Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Life after the king

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 4 van 8]

76 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 10:26 pm

Severus keek in haar ogen en luisterde naar haar. Toen ze klaar was met spreken omhelsde hij haar plots steven trok haar erg dicht tegen zich aan. "Ik ben gewoon al een lange tijd bang dat je me niet weer wilt..." zei hij met grote moeite tegen haar. "Ik hou met heel mijn hart van jou en wil je echt niet kwijt..." Hij hoopte echt dat Clemence hem zou begrijpen.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

77 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 10:29 pm

Clemence knuffelde hem terug en keek hem aan."Wees nou maar niet bang, je bent me man, je blijft me man, ik hou van je dat blijft ook zo, ik ben pas de laatste 15 jaar van me leven gelukig geweest, sinds de dag dat we trouwde, je bent er altijd voor me waarneer ik je nodig hebt, je bent een grote steun voor me, je bent lief voor me geeft me liefde, en je hebt me twee gewleidge kindere bezorgt, waarom denk je dat ik al die aanbidders afwijs? weet je wel hoe vaak mannen me proberen te versieren?"Veroeg ze ana hem."ik wijs ze altijd voor je af,!"ze zei er nooit wat over tegen severus omdat ze wist dat hij dan bang werd dat ze vreemd ging als hij wist dat ze aanbidders had.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

78 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 10:42 pm

"Als je me over die aanbidders vertelde en hoe je ze steeds hebt afgewezen, zou ik nooit kunnen gaan twijfelen, maar je vertelde me nooit wat dus begon ik me af te vragen of je niet gewoon door schuldgevoelens bij mij en de kids bleef..." zei hij rustig. Hij zuchtte even "Het is misschien goed dat we vaker met elkaar spreken als we ergens mee zitten..." zei hij uiteindelijk en streelde Clemence door haar haren.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

79 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 10:47 pm

"Lieverd, ik vertelde je niets omdat ik bang was dat je je dan zorge ging maken terwijl dat nergens voor nodig was, ik wijs ze altijd keurig af, die ene lijf wacht die gister is ontsalge he, je zasg toch dat ze helle wang open lag? hij zoende me, ik he hem toen met me angels hellemaal opgengekrapt.'zei ze grijzend en lichtjes trots."ik zei niets omdat het niet nodig was, ik heb alles onder controle, ik ga niet vreemd geloof me ik hou van jou, met hart en ziel."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

80 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 11:00 pm

Severus keek naar haar en knikte. "Ik geloof je schat, maar je begrijpt toch dat ik met die vragen zat?" vroeg hij hopend aan haar. Rustig streelde hij door haar haren en drukte een rustige en liefdevolle kus op haar zachte lippen.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

81 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 11:02 pm

"jaa schat dat begrijp ik maar begrijp je mij ook?"Vroeg ze nu rustig en lief, ze knuffelde hem en kuste toen teder terug, ze ging op het bankje bij de vijver zitte en trok hem neer bij zich,z e ging dicht tegen hem aan genestelt."Dit xzit fijn."Fluisterde ze

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

82 Re: Life after the king op ma nov 23, 2009 11:04 am

Meara

avatar
Dummy
Dummy
hermelien2607 schreef:Clemnce lachte om haar zoon en zat al op haar bed, ze klopte ast zich."Wil je een kaar selletje doen anders liefje? of wat anders?"Vroeg ze, ze was gek op haar kinderen, ze keek ahar zoondje dan ook dol gleukig aan.

James keek naar haar."ben je gelukig an?"Veroeg hij aan ahar en hij keek der aan, hij hopotpe dat het een ja was.

anna keek naar hem en alchte eventjes ze vond het echt fijn. "tja je weet zeker dat je dit wilt?V"roeg ze vleirfd aa hm, ze ksute hem zachtjes in de hals

Jaden knikte hevig en haalde een pakje kaarten uit zijn zak, waarna hij op het bed sprong. ''Wat spelen we?'' vroeg hij vrolijk.

Anyah glimlachte. ''Ik ben gelukkig.'' zei ze, zachtjes, alsof ze het moest beseffen. Heel gelukkig.

Thomas schudde zijn hoofd. ''Ik wil niet meer dan dit doen, Anna.'' fluisterde hij. ''Maar niet minder.

Profiel bekijken https://www.youtube.com

83 Re: Life after the king op ma nov 23, 2009 2:15 pm

Severus glimlachte even "Ik begrijp je ook, lieveling..." zei hij. Zijn ene arm had hij om haar heen geslagen en snoof haar geur op. Hij streelde nog steeds door haar haren en bleef dicht tegen haar aangeleund zitten.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

84 Re: Life after the king op ma nov 23, 2009 3:22 pm

Amy-Rose keek anar haar broertje odmat ze odpracht had gekregen bij hem te blivjen terwijl haar ouders de ruzie uitpraten.
: Kies maar jaden."Zei Amy-Rose tegen ahar kleine broerjte. "Mama komt zo terug, als ze de ruzie met papa heeft uitgepraat jaden."Zei ze lief


Anna keek hem aan."Dat hoeft ook niet."fluisterde ze zoetjes. Ze legde haar hand op zijn lippen en streelde die. "Zal je altijd van mwe blijven houden?"Vroeg ze fluisterent.


"We moeten Anna wel uitloven he nu we koning en koningin worden."Zei james rusitg tegen ze vrouw.

Clemence keek haar man aan en glimalchte tedser teurg naar hem, zachtjes sktue ze zijn hals."Hmm, heerlijk zo samen met je."Fluisterde ze gemeend.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

85 Re: Life after the king op ma nov 23, 2009 3:43 pm

Severus keek naar zijn vrouw en genoot nu echt wel van de aandacht die hij van haar kreeg. Hij was blij dat hij het aan haar had gevraagd, anders was het misschien helemaal niet meer goed kunnen komen met de vrouw waar hij zoveel van hield. "Ik ben blij dat we een dochter als Amy-Rose hebben..." zei hij rustig.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

86 Re: Life after the king op ma nov 23, 2009 3:47 pm

"Ik ook en ook heel erg blij met onze zoon Jaden."Zei ze, ze keek naar Severus. "ik gha het echt heel moeilijk vinde dat james het huis uit gaat, als hij gekroont word en hellemaal in heavly woont, ik ga je echt nodig krijgen dan Sev.Zëi ze gtegen hem, ze kon dan wel een echtgenoot gebruiken om haar te troostent.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

87 Re: Life after the king op ma nov 23, 2009 4:01 pm

Meara

avatar
Dummy
Dummy
Jaden keek boos. ''Oké, dan gaan we hartenzoeken.'' hij koos dat omdat hij er erg goed in was. Daarna keek hij een moment bedenkelijk. ''Hebben papa en mama ruzie dan?'' vroeg hij terwijl hij een wenkbrauw ophaalde.

Thomas zuchtte. ''Dat weet ik niet.'' zei hij eenvoudigweg.

Anyah knikte en slikte een moment. ''Dat zal ze niks vinden. Maar, ik heb zo het idee dat je al een kandidaat weet.'' zei ze langzaam.

Profiel bekijken https://www.youtube.com

88 Re: Life after the king op ma nov 23, 2009 4:07 pm

Amy knikte."is goed jaden, en ja dat hebben ze, papa denkt datmamam neit van hem houd, en ik weet neit of ze dat doet, wat denk jij jaden?V"roeg ze haa rbroertje rusitg


anna knikte, ze vond het jammer da t hij eht neit wist, zij wist het namelijk wel, zachtjes kuste ze hem in de hls, ze vond het heerlijk dit bij hem te mogen doen.


JAmes knikte."Antonio, die hertog van Italie, je weet wel die op ons na rijkste vent terr wereld."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

89 Re: Life after the king op ma nov 23, 2009 4:16 pm

Severus streelde door haar haren en over haar rug heen en knuffelde haar rustig. Hij wist dat Clemence veel belang hechtte aan James en begreep dus dat ze het moeilijk zou hebben de dag dat hij definitief bij hun thuis weg zou gaan. "Ik zal er voor je zijn..." beloofde hij zijn vrouw.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

90 Re: Life after the king op ma nov 23, 2009 4:41 pm

Meara

avatar
Dummy
Dummy
Jaden haalde zijn schouders op. ''Wacht eens...'' Aangezien hij op zijn moeders kamer was, kon hij makkelijk doen wat hij wilde doen. Hij deed een graai onder het kussen en haalde er een fluwelen zakje uit. ''Ik heb Mama er een keer mee gezien, en ik weet niet wat er in zit.'' Hij duwde het naar Amy, ''Open jij het eens.'' zei hij koeltjes.

Thomas glimlachte. ''Ik weet het gewoon niet.''

Anyah's ogen werden groot. ''Is die nog niet getrouwd? James, hij is 5 jaar ouder dan haar.'' zei ze zachtjes.

Profiel bekijken https://www.youtube.com

91 Re: Life after the king op ma nov 23, 2009 4:52 pm

"James is vanaf me 15e, tot ik jouw trouwde het engie geweest wat ik had het zal zo rar worden zonr hem.Zëi ze zachtes, ze wisty dat ze dnakzij Severus er wel over heen zou komen en danzkij hun twee kindjes, ze kuste hem zachtjes op de mond. Ze keek anar de sterre."het is hier echt mooi."

off wat meot erin zitte?


Amy-Rose keek streng naa rhaar broertje."Dat is van mama daar mag je neit aanzitte"!zei ze streng."en nee ik open het neit."Zei ze daarna ze drutke eht terug in zijn handen,


james knikte. "nog steeds niet en 5 jaar is neit zo een evrschil, hafez trouwde een meisje die ahfl zo jogn was als hij dus zo vele vershcil is eht neit schat."


Anna keek teder naar hem. "ik hou van je."Zei ze daarna wer,

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

92 Re: Life after the king op ma nov 23, 2009 5:23 pm

Meara

avatar
Dummy
Dummy
Jaden keek even boos, maar trok toen het touwtje los. Erin zaten 3 babyschoentjes. ''Waarom ligt dat onder haar kussen? Dat ligt toch niet lekker?'' vroeg hij met opgetrokken wenkbrauwen.

Thomas knikte traag en viel toen in slaap.

Anyah knikte. ''Nou, jij zal het wel weten, koning.'' zei ze met een glimlach, kuste hem op de wang en ging liggen.

Profiel bekijken https://www.youtube.com

93 Vinnie (nieuw karaktertje, please talk to me) op ma nov 23, 2009 8:46 pm

Hij zat even op een stoel in de gang tegenover een enorme kast. De kast die hij had moeten verschuiven om erachter schoon te maken stond weer netjes op zijn plaats en het smerige schoonmaak gereedschap zat in de emmer die naast de kast stond. Het was zijn eerste werkdag, voorheen had hij op de boerderij van zijn ouders gewerkt maar vlak na het oogsten was de opslagschuur in vlammen opgegaan door onbekende oorzaak en heel de oogst van afgelopen jaar was verloren gegaan, en daarmee alle hoop op inkomsten voor eten en drinken en de aflossing van opgestapelde schulden. Als oudste zoon in een gezin van 9 moest hij geld gaan verdienen om de herstel van de boerderij en het onderhoud van het gezin te bekostigen.

Zelf was hij 15. Daarna kwamen twee broertjes van 12 en 11, Mark en Lars.. Een tweeling beide meisjes van 9, Nelleke en Tineke. Een zusje van 7, Annelise. Dan drie kleine broertjes van 6,4 en 3, Jordie, Keesje en Arie. En de jongste was zijn zusje van anderhalf, Eveline. Hij ging altijd het meest om met Mark en Lars, omdat deze het dichts bij zijn leeftijd kwamen maar het meest hield hij van Eveline, die hij Eefje noemde. Dat was zijn oogappeltje.

Vinnie stond op en keek om zich heen. Op de boerderij had hij wel geweten wat hij nu kon gaan doen, maar hier in het palijs, als jongbediende had hij geen flauw idee. En de man die hem zeer kort welkom had geheten en direkt aan het werk had gezet had Vinnie niet verteld waar hij zich moest melden als hij klaar was met de kast.
Hij haalde zijn schouders op en besloot dat hij recht had op een rondleiding, en als niemand hem die zou geven dan deed hij het zelf wel.

Profiel bekijken

94 Re: Life after the king op ma nov 23, 2009 10:14 pm

Severus had haar dicht tegen zich getrokken en knuffelde haar stevig. "Ik kom altijd tot rust als ik buiten zit, daarom dat ik naar hier was gerend." Rustig kuste hij haar in de hals en uiteindelijk ook weer op de mond.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

95 Re: Life after the king op ma nov 23, 2009 10:22 pm

James werd evne rood en legde toen een arm om haar middle."Zullen we eht haar mrgoen vertellen?"Vroeg hij
Amy rose zag de wachters een eniwu jognetje binnenlaten(Vinnie)"kom we gaan kijke jade"!riep amy en ze sotnd op om te kijken

Anna keek teder naar Thomas, ze kon niet slapen, ze streelde over zijn borstkast en bleef bij hem liggen met ene glimlach leiver gign ze dood dan dat ze hem zou kwijt raken.


Amy-Rose keek ana rhaar broertje."omdat ze zo veel vna ons en james houd jaden, daarom heeft ze dat daa.r"Zie ze toen rusitg tgeen ahar broertje


Clemence ksute vol genot terug, en keek hem aan ze gli malchte teder naar hem, en genoot er echt van."heeerlijk zo met je.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

96 Re: Life after the king op ma nov 23, 2009 10:35 pm

Meara

avatar
Dummy
Dummy
Anyah knikte. ''Morgen, en we moeten ze uitnodigen.'' zei ze met een glimlach. Ze legde haar hoofd tegen James' schouder.

Jaden keek meteen enthousiast op. Hij gooide zijn kaarten neer en sprong op. Snel stond hij buiten en keer de jongen vanuit de hoogte aan. ''Wie ben jij?'' vroeg hij koeltjes.

Profiel bekijken https://www.youtube.com

97 Re: Life after the king op ma nov 23, 2009 10:39 pm

Severus had zijn beide armen om haar heen geslagen. Hij trok haar op zijn schoot, zodat hij veel beter met Clemence kon knuffelen. "Ik vind het fijn dat ik met je getrouwd ben..." zei hij eerlijk en kuste haar in de hals.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

98 Re: Life after the king op ma nov 23, 2009 11:01 pm

"We zullenz e uitndogien elvierd."Zei james rusitg tehen haar met ene girjns.Amy keek anar de jonge en wachte rusit het antwoord af, ze pakte haar broertje bij de shcouder


"ik vind het ook erg fjn emt jou getrouwt te zijn Sev."Zei ze gemeend tgen hem en ze kreudne gneietent.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

99 Re: Life after the king op ma nov 23, 2009 11:49 pm

Severus keek naar de sterren die zichtbaar waren "Het is een heldere nacht..." merkte hij op terwijl hij zachtjes heen en weer wiegde. Wat verder zag hij zijn kinderen lopen en merkte ook de nieuwe jongen op. Daarna richtte hij weer zijn aandacht op Clemence en kuste haar toen langer in de hals.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

100 Re: Life after the king op wo nov 25, 2009 12:20 am

Clemence lachte en stelde zich al de reactie's van hun twee kinderen voor."Sev, wil je nog meer kinderen eigenlijk? ik heb wel zo lekker beslist dat ik het genoeg vind....maar ik weet neit wat jij vind."Zei ze zachtjes.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 4 van 8]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum