Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Hard time’s

Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 11 ... 22  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 22]

1 Hard time’s op di okt 27, 2009 11:12 pm

Hard time’s
Het leven als tiener is al zwaar genoeg, maar wat als je ook nog eens tienermoeder word?
Dat overkomt Melian Sneep en Christina Zwarts. Gelukkig laten de vaders de meisjes niet in de steek.
Severus Sneep heeft met Christina een dochtertje en Melian met Remus Lupos een zoontje.
De mannen blijven gewoon op school, de vrouwen moeten er helaas tot hun grote verschrikking af.
Ze kopen een huisje in Zweinsveld samen, en de mannen komen in de avond thuis na de lessen.
Al snel komen Christina en Melian er achter dat ze het niet redde met hun geld en dus moeten gaan werken..
Hoe loopt dit af?
En zijn de mannen het er wel mee eens dat ze gaan werken?


Regels
Rpg rulez


Rollen:
Melian Sneep:Bezet
Remus Lupos: Bezeta
Christina Zwarts: Bezit!
Severus Sneep: bezita
Luthien Sneep: Foetsie!
Dane Lupos: AF! Bezet(A)
Sirius Zwarts:
Perkamentus:
Rest maar zelf vragen xD

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

2 Re: Hard time’s op di okt 27, 2009 11:41 pm

Sneep zat in de les geschiedenis van de toverkunsten, maar in gedachten was hij meer bij zijn vriendin en dochtertje. Hij was liever bij hun gebleven, maar Chris had erop gestaan dat hij zo min mogelijk van school miste om haar verder op te leren zodat ze samen konden afstuderen. Deze les was echter een wanhoop om bij te houden. Die monotone stom dwong hem gewoon om over andere dingen te gaan denken. Hierna was zijn lesdag gelukkig voorbij en kon hij meteen naar haar toe gaan. Sneep had al een paar dagen een verlovingsring op zakken zitten, maar wist niet goed wanneer hij haar het beste kon gaan vragen...

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

3 Re: Hard time’s op di okt 27, 2009 11:45 pm

Remus keek naar Severus, hij vroeg zich af of hij net zo erg met Christina bezig was als hij met Melian en zijn zoondje, toen de les afgelopen was kwam dat als een zegen voor Remus, wat was hij hier blij mee. Rustig stond hij op, pkte ze tas in en deed zijn mantel om, hij rnede zowat naar huis toe, en stak daa rogneudldig zijn sleutel in het slot, daarna ging hij binnen en zocht hij metene melian toen hij haar zag ksute hij haar meteen teder op de mond."Dag liefste."zei hij gemeend tegen haar."Hoe is het met ons zoondje?"

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

4 Re: Hard time’s op di okt 27, 2009 11:49 pm

Sneep rolde met zijn ogen toen hij Remus uit de klas had zien spurten. Het liefst wilde hij dat ook wel doen, maar hij moest nog met Arduin en Noot afspreken voor een werkje dat ze samen deden voor verweer tegen de zwarte kunsten. Pas als hij dat gedaan had liep hij rustig door de straten van zweinsveld en ging rustig naar binnen. Hij begroette eerst zijn zus en ging toen naar Chris toe. Hij sloeg zijn armen om haar heen en kuste haar vol liefde als begroeting. "Ging het wat vandaag?" vroeg hij rustig, terwijl hij naast haar ging zitten en haar dicht tegen zich aantrok.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

5 Re: Hard time’s op di okt 27, 2009 11:57 pm

Christina schrok even op, en keek hem toen aan, ze glimlachte vrolijk naar hem, en legde haar hoofd tegen zijn schouders."Goed, ze is zo ontzettend lief."Zei ze gemeend tegen hem. Ze keek naar het wiegje waar hun kindje in lag te slapen. "Hoe was school vandaag?"Vroeg ze hem en ze keek hem rusitg aan. ze sloot haa rvingers om zijn hand.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

6 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 12:04 am

Sneep glimlachte "heeft ze ongetwijfeld van haar moeder..." zei hij als compliment en zoende haar toen nog even. "Het gaat moeilijk om me te concentreren, maar ik doe mijn best om te volgen." zei hij gemeend "Anderling deed wel wat vervelend, tijdens het oefenmoment kwam ze met me spreken en daaruit kon ik afleiden dat ze er geen vertrouwen in had dat we het alleen aankunnen..." Hij had het hard te verduren gekregen toen hij Chris na twee maanden samen zijn al zwanger had gemaakt, maar hoe verder de zwangerschap was gevorderd en nu de eerste levensdagen van hun dochter Luthien, leek het alsof de roddels en commentaren steeds erger werden.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

7 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 12:15 am

Christina keek hem aan en glimlachte, ze was bezorgt om MMelian. Christina trok zich niets van al het gepraat van die mensen aan, ze was gelukig met Severus, met haar schoonzusje en met haar dochter. Dat namen de roddels niet weg, nee dat kon niet meer weg gneoemne worden. Ze zag Luthien wakker worden."Wil je haar vasthouden?"Vroeg chrisitna rusitg aan hem en ze kute hem evnetjes. "denk je dat naderlign denkt dat we het met de kids niet redde/"

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

8 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 12:26 am

"heel graag" zei Severus toen Chris hem vroeg of hij Luthien wilde vasthouden. Hij sloeg een arm om haar heen en streelde haar even over haar rug. "Ik denk het wel, maar ik denk ook dat Anderling hoopt dat ze het mis heeft... En ik ben vastbesloten om iedereen te bewijzen dat ze fout waren en dat we gewoon perfect bij elkaar passen..." zei hij rustig.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

9 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 10:08 am

Melian zat met opgetrokken knieen op de bank en ze had een boek van school in haar handen. Dane lag schuin tegenover haar in de wieg. Ze had buikpijn en had het koud. Melian keek vrolijk op toen Remus binnenkwam. "Hee Reem." zei ze met een glimlach en ze gaf hem een zoen. "Het gaat wel." zei ze schouder ophalend. Melian schoof haar boek aan de kant en keek naar Dane in zijn wieg. Ze tilde hem op en gaf Dane aan Remus. "Met hem gaat het ook goed." zei ze met een glimlach.

Profiel bekijken

10 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 11:36 am

Christina keek haar vriend eventjes aan emt een glimlach, och wat hield ze toch van hem. Rustig stond ze op en haaldse ze hun dochter uit het weigje die meteen stopte et huile zachtjes druke ze haar lippen op het kleine voorhoofdje, daarna gaf ze haar voorzichtig aan Seversen ging ze naast hemz itten met ene vertederende glimlacxh."Wel er hoofdje ondersteunen he."Zei ze toen glimalchend.

Remus keek glimlachend naar Melian en knuffelde haar eerst stevig, "hee agaat het wel?"Vroeg hij ebzorgt hij dacht dat er wat msi met haar was, rusitg wiegde hij zijn zoondje, hij keek dolblij en kuste melian ngo even. ïk ben je dankbaar dat je me zo lief kindje hebt geschonken Mel, ik heb er geen moment spijt van."Zei hij gemeend."hoe voel je je? je voelt zo koud aan....Doe anders een vest aan schat."zei Remus ebzorgt.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

11 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 4:59 pm

Rustig nam Sneep Luthien in zijn armen en legde haar zo, dat ze in 1 arm kon liggen. Met zijn tweede hand ondersteunde hij het jonge rugje. Hij voelde hoe Chris tegen hem aanzat en gaf haar een liefdevolle zoen op haar voorhoofd. "Luthien lijkt op je..." zei hij rustig. "Ze is minstens even lief en mooi..." complimenteerde hij zijn vriendin.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

12 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 5:06 pm

Christina werd knal knal rood, ze keek haar echtgenoot rusitg aan en glimalchte even kort naar hem, ze ksute hemz achtjes op de mond. Zed keek toen teder naar hun dochtertje. Ze ketielde haar zachtjes en hoorde ltuhien lchen. Chrisitna glimalchte en glunderde meteen hellemaal. ïs dat papa, is papa thuis?V"roeg ze vrolijk. Luthien meost enkel amar meer lachen. "ik heb je gemist Sev."Zei ze gemeend. "ik maak me zorgen o melin ze lijtk zo moe steeds...."ei Christina, zo als sveurs wist sliep ltuhien heerlijk de nacht door"Blijf je vannacht slapen?"

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

13 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 5:11 pm

Sneep moest glimlachen toen hij Chris zo bezig zag met Luth. Rustig kuste hij zijn vriendin op de mond "Ik heb je ook vreselijk gemist Chris, de lesdagen lijken steeds langer en langer te duren...". Toen hij hoorde over Melian zuchtte hij lichtjes "Ik zal wel eens gaan kijken bij Melian..." zei hij rustig. Hij streek met zijn wang tegen haar voorhoofd "Ik zou niets liever willen, dan de nacht bij mijn gezin door te brengen..." zei hij gemeend.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

14 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 5:17 pm

Christina keek hem even ana en glimalchte blij toen hij dat tegen haar zei, ze knuffelde hem dnakbaar ook voe rhet fiet dat hij widle kijken of melian wel oke was,z achtjs streek ze door zijn zwarte haeen. "je ziet er moe uit Sev,"Zei ze rusit ze hoorde de post en deed open voor de uil, ze zuchten diep, weer rekeningen. Ze moffelde ze weg ze wilde severus er niet mee lastig vallen, "Sev ben je gelukig met me?"vroeg ze,een vriend van sev was langs geweest en had beweerd da hij ongelukig was, ze was er nu doodsbang voor dat dat klopte.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

15 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 5:27 pm

Sneep keek haar aan die vroeg of hij gelukkig met haar was. "natuurlijk" zei hij meteen, zonder ook maar een moment daarover te moeten twijfelen. "sinds ik met jou heb, ben ik nog nooit zo gelukkig geweest. Je bent alles voor me." Hij keek haar rustig aan. "Is Edwin Roselier soms langs geweest?" vroeg hij rustig. Op school deed Roselier al zo raar en hij was 1 van zijn vrienden die altijd al had geprobeerd om hem en Chris weer uit elkaar te krijgen, enkel en alleen maar omdat ze het mooiste meisje van school was en in griffoendor zat. "geloof alsjeblieft geen woord van wat die klootzak over mij vertelt..." zei hij smekend en met woede voor Edwin.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

16 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 5:29 pm

Christina knikte glimlachend en kuste hem zachtjes. "Ik ben blij dat je wel gelukkig bent.Zëi ze gemeend tegen hem, ze kuste hem weer op de mond. Ze merkte dat hij boos was op Edwin en vond het terecht, ze keek teder naar Luthien die het duidelijk wel naar ze zin had bij haar vader. Christina vond zich totala enti de kanspte van school nee, ze vond melian zo een miljoen keer knapper dan haar. Christina was soms jaloers op haar schoonheid. Ze keek hem even aan. "ik ben blij dat je gelukig bent, zullen we zo naar mel en rem gaan?"

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

17 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 5:37 pm

Liefdevol kuste hij met haar mee, hij vond het zelf nog steeds vuurwerk als hij haar lippen raakte, maar lette nog steeds op dat hij niet te wild ging, uit respect voor haar opgelopen trauma. Rustig drukte Severus zijn dochter tegen zich aan en drukte ook vol liefde een zoen op haar voorhoofd. Daarna keek hij weer verliefd naar Chris en knikte. "zullen we nu gaan kijken, of wacht je liever nog een beetje?"

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

18 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 5:38 pm

hermelien2607 schreef:
Remus keek glimlachend naar Melian en knuffelde haar eerst stevig, "hee agaat het wel?"Vroeg hij ebzorgt hij dacht dat er wat msi met haar was, rusitg wiegde hij zijn zoondje, hij keek dolblij en kuste melian ngo even. ïk ben je dankbaar dat je me zo lief kindje hebt geschonken Mel, ik heb er geen moment spijt van."Zei hij gemeend."hoe voel je je? je voelt zo koud aan....Doe anders een vest aan schat."zei Remus ebzorgt.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

19 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 6:14 pm

Melian kroop de bank weer op. "Ik heb gewoon enorme buikpijn en heb het super koud." zei Melian en ze keek naar Remus. "Maar maak je alsjeblieft geen zorgen om mij. Met mij komt alles heus wel goed." zei ze. Melian pakte haar boek weer en legde die meteen weer weg toen Severus en Christina binnen kwamen. Ze luisterde liever naar wat hun te vertellen hadden, dan dat ze las.. Meestal dan. Ze trok haar knieen weer op en sloeg haar armen er omheen. Melian keek naar Remus en ze vond hem er echt zo lief uitzien met hun zoontje. "Is er nog wat gebeurd op school?" vroeg Melian, zodat het gesprek niet op haar kon komen.

Profiel bekijken

20 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 9:43 pm

Severus hield Luthien nog steeds in zijn armen als hij de kamer van Melian binnen kwam en merkte meteen dat zijn zus er lijkbleek uitzag. "Anderling denkt dat we het niet zullen redden met de kinderen in ons eentje..." zei hij meteen en ging naast zijn zus zitten.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

21 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 9:46 pm

Remus glimalchte toen Christina en sEverus kwammen, rusitg lwegd eRemus een deken rond melian;s schoduers tegen de kou, hij gaf haar dane aan."ik ga wat thee zettne.Zëi hij, hij ebdoelde eht voor emlian;s buik en dat ze warmer werd rusitg kwam hij wat later teurg met 4 glazen en een pot thee, ij zeetten eht rusitg neer op het burau. hij keek anar zijn meisje/."nee er is op school niskg ebeurt enkel gezeur van mensen die enti geloven dat we het redde en ons zitten te eteren...."Zei rmeus en hij keek ze vriendin ana hij was van olan haar binnenkort

Christina liep achter sEveurs ana naar binnen ze had hem nog seed sLuthien vast laten houden, rusitg gign ze zitten en nam ze dankbaar de thee. Ze keek de mannen even aan en keek toen naar melian."Dane is echt een schatje."Zeiz e toen tegen haar schoonzusje daarna keek ze severus aan. Ze dacjt ama de geld [problemen ze had mel en sev nog niets gegzed. Ze stond op en makte voor dane en lhuien flesjes klaar rusitg gaf ze er 1 aan mel en de andre aan severus."luthien meot weer gevoerderd.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

22 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 9:51 pm

Sneep wist helemaal niets af van de geldproblemen van de meisjes. Hij nam het flesje van Chris aan en streelde daarbij even over haar hand. Daarna liet hij Luthien rustig drinken, terwijl zijn dochter zijn ene wijsvinger stevig vasthield. Hij keek rustig zijn vriendin in de ogen aan, waar hij nog steeds in weg droomde. Sev wist gewoon dat zij zijn ware was, alleen wist hij niet goed waar en wanneer hij haar het beste kon vragen om met hem in het huwelijksbootje te stappen. De ring zat al weken in zijn broekzak, maar kon nooit op iets leuks en romantisch denken.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

23 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 10:41 pm

Melian keek dankbaar naar Remus. Hij was echt lief voor haar. "Dank je, Reem." zei ze. Melian keek naar Severus en pakte Dane aan. Ze legde hem in haar armen en voelde even aan zijn voorhoofdje of hij niet ziek was door haar. "Ik wil wel eventjes met professor Anderling praten als jullie willen." zei Melian droog. Niet dat het dan veel verschil maakte. Ze voelde zich echt niet lekker. "Reem, wil jij Dane even de fles geven?" vroeg Melian. Ze had echt koppijn. "Ik denk dat ik ga werken." deelde ze plots mee. Er was echt te weinig geld en als het zo doorging, dan redde ze het einde van de maand niet. "Of ik ga terug naar m'n ouders." stelde Melian voor. Al wist ze nu dat ze daar niet van harte werd ontvangen.

Profiel bekijken

24 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 10:45 pm

Luthien dronk rusitg van ahar flejse

Christina keek melian aan."wij moeten beide gaan werken."Zei z toen."We redden eht echt niet meer met ons gle dne naar je iduers teurg gana is net zo min een optie voor jou als voor mij."Zei ze zachtjes en vriendelijk. "Severus, kan jij dan in de avonden op Luthien passen? het moet wel in de avond wnat overdag zit jij op school en oppassen zijn te duur...zëi ze toen ze keek melian ana."melian gaat het wel emt je je ziet zo bleek..."
zei chris ebzorgt


rmeus agf rusitg zijn zoon de fles zuchtent keek hij melian aan." ik wil neit dat je agat werken alat mij anders na schooltijd werken,..'zei rmeus rusitg tegen ahar maa rook ebs twle vel hij widle ehc tneit dat zij ging.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

25 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 10:48 pm

Melian legde haar hoofd op de leuning. Misschien kwam het wel dat ze niet lekker was door de stress van de afgelopen tijd. "Jullie moeten je school afmaken, anders heb je straks helemaal geen baan." zei Melian net zo fel terug. "Ik ga straks wel even naar het café hier om de hoek.. Vragen of ze wat hebben voor me." zei Melian. Hopenlijk namen ze haar aan zonder Zweinsteindiploma. Melian vond het eigenlijk best kut dat ze van school af moest. Ze had het daar juist zo naar haar zin. "Of ik ga eerst avondschool in de buurd doen en ga daarna werken." stelde Melian voor als tweede optie. Ze keek naar Christina. "Ben gewoon niet echt lekker, maar let maar niet op mij." zei Melian.

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 22]

Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 11 ... 22  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum