door haar haren en drukte een kus op haar wang. "Ga nou maar snel wat halen voor Melian. Ik wil je niet te lang missen..."

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

491 Re: Hard time’s op do nov 26, 2009 5:59 pm

Melian schudde haar hoofd van nee. "Ik hoef voorlopig niks." zei ze. Melian kon een klein glimlachje op haar gezicht toveren en ze keek weer eventjes naar het plaffon. "Denk je dat we het Perkamentus moeten vertellen dat ik hier lig? Zodat je misschien vrij krijgt ofzo." zei Melian. "En we moeten het ook Lils, James, Sirius en Peter vertellen."

Profiel bekijken

492 Re: Hard time’s op do nov 26, 2009 6:03 pm

Christina knitke en ksute hemevetjes op de mond, ze glimalchte en ging daarna weg, ze had ltuhien bij severus gelaten.


off miss kan chris sirius tegenkomen?


Remus knikte naar melian."Zal ik ze nuy even eenrbeifje sturen? heb ik in 5 min gedaan."Zei hij zachjtes tegen haa

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

493 Re: Hard time’s op do nov 26, 2009 6:08 pm

Off:
Is goed ^^ Ik ben Siri toch? xD

On:
Melian knikte. "Goed idee. Dan hoef je ook niet weg." zei ze. Melian trok haar knieen op en legde Dane met zijn rug zachtjes tegen haar knieen aan, zodat hij als het waren rechtop lag.

Profiel bekijken

494 Re: Hard time’s op do nov 26, 2009 6:46 pm

off geen diee


Remus stuurde de briefjes en was al snel weer teurg rusitg ging hij anast haar zitte."Dane en luthien kunnen eht goed vinde he?"Grijsnde hij

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

495 Re: Hard time’s op do nov 26, 2009 6:50 pm

Melian knikte. "Ja das echt fijn." zei ze. Ze zou het echt niet leuk vinden als Dane en Luthien niet met elkaar konden opschieten.

Profiel bekijken

496 Re: Hard time’s op do nov 26, 2009 7:11 pm

Remus keek melian aan, en zuvchte diep, hij was blij dat hetr alweer wat beter leek emt haar maa rof het ook echt beter was wist hij neit."hoe voel je je nu?V"roeg hij zachtje aan haar

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

497 Re: Hard time’s op do nov 26, 2009 7:12 pm

Melian keek op naar Remus. "Het gaat wel." zei ze. Melian was goed in haar gevoelens te verbergen en ze wou Remus helemaal niet opzadelen met haar pijn, dus zei ze er maar niet te veel over.

Profiel bekijken

498 Re: Hard time’s op do nov 26, 2009 7:42 pm

Remus knikte krot."Als het wle zo is meot je het zegge he."zei remus tegen haar, "ik vind het geniaal hoe wij twee samen kregen.zËi hij grijznend tegen haar

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

499 Re: Hard time’s op do nov 26, 2009 7:46 pm

Melian grinnikte. "Ik ook." zei ze. Melian keek naar Dane en had een paar maanden geleden nog niet gedacht dat ze een kind zouden krijgen. Al was Melian er eerst niet blij mee, nu was ze dol gelukkig met Dane.

Profiel bekijken

500 Re: Hard time’s op do nov 26, 2009 8:29 pm

Remus keek er aanen keek toen weer naar dane en eht boeide hem neit meer hoe jong ze waren. "vind je het nog erg dat we zo jong zijn?"Vroeg hij opeens

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 20 van 22]

Ga naar pagina : Vorige  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum