Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

The Lost Girl

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 2 van 12]

26 Re: The Lost Girl op vr okt 16, 2009 4:26 pm

"Zuleklb we naar bende gaan dan kunne we gezleig emt ze alle zitte en rpaten."zei ze rusitg tegen haar tante, en ze keek haar tante even aan, rustig stond eop en gign ze achter een kamer sche ze deed haar kleidng aan, en keek naar haar tante eht was een jurk die ze ooit van melian had gehad]
James keek ahar vorlijka an en ahd de nijging haar knuffelen. "ik ben blij dat ik je ken mel"Zei ij genmeend hij kon neit emt de andere leraren voerweg.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

27 Re: The Lost Girl op vr okt 16, 2009 4:29 pm

Melian knikte en ze liep de trap weer af naar beneden. Ze ging op de bank zitten en pakte haar kop koffie, die inmiddels wel was afgekoelt. Ze nam een slokje en keek naar Severus.

Cecil grinnikte eventjes. "Ik ben ook blij dat ik u ken." zei ze eerlijk. Cecil vond het nu toch enorm jammer dat ze die stapel boeken in haar handen had.

Profiel bekijken

28 Re: The Lost Girl op vr okt 16, 2009 4:42 pm

"melian vertle een seit,w e hebben je alle zo lang nei gezien ik ben zo blij je weer te zien weet e wel dat je er echt goe duit ziet? waar ben je dit eker geweesT?"Vroeg ze lief

Jame skeke ahar aan en ging achter haar staan rusitg streelde hij door haar mooie haren en keek ahar toen even aan.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

29 Re: The Lost Girl op vr okt 16, 2009 4:45 pm

Melian dacht eventjes na. "Frankrijk." zei ze. Melian had niet echt veel beleefd daar. Behalve dat het daar mooi weer was en lekker warm. Melian had voornamenlijk daar gewerkt om een beetje rond te komen.

Cecil begon te blozen en liet daardoor bijna de stapel boeken uit haar handen vallen. Ze glimlachte lief.

Profiel bekijken

30 Re: The Lost Girl op vr okt 16, 2009 5:00 pm

Chrisitna flsutide uebr zactjes tegen melian: "weet je zeker da tje amber neit mee wilt nemen?"Vroeg ze zo zacht dat enkel melian ahar verstond

jame sgliamclthe even en streeld ehaar schoduers zachtjes en vond het fijn dat t edoen, hij keek ahar ana en wachten rusitg af.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

31 Re: The Lost Girl op vr okt 16, 2009 5:06 pm

Melian schudde van nee. "Nee, Amber moet echt naar Zweinstein en ze zal zich dood ongelukkig voelen." zei Melian en daar was ze zeker van. Haar leven in Frankrijk was echt niet alles. Ze woonde in een klein appartenmentje in Parijs en Melian kon alleen haar eigen eten betalen.

Cecil zag een tafeltje en dumpte daar haar boeken. Ze ging naast de boeken op het tafeltje zitten en keek James -zonder dat het eigenlijk de bedoeling was- wat uitdagend aan.

Profiel bekijken

32 Re: The Lost Girl op vr okt 16, 2009 5:10 pm

"Ze mist je vsleijk mel, weet Amber wel eignelijk wei ahar vader is? ik heb er nooit war tove egezegd omdat i neit weet of ze het weet."Zei ze zachjtes, ze knuffelde mel. "wilje andeers geld lenen? je werkt je kapot....ik en sev hebbe mee geld dan we kunnen utigeven ons leven.


James zag dit als ene sorot van toestmemen en liep naar haar toe hij gign tusse haar benen in staan neit dwignent of eit smaar gwn rusitg en ebgon aha rzahctjes en teder te zoenen.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

33 Re: The Lost Girl op vr okt 16, 2009 5:13 pm

Melian schudde meteen van nee. "Ik hoef geen geld echt niet. Ik sta nog geen schulden dus zolang heb ik dat geld nog niet nodig. Ik wil trouwens ook liever niet dat Am weet wie haar vader is. Anders word het te pijnlijk. Remus is met tops." vertelde Melian rustig en zachtjes.

Cecil zoende voorzichtig mee en sloeg voorzichtig haar armen om James' nek heen en ze genoot echt van het moment. Hier had ze altijd al van gedroomd en nu kwam het gewoon uit!

Profiel bekijken

34 Re: The Lost Girl op vr okt 16, 2009 5:26 pm

"Enkel maar odma tie jou mist en kwijt is, hij dnekt dat je dood is."Zei ze zachtjes tegen haar, rusitg knuffelde z ehaa.r"Waarom ga je net naa rhem toe?"vroeg ze rusitg met de goed ebedoelinge

james legde zijn hand eop ahar odnerurg en zoende smoor e smooor velriefd mee orpecht genoot hij ervan hij widle dit al sinds hij haa rkend.e"je betn gelweidfg."Zie die.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

35 Re: The Lost Girl op vr okt 16, 2009 5:33 pm

Melian keek Christina aan. "Nee ik ga niet met hem praten." zei ze meningsvast. Ze wou het echt niet, want anders kreeg ze misschien wel weer gezeik. Dan zou Remus vast en zeker willen om zijn dochter ook te willen zien... Terwijl Melian dr mond hield over Amber.

Cecil zoende door en ze wou echt niet stoppen. Toen James stopte glimlachte ze naar hem. "Jij bent geweldiger." zei ze lief.

Profiel bekijken

36 Re: The Lost Girl op vr okt 16, 2009 6:47 pm

Tops zuchtte, ze vond het niet echt leuk dat Remus veel naar Chris zou toe gaan, omdat ze bang was hem dan te verliezen. Toch begreep ze waarom hij dat wilde. "Als je dat gelukkig maakt, moet je dat maar doen. Zal ik met je mee gaan?" ze streelde rustig door zijn haren.

Sneep zat neer op de bank en keek van Chris en Melian naar Luthien en Amber. Hij vroeg zich af wat er door al die vrouwen hun hoofd zou gaan. Het viel hem echter wel op dat Amber hartstikke goed op haar moeder leek en dat baarde hem zorgen. Lupos zou Melian vast in Amber gaan herkennen en dat kon nog wel eens voor grote problemen zorgen...

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

37 Re: The Lost Girl op vr okt 16, 2009 10:47 pm

XChrisitna kitke begirjpend naar haar shcoonzusje, ze begrepe ahar nasgst en alels maar al te goed, ze zuchten even diep en knuffelde haar vol troost."je bent echt een scha tvan een meid."Zei ze gemeend


james keek ahar ana en gliamclhte even zachtjes ksute hij ahar hand."ik ben al heel alng velriefd op je.Zëi hij anar waarheid tegen haar


"Als je dat wilt graag.Zëi rmeus tegen tops. "Dora je weet toch dat ik Chris als een zusje zie en niet meer da dat?"roeg rmeus voor de zkeehrid. "ik val nirt op haar, ik benabsoluut neit verleifd op der en dat zou ik ook nooit worden."Zei hij pelchtig


luthien gign op ahar vaders shcoot zitten ze keek nog slaapdornken amar toch ook weer hedler."jamemr dat tante melian weer weg gaat."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

38 Re: The Lost Girl op vr okt 16, 2009 11:18 pm

Tops keek naar Remus en knikte even. "Dat weet ik Reem..." zei ze rustig en drukte een kus op zijn wang. Ze wist dat maar al te goed, ze had alleen de schrik dat hij dan teveel aan Melian moest denken en dat ze hem kwijt zou raken.

Sneep streelde Luthien door haar haren en keek haar, maar ook Amber aan. "Het is voor tante Melian erg moeilijk om hier te blijven, ze vind het heus niet fijn om hier telkens te moeten vertrekken, maar voorlopig kan het niet anders." Hij was echt voorzichtig met wat hij precies zei.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

39 Re: The Lost Girl op vr okt 16, 2009 11:24 pm

Remus sloeg een arm rond haar middel en drutke haar dicht tegen zich ana zahcjtes drukte hij een kus op haar voorhoofd."wat is er allenmaal gbeeurt in de tusse tijd dat ik je evne neit zag?V"roeg hij haar

ltuhien knikte ze begreep eht wel en vond eht zielig voor haar tante ze zuchten even diep en nuffelde met haar vader. "ik vind het rot voor mels."zei ze gemeend ze kuste haar vader op de wang.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

40 Re: The Lost Girl op za okt 17, 2009 8:16 am

Melian stond op. "Ik ga er weer vandoor." zei ze. Melian keek op haar horloge. Ze had nog wel even voordat ze over vloog terug naar Frankrijk. Ze liep naar Amber toe en drukte een kus op het voorhoofd van haar dochter. "Ik zal je snel een uil sturen." zei Melian met een klein glimlachje.

Cecil glimlachte weer. "Ik ben ook een tijdje verliefd op jou." zei ze. Cecil voelde hoe haar hart tekeer ging. Ze had echt nooit verwacht dat James háár leuk zou vinden, maar ze was zeker super blij.

Profiel bekijken

41 Re: The Lost Girl op za okt 17, 2009 4:45 pm

off: zijn tops en remus misschien een tijdje niet bij elkaar geweest???

on:
Sneep gaf zijn dochter een zoen op haar voorhoofd. "Je moeder en ik vinden het ook erg rot voor haar, maar soms lopen dingen nu eenmaal volgens we zelf niet willen." Hij keek naar Melian die zei dat ze weer zou vertrekken. "We houden je op de hoogte..." zei hij rustig tegen haar.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

42 Re: The Lost Girl op ma okt 19, 2009 8:53 pm

Amber keek ahar meoder zielig ana en stond op ze zuchten even diep en knuffelde haar stevig."ik ha je echt otnzxettent erg misse mama."Zeiz e gemeend tegen haar meoder, ze zuchten diep en vtropeg zich af wie haar pa was maar ze rowg het nooit aan iemand bang voor ruzie of dat iemand boos op haar werd. ze rekte zich eventjes uit.


Remus keek tops ana en hij wahcten op een antwoord.

Chrisitna sotnd op en knuffelde melian."je wet we stana altidj voor je kalar he als e rprobelemen of eits zijn of als je geld ndogi hebt of een dak onder je hoofd bij ons kan je altijd komen."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

43 Re: The Lost Girl op ma okt 19, 2009 8:57 pm

Melian keek naar haar dochter. "Ik ga je ook missen, maar het komt goed. Je gaat morgen toch weer naar school en dan komt alles wel goed." zei ze. Melian keek naar Christina en ze knikte. "Maak je alsjeblieft niet druk om mij." zei ze streng. Melian hield er echt niet van als mensen zich om haar druk maatke.

Profiel bekijken

44 Re: The Lost Girl op di okt 20, 2009 2:44 am

Amber zuchten diep en shcudde evne ahar hoofd maar knuffelde toen toch ahar medoer stevig ze haalde diep in en uit adem en keek haar ana."schrijf me he.vroeg ze smekend tegen ahar mams.


Christina knikte rustig toxhc zou ze dat doen wat melian ook zou zeggen

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

45 Re: The Lost Girl op di okt 20, 2009 9:45 am

Melian knikte. "Ja dat zal ik doen." zei ze. Ze liet Amber los en Melian liep nog even naar haar broer, nichtje en schoonzusje die ze allemaal nog even een knuffel gaf. "Pas goed op jullie zelf." zei Melian. Ze pakte haar mantel en sloeg die om. Nu moest ze nog veilig uit Zweinstein proberen te komen, maar dat moest lukken. "Doeg allemaal." zei Melian en ze verliet het kantoor van Severus en Christina. Melian liep heel snel Zweinstein door en toen ze eenmaal buiten was, verdwijnselde ze naar Frankrijk.

Profiel bekijken

46 Re: The Lost Girl op di okt 20, 2009 5:55 pm

Tops keek hem aan en dacht na, wat had ze precies weer gedaan? Oja, die missie dat ze had gekregen van Perkie. "Ik heb een eerste patrouille gedaan door zweinsveld heen, het lijkt er erg rustig, maar ik heb er soms mijn twijfels over. Zweinsveld voelt anders aan dan het in het begin deed..." Tops keek naar Remus, ze ging wel vaker af op haar gevoel dan haar geweten...

Sneep knuffelde Melian stevig en keek haar na. Hij was altijd al bezorgd geweest om zijn zus, maar had dat wat afgeleerd toen hij Chris had leren kennen. Hij keek naar Amber "Heb je zin in een spel?" vroeg hij aan haar, in een poging haar gedachten wat meer van haar moeder af te krijgen.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

47 Re: The Lost Girl op di okt 20, 2009 6:07 pm

Amvber keek ahar medoer aen voelde de tranen over haar wangen lopen


Remus kjnitke redleijk begrijpent, hijz uchten diep en bleef zitten met het mber gedoe, hij ging proberen secerus te odnerscheppen remus skute haar zachtjes op har wang."je bent mooi."Flusiterde hij

Amebr keek op naar haar oom en knitke toenz e kwma rusitg naar hem toe."is goed oom."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

48 Re: The Lost Girl op di okt 20, 2009 6:12 pm

Sneep haalde een gezelschapsspel uit en zette dat neer op de tafel. Hij keek even naar zijn vrouw en dochter "Doen jullie ook mee?" vroeg hij toen. Het leek hem stukken gezelliger om met z'n vieren een spel te spelen dan met z'n tweeën.

Tops was dicht tegen Remus gaan aanzitten en keek hem met een bezorgde blik aan, ze zag hem niet graag ongelukkig. Ze hoorde wat hij zei en glimlachte "Jij bent ook erg mooie, schat..." zei ze en drukte een liefdevolle zoen op zijn lippen.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

49 Re: The Lost Girl op di okt 20, 2009 6:18 pm

Chrisitna knite ne Luthien voglde ze ginge om de talfe zitten en ze glimalchte naar SEverus. "Sev vind je eht neti evrvelend de engie man in huis te zijn?: kahcte chrisitna

amber moest ook alchen en schoot toene en ebetje heel zacht in de heost

Remus grijsnde even en zoende zachtjes met haar mee"ls ik jou neir had gevonde lach ik nu nog steeds in me bed enkel amar depresie tedoen te wachte tot ik eht hoekje om ging."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

50 Re: The Lost Girl op di okt 20, 2009 6:23 pm

Severus keek even naar de drie vrouwen die hij nu dicht om zich heen had. "Ik ben het al gewoon van en lange tijd met twee vrouwen te leven, een derde zal niet veel verschil maken geloof ik..." zei hij en lachte ook even. Het was fijn om te zien dat Amber hier plezier had. "hoop ik.." zei hij er toen iets serieuzer aan toe.

Tops sloeg haar armen om hem heen en zoende vol passie met hem mee. Ze keek hem aan "Ik ben blij dat je me daarvoor dankbaar bent..." zei ze rustig en begon toen opnieuw met hem te zoenen.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 2 van 12]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum