Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Bleed forever

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 5 van 17]

101 Re: Bleed forever op zo okt 11, 2009 12:02 pm

heaven

avatar
Admin
Kyle hielp haar zijn broek uit te trekken en ook haar broek ging rustig uit, hij wilde dat ze zich op haar gemak voelde ^^ Hij keek der even schuin aan en wachte tot zij zei wat er verder ging gebeuren, of hij eerst zijn boxer uit moest doen of dat eerst haar slip uitging.

Sirius grinnikte zacht "ik had ook niet verwacht dat je direct dat zou gaan doen hoor" zei hij vrolijk "Maar het ozu wel leuk zijn (a)"

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

102 Re: Bleed forever op zo okt 11, 2009 12:11 pm

Selene gliamclthe en deed toen zijn bxoer uit en keek hem palgent aan hij mocht lekker eerst in ze nakie."Ga je zo nog eht meerin"lachte ze


"heb geduldt mijn lief, dat komt vanzelf nog."Zei ze alchend ytegen hem en gemeend, ze wachten gewoon het eprfecte moment af.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

103 Re: Bleed forever op zo okt 11, 2009 12:15 pm

heaven

avatar
Admin
Sirius keek ontschuldig naar haar en wilde haar het liefste nu gewoon ff zoenen
Hij streelde liefelijk door der haar

Kyle grijnsde eventjes keek naar het meer dat nu vast super koud zou zijn haalde diep adem en dook er in een keer in. Hij kwam weer boven "aaah Koud><" zei hij

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

104 Re: Bleed forever op zo okt 11, 2009 5:44 pm

Ltuhien gliamclthe en trok hem evder af ze kwam emt haa rgeizcht dichter bij hem en glimalchte even.

selene keek alchend en lag hellemaal in een deuk ze keek hema an en zat nog in haar slipje. "gek~!"riepz e velriuefd.


Anna keek naar Dane, ze glimalchte naar hem."Dane?"Vroeg ze lief.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

105 Re: Bleed forever op zo okt 11, 2009 6:26 pm

heaven schreef:genoeg bijzonders, dacht Remus maar hij kon nu niet doodleuk tegen Melian zeggen dat Sirius en Luthien iets hadden al een paar maandemn "nee wat voor bijzonders kan hij hebben? hij mag vrijwel nooit het huis uit"...hij bleef even stil "Maar Sirius is altijd al een geval apart dus bij hem zijn is al een bijzondere ervaring dat weet je" Hij grijnsde vrolijk en keek der schuin aan "hoe is het met de kids?" vroeg hij toen denkend aan zijn kinderen die hij al een paar dagen niet had gezien.

Melian was aan het bureau gaan zitten en ze tikte met haar lange nagels op het eikenhout. "Het gaat goed met ze. Ik weet zeker dat ze je gemist hebben." zei Melian met een glimlachje.

Profiel bekijken

106 Re: Bleed forever op zo okt 11, 2009 7:26 pm

heaven

avatar
Admin
Kyle schudde even zijn nu natte haar uit zijn gezicht en ging aan de kant hangen "Kom je er ook nog bij of blijf je daar staan?" vroeg hij grijnzdnd. Hij keek haar rustig aan en wachte af.

Sirius grijnsde weer vrolijk en kuste der zachtjes terwijl zij hem verder aftrok (a) Hij ging nog steeds met zijn hand door haar haar .

Remus glimlachte en keek haar rustig aan "en is er nog iets bijzonders gebeurd hier dan in de tijd dat ik weg was ?" vroeg hij.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

107 Re: Bleed forever op zo okt 11, 2009 7:30 pm

Melian dacht na. "Uhmm.. nee niet echt. De jongens zijn druk bezig met de band en Amber is ook best druk met de band. Al is die wel vaak weg en dan ook best lang. Naja, volgens mij heeft ze het wel naar d'r zin op school." zei ze.

Profiel bekijken

108 Re: Bleed forever op zo okt 11, 2009 8:02 pm

Annabella keek naar dane. "me vader is weer uit de gevangenis..."


Selene besloot toch amar haar sdlipje uit te doen rusitg godie ze die op d ebergen kleren en sprogn ze erin ze keek hem verliefd aan.

Luthien stotpe toen hij ahrt en stijf was, ze keek hem aan, en gliamclhte. "lala ik trek je lekker neit meer af."Zei ze palgent .

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

109 Re: Bleed forever op zo okt 11, 2009 8:13 pm

heaven

avatar
Admin
Sirius keek droog sloeg z'n handen voor z'n gezicht en kreunde even gefrustreerd "wat ben jij gemeen zeg" zei hij grijnzend. Hij trok haar naast zich en gaf der vrolijk een kus,

Kyle had niet eens tijd om haar goed te bekijken of ze sprong al in het water, hij keek haar aan toen ze boven kwam en glimlachte, toen zoende hij der zachtjes en legde zijn handen rustig op haar heupen.

Remus glimlachte en knikte eventjes "dus er is niet echt iets gebeurd, gezellig" zei hij droog "lekker rustig ook"

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

110 Re: Bleed forever op zo okt 11, 2009 8:19 pm

Melian glimlachte. "Ja idd." zei ze. Melian keek naar Remus en ze vond hem echt lief. Ze vroeg zich af waar Amber eigenlijk was.

Profiel bekijken

111 Re: Bleed forever op zo okt 11, 2009 8:19 pm

Ltuhien alchte.Ër is een andere maier van je geil heid af te komen.'zei z elachend en ze maakte eht neuk gevbaar met haar handen

sleene voelde ene soort vanm o[pwinding amar wis tneit fo ze al toe was aan seks, ze keek hem leif aan en zoende mee."Het is neit eens zo koud."lachte ze.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

112 Re: Bleed forever op zo okt 11, 2009 8:23 pm

heaven

avatar
Admin
Kyle grijnsde "als je er eenmaal in zit niet nee" zei hij rustig. Hij keek der aan en vroeg zich af of ze er al klaar voor was...hij gleed met een van zijn handen naar haar borsten en begon ze weer zachtjes te kneden en masseren.

Sirius grijnsde en ging half op haar liggen "dat is inderdaad ook een mogelijkheid" zei hij vrolijk, hij ging half in haar en kuste der toen vrolijk op der mond en ging helemaal in haar en bewoog.

Remus ging recht staan en gaf Melian nog even een kus "Zo, en nu heb ik behoefte aan een avondje alleen zijn met mijn vrouw" zei hij lief, hij keek melian vrolijk aan en hield zijn hoofd een beetje scuin.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

113 Re: Bleed forever op zo okt 11, 2009 8:27 pm

Melian glimlachte weer. "Ja ik wil ook wel weer eens een avondje alleen met mijn man." zei ze. Melian vond het echt lief hoe hij keek. Ze stond op en liep naar Remus toe en ze gaf hem een kus.

Dane keek naar Anna en grijnsde. Hij vond haar echt super lief. "Zo.... Wat zullen wij eens gaan doen? Met z'n 2e."

Profiel bekijken

114 Re: Bleed forever op zo okt 11, 2009 11:16 pm

Anna keek hem aan en vond eht fout klinek wat hij zei dus schoto ze in de lach."Dat klinkt fout weet je?V"roeg z eleif


selene voelde wat hij deed ze vroeg zich af wat eivan plan was speels keek ze hem aan.Ën wa tben jij wel neit vna plan?V"Roeg ze hem rusitg en lief


Ltuhien kreudne emteen, ze was neit gewend dat hij in 1x hellemaal zo ver als hij kon in haar zat, ze keek hem velried ana en vodn het lekekr, z ekeunde en bewoog emt hem mee."je neutk nog net zo goed, wet je ds tie zo ngog roter voelt?"rlkeunde z ehart.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

115 Re: Bleed forever op ma okt 12, 2009 9:49 am

heaven

avatar
Admin
off
Omg xD wij hebben het over de grote van de lul van Voldemort en jij kan het weer niet laten om zo'n opmerking te maken bij Sirius heah Do Razz iik vind trouwens myn zelfpica avatar wel cool xD

Sirius grinnikte eventjes en ging gewoon lekker verder. Hij keek der aan en kuste der maar om haar even wat stiller te laten zijn, niet dat het hem boeeide dat Knijster het hoorde maar als er iemand van de orde onverwacht binnen kwam ><

Kyle keek haar aan en haalde zijn schouders op "wt jij wil" zei hij rsutig. Hij zou niets doen als zij het niet wilde dat had hij zichzelf al voorgenomen. Ze moest er wel een goed gevoel bij hebben.

Remus keek haar nog steeds even lief aan en kuste eventjes mee, "en jij mag zeggen wat we vanavond gaan doen" zei hij toen vrolijk met dezelfde schittering in zijn ogen die hij vaak had.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

116 Re: Bleed forever op ma okt 12, 2009 3:44 pm

off idd en kon eht neit alten


Ltuhien rkeudne al wat zaxcter z ebrgeep de hnt, ze genoot er echt van en bewoog aha rodenrlijf zo goed mgoenlijk la lutk eht neti echt met zo zwaar gastje(A)

Selene gliamclthe ana de ene kant widle zxe wel vrije maar ze wist neti fo hij eht wel widle en of hij er daarna no wle wild eomdat ze zo onervaren was ze zoende zachtjes in zijn hals en keek hem aan. "vertel me eerst wat jij wilt."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

117 Re: Bleed forever op ma okt 12, 2009 7:43 pm

heaven

avatar
Admin
Kyle trok even een wenkbrauw op streek weer een lok zwart haar voor zijn ogen weg "ik wil wat jij wilt" zei hij rustig en schouderophalend. "je weet wat ik wil maar als jij dat niet wil dan doen we het niet ik wacht tot jij er klaar voor bent"zei hij rustig.

Sirius grijnsde toen ze moeite deed Hij hield haar polsen boven haar en ging rustig verder met neuken (a)

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

118 Re: Bleed forever op ma okt 12, 2009 11:33 pm

"je wilt seks?V"Roeg sleene evne voor de zkeehrwid om te vragen fod at eht was wat ie widle ze ksute hemz achtjes op zijn rbsdotkast en gign kpoopje doenr apglent kstue ze zijn veote en gign ze terug ana rbvoen

luthien rkeudne zahctjes en alcthe evne om wa tie deed emt aha rhande."giel ej erop om eht diee t ehebben dat je me zogenamad verkrahct?"palagdee en rgapte ze.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

119 Re: Bleed forever op di okt 13, 2009 10:51 am

Dane grinnikte ook eventjes. "Dat was niet echt de bedoeling weet je." zei hij lachend. Dane sloeg een arm om Anna heen en drukte een kus op haar voorhoofd. "Maar nu weten we nog steeds niet wat we gaan doen." zei hij lachend.

Melian sloeg haar armen om Remus nek heen. "Ik weet het niet... Jij mag kiezen." zei ze wat speels. Melian drukte een zoen op Remus lippen. "Ik heb je echt gemist." zei ze.

Profiel bekijken

120 Re: Bleed forever op di okt 13, 2009 11:14 am

Anna alchte even naar hem, Ze dacht aan alle meiden die verliefd op Dane waren, en haar gewoon seirues haten omdat ze wat met hem had."meisjes jaloers maken?"Zei ze speels en grappent ze meend ehet neit echt dsat ze dit wilde doen natuurlijk.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

121 Re: Bleed forever op di okt 13, 2009 11:15 am

Dane lachtte eventjes. "Goed idee." zei hij. Dane loodste Anna mee naar de Grote Zaal. Waar bijna iedereen altijd was. Precies voor de ingang zoende hij Anna volop en ook heel lang.

Profiel bekijken

122 Re: Bleed forever op di okt 13, 2009 11:20 am

Anna keek verbaast dat Dane nog akoort was gegaan ook! Maar erg vond ze het totaal niet, ze had haar armen rustig om zijn hals geslagen en zoende vol op mee, en hoorde toen jaleors ene emisje flusiterde kijk moet je die slet zien, zoenen! walgelijk toch gewoon.
Anna wist dat de meide gewoon jaloers waren
"zo iemand als dane verdient wel wat beters."flusiterde de ander,
Anna gliamclthe en zouhet nu nog harder spelen ze glee dmet haar tong langs dane;s lippen in ene uitdaging zijn mond te openen.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

123 Re: Bleed forever op di okt 13, 2009 11:24 am

Dane hoorde het ook wat ze allemaal fluisterde. Hij stopte eventjes en keek Anna recht aan. "Laat ze maar lullen. wij weten beter." zei hij lief en zoende Anna weer. Die dozen moesten hun bek nou echt eens gaan houden.

Profiel bekijken

124 Re: Bleed forever op di okt 13, 2009 11:27 am

"ik laat ze ook lullen, ik bedoel ik weet wie het zegt."Zei ze lachend, Amy Maansteen, de grooste mannen verslindster van heel Zweinsteinz ei die dingen. Anna dacht wie is hier nou een grotere hoer? Ze keek Dane aan en sloeg om d emeide nog meer te palgen haar been lichtjes om die van Dane.
"Der vader is ook nog een dooddoener! Dat perkamentus haar hier toelaat!"

Anna zuchten en nergeerde het nog, ze wist dat haar lot waarschijnlijk was dat ze gedwongen zo worden een dooddoener te zijn, maar als dat zo zou zijn, dan zou ze goed doen en als dooddoener zijnde de orde helpen, en expres opdrachten laten mislukken, dankzij Dane stond ze aan de goede kant, had ze dane niet gehad was ze naar de kant van de dooddoeners toe gedrefen dankzij eidereen, ze was zo blij Dane te hebben niemand maakte haar zo gelukig als dat hij deed ze aaiden voer zijn rug en ze glimlachte. "Dane ik hou van je."Fluisterde ze teder in zijn oor, haar lichaam titnelede van de aanraking tussen hem en ahar de zoenen leken haar hart te doen exploderen.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

125 Re: Bleed forever op di okt 13, 2009 11:31 am

Dane grijnsde. "Dat is pas een hoer." zei hij. Dane vond het echt fijn met Anna en hij wist dat er niks slecht in Anna was. Hij wist ook dat ze altijd aan andere dacht en dat waardeerde Dane enorm. Hij nam Anna mee naar een rustigere plek, want hij werd gek van dat geroddel over hun.

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 5 van 17]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum