Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Bleed forever

Ga naar pagina : Vorige  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 6 van 17]

126 Re: Bleed forever op di okt 13, 2009 11:36 am

Anna grinitke naar hem, ze zat er overduidelijk niet mee dat er over haar gelult werd, nu ze dane had boeide die dignen ahar echt voor geen ene meter ze rekte zich eventjes uit en keek hem toen rusitg aan. "Goed wat gaan we nu doen?"Vroeg ze hem lief.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

127 Re: Bleed forever op di okt 13, 2009 11:43 am

Dane keek naar Anna. "Ik weet het niet precies." zei hij. "Misschien kunnen we eventjes kijken of mijn vader al terug is." stelde Dane voor. Hij kuste Anna nog eventjes vluchtig en glimlachte toen lief naar haar.

Profiel bekijken

128 Re: Bleed forever op di okt 13, 2009 11:44 am

"Dat ivnd ik goed."Zei ze gliamclehdn. Anna was dol op haar schoonfamilie.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

129 Re: Bleed forever op di okt 13, 2009 12:56 pm

heaven

avatar
Admin
hermelien2607 schreef:"je wilt seks?V"Roeg sleene evne voor de zkeehrwid om te vragen fod at eht was wat ie widle ze ksute hemz achtjes op zijn rbsdotkast en gign kpoopje doenr apglent kstue ze zijn veote en gign ze terug ana rbvoen

luthien rkeudne zahctjes en alcthe evne om wa tie deed emt aha rhande."giel ej erop om eht diee t ehebben dat je me zogenamad verkrahct?"palagdee en rgapte ze.

Laura zei : Melian sloeg haar armen om Remus nek heen. "Ik weet het niet... Jij mag kiezen." zei ze wat speels. Melian drukte een zoen op Remus lippen. "Ik heb je echt gemist." zei ze

Ikke :
Kyle haalde zijn schouders op en kuchte eventjes toen ze kusjes begon te geven "niet persee, ik zei al als jij het niet wilt hoeft het ook niet" zei hij serieus. Hij keek haar aan en glimlachte vrolijk.

Sirius grinnikte "neeh, maar zo lig je gewoon beter vind ik (a) en zo heb ik btw ook nog eens een beter uitzicht ook" zei hij bloedserieus.

Remus Kuste eventjes mee en grijnsde toen ontschuldig "oh geweldig iik mag kiezen, je weet toch wel wat je zegt heah Melian:P?" zei hij vrolijk. Hij had zijn handen weer op haar heupen geplaatst en keek der weer schuin en lief aan.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

130 Re: Bleed forever op di okt 13, 2009 3:14 pm

Selene keke hema an en gliamclthe even ze vroeg zich af of die eht widle als die dat widle widle ze het wel maar wle rusitg aan en dat zei ze ok tgeen hem.

Ltuhien alchte evne en voelde dat ze kalar kwam maar ze zou door gaan tot hij ook klaar was, zachtjes aaiden ze zijn rug."ik hou van je mister zwarts/"

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

131 Re: Bleed forever op di okt 13, 2009 3:17 pm

heaven

avatar
Admin
Kyle knikte en zou zowiezo wel rustig doen ze waren nog beiden maagd maar Kyle als echte 16-jarige jongen fantaseerde er zowiezo wel over. Kyle liet z'n handen onder water over haar rug naar beneden zakken en omvatte haar billen (a)

Sirius keek haar aan englimlachte lief,hij gaf haar snel een kus en mompelde tegen haar lippen aan "ik ook van jou Luthien" Hij stootte nog ff door en kwam neit veel later ook met een kreun klaar.,
Hij bleef nog ff in haar zitten en liet zich toen naast haar op het bed vallen

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

132 Re: Bleed forever op di okt 13, 2009 3:28 pm

Selene haar hart leek eruit te klappe toen hij ahar daar aanraakte ze ksute hem zachtjes op de modne n zeonde mee ze voelde haar lcihaam te keer gaan van binen zo een zin ahd ze e rin amar zo zenwuwahctig was ze ook, zachtjes zoende ze hem op de mond

Ltuhien lachte naar hem."hoeveel vrouwen heb je in je bed gehad?"Vroeg ze lachend, ze ahd zo eht diee dat hij een heel leven als player acter de rug had


off is sirius heir ook de ex van remus?

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

133 Re: Bleed forever op di okt 13, 2009 3:32 pm

heaven

avatar
Admin
Kyle voelde dat ze zenuwachtig was en keek der geruststellend aan "maak je geenn zorgen en ontspan je oke, dan is het het beste" zei hij lief. Hij kuste der nog eens zachtjes en ging met een hand van haar kont naar haar intiemere deel en begon daar te strelen en doen.

Sirius keek ontschudlig "een paar hoezo? moest ik ze bijhouden dan?" vroeg hij droogjes. Op zweinstein was hij inderdaad nogal een vrouwenjager geweest maar dat was jaren geleden.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

134 Re: Bleed forever op di okt 13, 2009 3:52 pm

Luthien alchte evnetjes."je bent echt ene vrouwe gek geweest he.Zëi ze lachend tegen hem en ze keek hem even geluk zalig aan. "Wat voor viewze spelletjes speelde je vroeger?"Lachte ze


selene otnspande zich anar mate steeds meer en meer zahcjts kruende ze en genoot er echt van."ik hou van je.zéiz e gemened ze widle dit ech met hem

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

135 Re: Bleed forever op di okt 13, 2009 3:58 pm

heaven

avatar
Admin
Sirius grijnsde schaapachtig "iik was inderdaad nogal een rokkenjager jah en iik heb vroeger wel het een en ander uitgehaald, Dingen waar James zefs jaloers op was, als je zag hoe hij moeite deed voor lily en hoe ik super snel de leukste meisjes van de sgool had" Sirius grinnitke even zin zichzelf en bleef even bij die herrinering hangen "Maarjha" zei hij toen weer/

Kyle voelde dat ze ontspande en ging door met waar hij mee bezig was. Hij glimlachte toen ze zei dat ze van hem hield en hij mompelde dat hij ook van haar hield, dat ze meer voor hem betekende dat iets anders in de wereld.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

136 Re: Bleed forever op di okt 13, 2009 4:09 pm

"het zla dan ook neimand verbazen dat je nu emt eimand agat die half zo oud is als dat jij ebtn he?V"roeg ze lachend aan hem, ze sleog ene arm rond hem en widle eht elfiste weer met hem vrije maar dat kon ze natuurlijkniet. Ze vield enu al da thaar kruis pijn deed.
"je neutk wel ahrt ze.g"Zei ze alchend ze hoopte maar dat e rneiamdn in huis was die haar stem kon herkennen, "ik ben al bijna 17 he.Älchte e. Ze vroeg izhc af of die ooit ene baby met haar zou willen

slenee keek hem aan en wreef zachtjes over zijn rug, dat vond ze fijn om te doen, zxe keke hem aan en trok zichzelf op de kant.en trok hem er bij. "da tgaa tbete.r"

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

137 Re: Bleed forever op di okt 13, 2009 4:27 pm

Melian grinnikte. "Ach mij maakt het dus helemaal niks uit. Zoalang ik maar bij jou kan blijven." zei ze lief. Melian pakte Remus hand vast en zag dat er weer aardig veel schrammen bij waren gekomen. "Heb je nog pijn, van je weerwolf geval?" vroeg Melian lief.

Profiel bekijken

138 Re: Bleed forever op za okt 17, 2009 3:31 pm

heaven

avatar
Admin
Remus haalde zijn schouders onverschillig op en keek even naar de nieuwe schrammen en wonden op z'n armen. "Nee niet echt" zei hij zuchtend. Hij haatte het om elke maand dagen weg te zijn om pijn te lijden en te doen.

Kyle grijnsde toen ze tegen de rand ging staan en keek haar rustig aan. Hij genoot van de strelingen op zijn rug, hij ging met z'n hand tussen haar benen en keek haar aan om der reactie te pijlen.

Sirius schoot in de lach "sorry" zei hij vrolijk toen ze over het harde neuken van hem begon. "En nee het zal weinig van mijn oude vrienden verbazen dat ik met iemand ga die veel jonger is dan my. Behalve Remus natuurlijk die verbaasd het wel..en terrecht eigenlijk:P" zei hij toen bedachtzaam "en jah je bent bijna 17 en dan ben ik niet meer illegaal bezig" hij keek der aan met zijn maar al te bekende vrolijke grijns

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

139 Re: Bleed forever op za okt 17, 2009 3:49 pm

Ltuhien keek charlie aan en keek velriefd anA EN LAchte."alsof jij het zo erg vind illegaal te doen ik denk ook entid at mams zich verbaast over dat je een jonger iemand ehtbe erder da tik die jogner euimand bent."Zei ze alchend tegen hem
Selene keek hem vol elfide aan ze kreudne evne en schrok even maar toch genoot ze ervan ze keek kyle toen even aan.Gä je gang."Flusiterde ze teder.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

140 Re: Bleed forever op za okt 17, 2009 3:53 pm

heaven

avatar
Admin
Sirius lachte weer en vouwde zijn handen achter z'n hoofd en keek naar het plafond "jah nou het word mijn dood als we het je ouders vertellen misschien niet door mijn zusje maar door je vader" hij keek even nors "niet dat ik hem niet aan kan daar niet van maar ik heb nou geen zin om schuldig te zijn aan de moord op de vader van mijn minnares" zei plagend.

Kyle keek haar aan en grijsnde toen ze schrok. Hij vingerde haar toen ze had gezegt dat hij zijn gang kon gaan en zoende der ondertussen zodat ze neit te hard of ging kreunen of ging gillen of andere gekke dingen ging doen Engel

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

141 Re: Bleed forever op za okt 17, 2009 4:21 pm

Ltuhien alchte naar hem "ik ben hoop ik wel meer dan een mianresje voor je he?V"roegn ze lachend aan hem ze ging even op ehm zitten en zoende hem zachtjes."ik hoop dat ze eht neti al te erg vinden dat ik wagt met je hebt athans dat me meoder er neit zo een probleem van amakt."Zei ze lachendselene keek hem ana en streelede door zijn ahrne ze sleog één beeen rond hem zodat hije r diepr in kon weeralgaf ze een kreun."Heelrijk.F"lsutierde zachtjes tusse het zoenen door.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

142 Re: Bleed forever op wo nov 18, 2009 2:24 pm

heaven

avatar
Admin
Sirius grinnikte eventjes "Chris zal er ook best wel eerst een probleem van maken maar als ze ziet dat er niets aan gedaan kan worden behalve my vermoorden zal ze wel bedaren, je vader is een ander verhaal dat gaat nog eens lastig worden daar ben ik van overtuigd en natuurlijk ben je meer dan alleen mijn minaresje..." dat laaste voegde hij er grijnzend aan toe.

Kyle ging rustig door en keek der liefdevol aan "ben blij dat je het prettig vind" zei hij zacht. Hij zoende ook rustig door en gleed met z'n andere hand door haar nu natte haren van het water.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

143 Re: Bleed forever op wo nov 18, 2009 2:28 pm

Luthien alchte en keek hem aan, ze ware nu bijna een half ajar inmiddels samen ne dat beviel aha rmaar al te goed ze vond het nog net zo leuk als in het begin wie weet zelfs leuker, ze streek door zijn zwarte haar. het wa saltijd zo zachtj ze keke haar gleiefde aanSelene keek hem aan en gign toen de kant op ze trok hem naast zich neer zo had ze mee rgrip op de isutatie ze ging met haa rhand anar ene geovlige plek van hem

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

144 Re: Bleed forever op wo nov 18, 2009 2:36 pm

heaven

avatar
Admin
Sirius grijnsde vrolijk, wat sinds hij en Luth iets hadden veel vaker voorkwam. Hij keek haar nu schuin aan en porde haar ineens in der zij waar ze dus totaal niet tegen kon, en dat was grappig aangezien ze zich dan in allerlei bochten ging wringen (a)

Kyle had het niet echt verwacht maar vond het alles behalve erg(A) hij keek Selene grijnzend aan en kuste der zachtjes terwijl zij doorging met wat zij deed en hij ook met wat hij aan het doen was. (moet er echt heeeeel stom uitzien eigenlijk). Hij kreunde ook zachtjes.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

145 Re: Bleed forever op wo nov 18, 2009 3:44 pm

Ltuhien maakte weer ene ebwging die ze altijd deed als hij dat dee.d"Hee!"riepz e half alchend en verontwaardigt.Dät is net leif.zëi ze orlijk tegen hemn ze keek hem velriefd anaselene keek grijznend teurg en hootpe dat hij eht echt fijn vond."vins je het fijn?V"Roeg ze leif

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

146 Re: Bleed forever op do nov 19, 2009 4:28 pm

heaven

avatar
Admin
Sirius grijnsde ontschuldig en trok een gezicht toen ze een beweging maakte die niet helemaal goed voelde voor zijn zaakje. Hij stopte maar met kietelen voor ze gekke dingen ging doen en hij keek der vrolijk aan "Je wist toch al dat ik niet lief was(A)" zei hij vrolijk,

Kyle grijnsde "alles wat jij doet is fijn" zei Kyle serieus. Hij keek Selene grijnzend aan en kuste der zachtjes en liefdevol in der nek.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

147 Re: Bleed forever op do nov 19, 2009 4:52 pm

Luthien keek ehmg laimclehnd aan, ze knuffelde hem., even ens chudde toen alchend haar hoof.d"ik denkd at me avder het straks neit emt je eens is hoor!"riep ze lachend tegen hem zachtjes ksute ze hem

serlene keek geurst gestelt door wa hij zei ze ging jalf op hem zitte en gign doro emt aha rhan

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

148 Re: Bleed forever op do nov 19, 2009 5:07 pm

heaven

avatar
Admin
Sirius grinnikte "tsja das je vaders probleem niet het mijne" zei hij schouderophalend. Hij rekte zich even met enige moeite uit en legde toen zijn handen weer op de heupen van Luthien "moet jij trouwens niet zo weer terug naar sgool?" vroeg hij ineens.

Kyle kuste der nog steeds liefdevol in der nek en gleed met z'n handen over haar lichaam. Hij hielp der min of meer met half op hem gaan zitten en keek der toen recht aan, ze ging verder met haar hand en hij kreunde even weer zachtjes. Voor de eerste keer dat ze het deed deed ze het alles behalve slecht. dacht hij bij zichzelf.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

149 Re: Bleed forever op do nov 19, 2009 5:37 pm

Ltuhien schvoot weer in de lach en vond Sirius afetoe neit sporen."ehm nee hoor e zijn toch te druk om me te missen hoor."Zei ze lachend tegen hem en ze kuste hem op de wang

Selene ksute hem in zinjn hals ens totpe na eentijdje met ewat ze ded

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

150 Re: Bleed forever op do nov 19, 2009 5:40 pm

heaven

avatar
Admin
Sirius keek droog "ja jij valt niet te missen hoor. Niemand merkt dat je weg ben" zei hij droogjes. Hij kon echter een grijns niet onderdrukken.

Kyle keek een beetje betreurd toen ze stopte met wat ze deed "heey waarom stop je nou je deed het net zo goed" zei hij zielig. Hij grijnsde "wat nu?" vroeg hij toen maar haar liefdevol aankijkend.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 6 van 17]

Ga naar pagina : Vorige  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum