Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Life after the king

Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 8]

1 Life after the king op zo nov 22, 2009 4:25 pm

Life after the king'
Dit is het vervolg op de rpg 1 meester 1 koningin


Het is 15 jaar later in heavley. Hafez en Isabel zijn door een opstand in het volk om het leven gekomen.
Bastaard zoon James is de enige die Hafez kan opvolgen, en word dan ook koning van Heavley. Samen met zijn vrouw prinses Anyah.
Clemence is een inmiddels getrouwd met Sir Severus. Dankzij hem is ze weer koning van Frankrijk.
Voor de meeste mensen is Clemence haar goedheid verloren toen Hafez voor Isabel koos, ze haten vanaf toen die twee mensen ook grondig, maar voor haar familie en echtgenoot is ze nog altijd de vrouw die ze altijd al was.
Inmiddels heeft ze een dochtertje en een zoontje van heer Severus.
De zoon en dochter van James en Anyah zijn inmiddels 15 jaar. James wilt erg graag een nieuw kindje erbij, maar nu hij koning word weet hij niet of hij nog wel genoeg tijd heeft voor nog een kind, en of hij Anyah nog wel tevreden kan houden, uit angst dat zij hem verlaat voor een ander, pakt hij bijna zijn gewoonte van vreemdgaan weer op.
Zou hij die gewoonte kunnen beheersen?
Hij looft prinses Anna, zijn dochter uit aan de verwaande prins Antonio, zij haat hem, en zoekt daarom hulp bij haar moeder.
Thomas is de grootste player van heel Heavly. Hij is namelijk verliefd op zijn zusje Anna. Hij weet dat het onmogelijk is daarom doet hij het met alles en iedereen, in de hoop van zijn verliefdheid af te komen.
Thomas is dan ook over de rooie als die over Antonio hoort en doet er alles aan de verloving te verbreken.
Severus voelt dat hij langzamerhand steeds depressiever word, hij is bang dat zijn vrouw Clemence, waar hij zo gek op is niet echt van hem houd, omdat ze na al die jaren nog steeds verbittert is dat Hafez voor een ander heeft gekozen.
Terwijl Clemence, inmiddels ziels veel van Severus houd.
Ze heeft er geen idee van dat hij depressief is.
Het is hun dochtertje Amy-Rose(14) die er achter komt.
Zij vertelt het haar broertje Jaden. Hoe die erop reageert mag de speler verzinnen.
Natuurlijk gebeuren er aan het hof nog meer dingen en zijn er nog meer mensen. Die mag iedereen zelf verzinnen en wat er nog meer gebeurt.Regels
Rpgworld regels


Rollen
Clemence: Bezet
Anyah: Bezet
James: Bezet
Severus:
Amy-Rose: Bezet
Jaden: Bezet
Anna: Bezet
Antonio:
Thomas: Bezet
Isabbela(dienstmeisje)

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

2 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 4:26 pm

James liep opweg naar de ontbijtzaal waar als het goed is zijn vrouw, kinderen, moeder, zusje, broertje en stiefvader zaten hij ahd de brief met het neiuws da thafez dood was in zijn handen."anyah kan ik je spreken?V"roeg hij als eerst ehij widle dit ales aller eerst emet zijn geliefde vrouw overleggen.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

3 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 4:29 pm

Meara

avatar
Dummy
Dummy
Anyah zat, geurend naar rozenwater, in een dure jurk aan de lange tafel. Naast haar zat Thomas, aan de linkerkant, aan de rechterkant zat Anna. Ze keek bezorgt op doen James haar vroeg te spreken. Ze knikte, stond op en liep naar hem toe. ''Wat is er aan de hand?'' vroeg ze zachtjes.

Profiel bekijken https://www.youtube.com

4 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 4:34 pm

James kuste zijn vrouw eerst zachtjes op de mond met de tederheid die james enkel voorf haar had hij knuffelde haar. "Hafez en isbael zijn dood, ze willen me koning maken van heavely nu."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

5 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 4:36 pm

Meara

avatar
Dummy
Dummy
Anyah schrok. ''Hafez, Isabel en hun dochtertje?'' vroeg ze geschrokken. ''Hoe kan dat?'' Ze had Hafez lang gediend, en dit kwam als een schok. ''Maar, koning van heel Heavenly?'' Ze haalde diep adem. ''Wauw, dat is veel in één keer.''

Profiel bekijken https://www.youtube.com

6 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 4:41 pm

"Een opstand niet dat mij het uitmaakt dat ze dood zijn na alles."Zei ajems bod, hij vond het niet leuk dat hafez hem had late vallen toen hij in het huwelijk trad met isabel, nooit meer jhad hefaz ook maar 1 brief terug gestuurd of iets."het betkent dat jij koningin word he an/."Zei hij zachtjes."Besef je dat?"

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

7 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 4:43 pm

Meara

avatar
Dummy
Dummy
Ayah's ogen werden nog groter. ''Nee, dat besef ik me niet.'' zei ze zachtjes. ''Maar dat is iets goeds, toch?'' vroeg ze daarna, met een glimach. ''Kom, vertel het de rest. Ik weet zeker dat je het heel goed gaat doen.'' zei ze nu met een brede glimlach. Ze ging een stukje op haar tenen staan en kuste James op de mond, zachtjes, uitdagend.

Profiel bekijken https://www.youtube.com

8 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 4:48 pm

James kuste terug."Hetbetkent dat ik midner tijd ga krijge voor me gezin, besef je dat wel an? datr jij meer voor de kids meot gaan zorge en ik je minder kan helpe?"


anna keek naar Thomas en glimlachte zoetjes naar haar broer."Thomas zullen we zo wat gaan doen?"Vroeg ze met een leive zangerige stem

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

9 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 5:01 pm

Meara

avatar
Dummy
Dummy
Anyah knikte. ''Ik begrijp het. Maar, Thomas en Anna zijn al groot genoeg, en ik zal ze dienstmeiden geven.'' zei ze met een glimlach. Ze kuste hem nog een keer. ''Dit is geweldig nieuws, James, Je word koning van het grootste land dat er is!'' Ze sloeg haar armen om zijn nek om hem te omhelzen. ''En daarbij, ik heb verder toch niet veel te doen dan borduren of breien.''

Thomas keek op. ''Ja, kan wel. Ik was sowieso van plan even te gaan rijden, naar het bos of zo.'' zei hij rustig.

Profiel bekijken https://www.youtube.com

10 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 5:04 pm

"ik wilde zo graag nog een kind Anyah, kan dat wel nog als ik koning word?"Vroeg hija an ahar en hij ksute haar hals stiekem hootpe hij dat ze al zwanger was

anna keek hem aan."Zal ik mee gaan thom?"Vroeg ze lief

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

11 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 5:09 pm

Meara

avatar
Dummy
Dummy
''Dat lijkt me niet zo'n groot dilemma.'' zei ze met een lachje. ''Die komt er namelijk al aan.'' Ze kuste hem op zijn wang en liep snel weer de eetkamer in om James te plagen.

''Ja, als je wil.'' Thomas nam het laatste slokje uit zijn glas en stond op. ''Kom je dan?'' vroeg hij. Hij stak zijn hand uit om haar omhoog te helpen.

Profiel bekijken https://www.youtube.com

12 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 5:12 pm

JAmes keek eerst verbaast en rende toen zijn vrouw achterna die hij gewoon ter midde van eidereen vol op zoende, hij keek haaraan en zou geneog cadeu;s voor haar halen wee.r"ik word weer vader!"riep hij vrolijk tege ze meoder hij lette even niet op de tweeling.


Anna stond op dankzij haar broer en keek hem even teder aan ze schrok van ahar vader en ebsloot eerst haar oudrrs t efelciteren en dan met thomas t egana."mam gefliciteerd ik en thomas gaan paardijrden tot strksd."Zei ze leif en ze liep naar haar broer.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

13 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 5:16 pm

Meara

avatar
Dummy
Dummy
Anyah lachte toen hij had bij haar middel greep en zoende. Ze zoende terug. ''Je word weer vader.'' zei ze lachend. Ze gaf Anna een kus op haar voorhoofd. ''Dank je, liefje. Veel plezier, en niet te ver weg! Neem jullie wachters mee.'' zei ze bezorgt.

Thomas rolde met zijn ogen. ''Gatverdamme.'' mompelde hij binnensmonds. ''Gefeliciteerd Moeder, Vader. Ik ga!'' in zijn vluchtige pas naar de deur sloeg hij een hand om Anna's middel en trok haar mee.

Profiel bekijken https://www.youtube.com

14 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 5:25 pm

Anna giechelde toen Thomas dit deed ze hield ervan als hij haar aanraakte."kom we gaan gewoon zonder, "Zei ze leijes tegen hem ze had geen zin in de wachters ze wilde alleen met haar brer zijn.

James werd gelficiteerd do zijn meoder en stiefvader en die feliciteerde anyah ook.

Amy-Rose liep naar anyah "Gefliciteerd."Glimalchte ze lief, ze was pas 14

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

15 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 5:27 pm

Meara

avatar
Dummy
Dummy
Thomas grinnikte. ''Ik had al zo het idee dat je dat zou zeggen.'' zei hij plagend. Hij liet hun paarden klaarmaken en hielp haar opstappen. Daarna stapte hij zelf op en ging in gallop naar het bos.

Anyah glimlachte. ''Dank je, Amy-Rose. Nu word jij ook een keer de 'oudere tante'.'' zei ze met een lachje.

Profiel bekijken https://www.youtube.com

16 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 5:31 pm

Amy schoot in de lach."ja inderdad.Zëi ze en ze klom bij Severus oip schoot ze was gek op haar vader, wat wel aan haar te zien was, ze was echt een papa's kindje.

James keek naar ze zusje, hij was dol op haar, net als op ze eige kinderen. Hij glimalchte en kuste anyah nog eens. Hij keek naar jaden.


Anna hield tohmas goed vast toen hij zo hart ging met het paard en ze glimalchte."dit is altijd leuk."Zei ze vrolijk

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

17 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 5:35 pm

Meara

avatar
Dummy
Dummy
Anyah glimlachte weer. Ze legde een hand op haar buik. Ze voelde zich opgelucht dat ze het eindelijk had verteld. Ze wachtte steeds op een goed moment, maar dat leek steeds langer te duren.

Thomas glimlachte. Hij legde even zijn hand op die van Anna, als geruststelling. Ze waren al snel in het bos, waar hij van het paard afsprong en klaarstond om Anna op te vangen.

Profiel bekijken https://www.youtube.com

18 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 5:39 pm

Anna glimalchte."Waarom ben je altijd zo lief voor me thomas?"Vroeg ze aan hem, ze kuste hem even op de wang, ze glimalchte en kon nooit rade dat hij om haar gaf met al ze minaressen.


"zullen we wat leuks gaan doen nu het nog kan ovoor dat ik koning ben?V"roeg hij ana haar

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

19 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 5:41 pm

Meara

avatar
Dummy
Dummy
Thomas glimlachte. ''Ik kan toch niks anders doen bij jou.'' zei hij met een lachje. Hij gaf haar een kus op haar hand.

Anyah glimlachte. ''Prima. Zoals wat?'' vroeg ze nieuwschierig.

Profiel bekijken https://www.youtube.com

20 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 5:43 pm

"Thomas, waarom breek je toch zo veel harte?"VBroeg ze geamsueerd ze was blij dat hij geen vaste vriendin had een titneling ging door haar heen bij de kus op de hand.

"mooie nieuwe digne voor jou en de kleine kopen?"steklde james voor

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

21 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 5:46 pm

Meara

avatar
Dummy
Dummy
''Ik breek helemaal niet...'' hij twijfelde. ''Oh, wacht.'' Hij fronste even, waardoor hij vrij erg op zijn vader leek. ''Ik... Hmm.'' Diepe rimpels vormden zich op zijn voorhoofd. ''Misschien omdat ik steeds niet vind waar ik naar zoek.'' zei hij met een charmante glimlach.

''Dat klinkt heel goed.'' zei ze met een glimlach. Ze voelde meteen de vrolijkheid groeien. Daar was haar James weer, zoals ze hem had toen ze zwanger was van de tweeling.

Profiel bekijken https://www.youtube.com

22 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 5:52 pm

James tilde haar wer op en draaide vrolijk een rondje met haar in de lucht hij was vrolijk dan hij in 15 jaar was geweest."ons lieve kindje!"riep hij kei blij uit. "We krijge wer zo rpachtig kidnej."riep hij en hij ksute haar weer. "je eeet toch hoe dol ik op je ben he?"vreoeg hij

"hmm naar wat zoek je dan mijn geleifde broer?"voreg ze flusiterent in zijn oor, anna was net een kopie van anyah

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

23 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 5:54 pm

Meara

avatar
Dummy
Dummy
Anyah lachte. ''Ik denk dat ik wel een idee heb. Ik doe wel graag even andere kleren aan.'' toen ze weer stond pakte ze zijn hand en trok hem mee.

Thomas grijnsde. ''Ik denk dat je dat wel weet.'' fluisterde hij terug, terwijl hij een lok golvend haar uit haar gezicht veegde.

Profiel bekijken https://www.youtube.com

24 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 6:01 pm

james alchte.Waarm je ziet er toch prachtig uit?V"roeg hij alchend en hij liet zich mee voeren door ahar, en hij knuffelde haar stevig.


Anna haar ademhalign werd sneller bij de aanrakign ze widle hem kussen en dat probeerde ze ook maa rop het laatste moment remde ze zich af en liet ze haar kin op zijn schouders liggen ahar lichaam en vormen drutke tegen zijn oorkant aan ze sloeg haar armen rond hem, ze knuffelde hem, nee hij zou neit ebdoelt hebbe wat ik dacht, dacht ze bij zichzelf

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

25 Re: Life after the king op zo nov 22, 2009 6:05 pm

Meara

avatar
Dummy
Dummy
''Het zal de zwangerschap wel zijn.'' zei ze lachend. Toen ze op hun kamer waren sloeg ze haar armen weer om zijn nek. Ze glimlachte en kuste hem nu weer, passievol.

Thomas merkte hoe dichtbij ze kwam. Hij voelde zich opgelucht dat hij het niet hoefde te doen. Toen merkte hij dat ze haar hoofd naar zijn schouder ging, en haar omhelzing. Maar door haar lichaam dat tegen dat van hem drukte kreeg hij het weer warm. Hij gaf haar een kus op haar wang.

Profiel bekijken https://www.youtube.com

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 8]

Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum