Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Hard time’s

Ga naar pagina : Vorige  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 19 van 22]

451 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 7:50 pm

Sneep kuste Chris rustig en streelde haar, het moment dat hij wou beginnen met uitkleden merkte hij de patronus van Melian op en keek het aan. Juist op dat moment hoorde hij het spreken met de stem van zijn zus. Hij schrok echt toen hij hoorde wat er met haar aan de hand was en keek naar Chris. Hun romantisch momentje was brut verstoord, maar dat leek hij nu nog niet erg te vinden. "Je moeten naar Melian, toe..." zei hij rustig en kuste haar eventjes op de mond.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

452 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 7:55 pm

Christina zuchte nu geriteerd, niet omdat melian ziekw as geworde maar omdat elke keer als ze seks wilde ze wel gestoord werde ze vloekte luid en deed haar kleding normaal, "we moeten naar de toe."Zei ze, ze was wat chagerijnig maar ook zwaar zwaar bezorgt om haar schoonzusje, ze keek hem aan."ik pak dane en luthien wel, en je moet je haar even goed doen eht steekt alle kante op sev."Zei ze,
'

remus zag de patronus van christina dat ze eraan kwammen samen met dane en lkuthien."Ze zijn onderweg."Zeiu remus toene vne tgeen zijn vrouwtje

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

453 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 7:56 pm

Melian was blij om dat te horen. Ze wou nu niet inslaap vallen ook al voelde ze zich toch wel moe. Melian ging recht op zitten en keek naar Remus die nog lag. Hij zag er wel schattig uit.

Profiel bekijken

454 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 8:01 pm

Sneep zuchtte toen hij Chris zo hoorde vloeken. Zelf vond hij het ook niet fijn om steeds gestoord te worden op het moment dat ze beide erg veel zin hadden. "Er komt wel een moment dat we het weer kunnen doen zonder gestoord te worden..." zei hij vastbesloten. Hij kuste haar eventjes op de mond en stond toen op. Hij trok zijn kleren goed en ging toen met zijn handen door zijn haren en legde het rustig in model. Daarna liep hij met Chris mee naar de kinderkamer.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

455 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 8:09 pm

Christina gaf haar man hun dochtertje en aptke toendane uit de wieg."Gaan we met de haard?V"Roeg ze aan ahar geliefde ze was nog steeds chafeirjnig erom, maarja niemand kon er wat aan doen ook mels niet ze was veder ook niet boos ofzo, ze zag ze gewaad gekreukt zitte en trok het recht.


remus keek ahar schuin aan en glimalchte."ik blijf de helle nacht hier."Zei hij gemeend. "als je eht goed vind dat chris en sev ondetusse voor dane zorgen dan kan ik heir blijve."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

456 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 8:12 pm

Melian was blij dat Remus hier wou blijven. "Hopenlijk willen Sev en Chris zorgen voor Dane." zei Melian. "Maar we moeten hem eerst ook laten onderzoeken hé." zei ze.

Profiel bekijken

457 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 8:20 pm

Sneep vond het ook niet zo fijn dat er weer een magisch moment met Chris verstoort was. Hij nam zijn dochtertje aan en zoende hierbij Chris nog even passioneel op de mond. "We gaan met de haard, ik wil niet verschijnselen met Luthien en Dane." antwoordde hij en keek haar nog steeds aan. "Weet dat als Melian er niet zo erg aan toe was, dat ik het eerst met jou zou doen... Ik verlang echt naar je." zei hij en kuste haar nog even in de hals.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

458 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 8:22 pm

"Lieverd ik neem je niets kwalijk, ik weet dat je het anders met me had gedaan, ik neem melian ook niets kwaleijk ik vind het gewoon jammwer maar ik ben op neimand boos.Zëiz e gemeend en ze ging door de haard na hem nog 1x te kussen ze kwam aan in het gholisto en had dane goed vast ze wachte geduldig


"Doen ze heus wel MEls, liefste, maak je geen zrogen eht kotm in rode en ja ik laat meteen een heler naar dane kijken."Zei hi plechtig

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

459 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 8:24 pm

"Straks heb ik het hem doorgegeven ofzo." zei ze. Melian zou het zichzelf nooit vergeven als hij het had en daaraan dood zou gaan. Ze trok haar knieen op en zuchtte eventjes. "Denk je dat ik uit bed mag?" vroeg Melian. Ze wou mee als Dane onderzocht werd.

Profiel bekijken

460 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 8:27 pm

Toen Chris verdwenen was wachtte hij nog een paar tellen voor hij met Luthien in de haar stapte. Hij nam zijn dochter dicht tegen zich aan, nam toen zuurstof en ging naar het holisto. Niet veel later stapte hij met Luthien de haard uit en liep naar Chris toe die wat verder stond met Dane. Hij liep eerst naar de balie toe om de kamer van zijn zus te vragen. Daarna ging hij terug naar Chris. "Kom dan gaan we naar haar kamer toe, ze zal vast graag haar zoontje willen zien."

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

461 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 8:31 pm

"vast wel als je ine e rolstoel agat en je je rusitg houd.Zëi rmeus geurstlelent."Wie weet kunne ze hem heir gewoon odnerozkeen."operde i.

Crhistina knitk ene vrog ana d eballie waar melian alch rsuitgh liep ze erheen en klotpe ze op de kamer. "melian, remus?"vroeg ze rusit ze keek ahar man aan die een rusitge ltuhien avst had

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

462 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 8:33 pm

"Ik haat rolstoelen, Reem." zei ze. Melian kreeg de rillingen ervan en dacht dan alleen maar aan haar moeder. Melian keek blij op toen Christina en Severus er waren. "Oh gelukkig jullie zijn er!" zei Melian en ze kon wel janken zo blij was ze dat ze er waren.

Profiel bekijken

463 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 8:37 pm

off: lau, leuke avatar trouwens Wink

on:
Sneep liep rustig met Chris mee en keek naar zijn zus die in een bed lag. Rustig liep hij naar haar toe en kuste haar op het voorhoofd. "Hoe gaat het nu met je?" vroeg hij meelevend.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

464 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 8:44 pm

Christina gaf haar rusitg dane aan."hier is je zoondje."Zei ze rusitg en vriendleijk xe glimalchte naar melian en keek ahar bezorgt aan.


Remuis liep weg en kwam teurg met ene heler."Ze kunne dane heir onderoeken leifje."Zei hij

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

465 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 8:47 pm

Off:
Dankje Very Happy

On:
Melian pakte Dane aan. Ze keek naar Severus. "Ik heb een bloedvergiftiging." zei ze met een zuchtje. Ze keek nu ook naar Christina en ze hoopte dat ze niet uit hoefde te leggen dat ze er dood aan kon gaan. Toen Remus weer terug kwam was ze echt blij dat Dane hier onderzocht kon worden.

Profiel bekijken

466 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 8:53 pm

Severus schrok wel eventjes toen hij hoorde wat zijn zusje had. "Je overwint dit zus, je bent er sterk genoeg voor..." zei hij bemoedigend tegen haar en kuste haar nog eens op het voorhoofd. Daarna ging hij naar Chris toe en ging naast haar staan.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

467 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 9:09 pm

de heler odnerozhct dane en keek toen vrolijk."Hellemaal gezond.Zëi de heler ze gaf dane weer aan elian en liep toen weg.

christina voelde een traan voer haar wang glijden, als melian dod ging werd ze gek.,


remus kuste zachtjes de wang van melian."Gleukig ozne zoon is goed."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

468 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 10:00 pm

Melian knikte eventjes bedachtzaam. "Ja ik hoo het." zei Melian. Ze zag de traan van Christina. "Chris, rustig maar hier hebben ze alles onder controle." zei Melian zachtjes en lief tegen Christina. Melian pakte Dane aan en was blij dat hij wel kern gezond was.

Profiel bekijken

469 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 10:03 pm

Christina ging op melians voeten einde zitte en pakte een hand."Wat moet ik als je dood gaat, ik kan niet zonder me beste vriendin, je bent me steun en toverlaat, al jaren wat moet ik zonder je?"vroeg ze snikkent.
Ze kwma langzaam weer rustig en knuffede haar even stevig.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

470 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 10:13 pm

Sneep keek meelevend naar zijn vriendin. Hij wist maar al te goed hoe haar band met zijn zus was. "Melian gaat niet dood... dat weet ik gewoon." zei Sneep. Ook hij zou het niet kunnen redden zonder zijn lieftalig zusje. Hij mocht dan nog zo vaak ruzie met haar hebben gehad, toch hield hij zielsveel van zijn zusje.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

471 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 10:18 pm

Melian was blij dat haar familie nu bij een was. "Er gebeurd echt niks." zei Melian nog een keer om Christina, maar ook de rest gerust te stellen. Ze ging weer liggen en staarde naar het plaffon. "Hoe lang duurt zoiets? Ik moet zeker ook van die kut medicijnen slikken hé." zei Melian en ze keek iedereen aan. Ze was misschien gewoon wat ongeduldig.

Profiel bekijken

472 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 10:22 pm

"Dat moet je zeker melian en als je ze neti zelf sliktdwing ik je."Zei remus emteen nooit dwong hij ahar tot digne maar als het ndoig was met dit, dan zou hij dat zeker doen, hij zou ze vrouw niet dood alten gaan en hij zou haar ten huwelijk vrage zodra z ebeter wa.s


Cnhristinakalmeerde en keek naar melian en drutke een kus op haar voorhoofd. "Severus kom even mee alsjeblieft."Zei ze en z eliepd e gang op ze widle met seveurs ebspreke dat ze ene mooi en groot cadue voor mels ging halen geld of geen geld

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

473 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 10:28 pm

Sneep keek naar Chris en knikte. Zijn dochter die hij in zijn armen had, nam hij gewoon mee op de gang. Eenmaal hij de kamerdeur van Melian had dicht gedaan keek hij zijn vriendin aan. "Wat is er?" vroeg hij op zijn hoede en keek zijn vriendin lief aan.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

474 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 10:30 pm

MElian beet eventjes op haar lip. Het liefste was ze gewoon weer beter. "Ik ben het nu alweer zat. Ik wil naar huis." zei Melian maar ze wist dat het niet kon. Melian keek naar Remus. "Ik ben blij dat Dane niks heeft." zei Mel.

Profiel bekijken

475 Re: Hard time’s op zo nov 22, 2009 10:42 pm

"ik wil graag een leuk cadeutje voor melian halen is dat goed als ik dat nu ga doen?"Vroeg ze rusitg en ze kuste hem eveng erustellent,ze keek naar melian en gliamclhte naar haarÄnders ik wel, 1 iemand om me zorgen om t emaken is meer dna gneoeg.G"rinitke hij."hee leifje ik blijf bij je dus geen zorgen.Zëi hij lief

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 19 van 22]

Ga naar pagina : Vorige  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum