Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

I've got a theory It could be bunnies!

Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 5]

1 I've got a theory It could be bunnies! op do apr 30, 2015 10:34 pm

rpg tijd van de marauders

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

2 Re: I've got a theory It could be bunnies! op do apr 30, 2015 10:41 pm

Christina sleepte haar koffer achter zich aan terwijl ze in haar andere arm de kooi droeg van haar kat Nightingale, op hulp van haar ouders hoefde ze niet te rekenen. Haar stiefmoeder keek haar alweer vuil aan, Christina wist zeker dat de elfen champange open ging zodra ze thuis kwam. Walburga was weer een jaar verlost van haar gehate stiefdocter. Het vijfde schooljaar zou beginnen. Christina was dolblij weg te zijn van haar ouders even keek ze naar regulus die aan haar ene kant liep en Sirius die aan de andere kant liep. Beide broers weigerde om ook maar een normaal woord met elkaar te wisselen. Christina zuchtte en keek even naar haar vader, maar al snel keek ze weer weg, bang dat haar vader weer boos op haar zou worden omdat ze weer eens iets verkeerd had gekeken. Ze keek om zich heen of ze Severus of Lily zag, maar al zou ze die zien kon ze zo lang haar ouders in de buurt waren er niet heen gaan. Severus en Lily waren beide geen puur bloed tovenaars en dat zou haar vader nooit goed vinden als ze daarmee omging en dat zou ze dan weer te verduren krijgen met de losse handjes van haar vader. "Sirius."Fluisterde Christina zachtjes tegen haar net een paar maanden oudere broer. "James loopt daar."Ze gebaarde onopvallend met haar hoofd, zodat haar vader het niet zou zien.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

3 Re: I've got a theory It could be bunnies! op do apr 30, 2015 11:02 pm

heaven

avatar
Admin
- Sirius -

Sirius keek geërgerd voor zich uit weigerend zijn ouders of broertje een blik waardig te keuren. Het liefste liep hij direct weg van zijn familie om op zoek te gaan naar zijn vrienden James en Remus maar Christina, zijn jongere halfzusje, liep ook nog bij hen en hij kon haar niet achter laten bij zijn ouders. Regulus daarentegen scheen al vrij snel zijn eigen vrienden te hebben gespot, zij gedag tegen zijn ouders en verdween in de menigte. Christina had zich naar hem toe gebogen en meldde op dat James daar ergens liep terwijl ze met haar hoofd knikte. Sirius keek de richting op naar waar Chris hem had gewezen en zag inderdaad het warrige zwarte haar van zijn beste vriend. Mooi , James wist hoe het zat dus die zou op hem wachten tot hij weg kon van zijn ouders zonder dat hij of Chris hun woede over hen heen zouden krijgen. Naast James stond Remus, wiens blik die van hem kruisde. Remus knikte even kort ten teken dat hij hem had gezien en sleepte toen James mee waarschijnlijk alvast op zoek naar een lege coupé die ze voor zichzelf konden claimen als de trein zou vertrekken. Ondertussen zocht Sirius onopvallend naar Lily die een vriendin was van Chris zodat ze beiden weg konden van hun ouders. Het rode haar van Chris haar vriendin was niet moeilijk te vinden door de menigte. "En daar loopt Lily. Als we snel zijn hebben ze de kans niet ons tegen te houden." mompelde Sirius al even zacht tegen Chris als dat zij hem op de hoogte had gebracht van James zijn positie.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

4 Re: I've got a theory It could be bunnies! op do apr 30, 2015 11:10 pm

Christina volgde de blik van haar broer en inderdaad daar zag ze Lily al helaas moest ze net doen alsof ze Lily niet zag. Zij had haar vrienden nooit verteld over de losse handjes van haar vader en dat was ze niet van plan te doen ook. Christina droeg lange mouwen die net tot over haar polsen kwam om de blauwe plekken op haar polsen te verbergen. Gisteren was ze volgens haar vader weer brutaal geweest en hard handig naar haar kamer toe gesleept. Haar ouders zeiden Regulus gedag en toen Regelus weg was, keken haar ouders haar en Sirius nog een keer afkeurend aan voor ze weg liepen zonder ook nog maar iets te zeggen. Ze waren een grote teleurstelling voor de familie gezien ze in Griffoendor waren ingedeeld in plaats van Zwadderich. Dat maakte ze een grote teleurstelling want ja elke geweldige tovenaar kwam nou eenmaal uit Zwadderich volgens haar ouders. "Zo..daar zijn we ook weer vanaf."Zei ze toen opgelucht tegen haar broer blij dat ze weer hardop konden praten. "Zullen we de trein maar ingaan?"Vroeg ze haar broer toen. "James ging al plek zoeken zag ik, en Lily zal zo ook wel de trein in gaan."wijsselijk zei ze niets over Severus ze wist maar al te goed hoe haar broer over hem dacht. Ondanks dat ging Christina nog steeds altijd met hem om, het kon haar vrij weinig boeie wat Sirius ervan dacht. Ze keek even rond en zag Severus staan met zijn moeder en zusje Melian. Een warm gevoel ging door haar lichaam en snel keek ze weg voordat haar wangen rood zouden worden, en Sirius vragen zou stellen ze hoopte maar dat hij niets gezien had.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

5 Re: I've got a theory It could be bunnies! op do apr 30, 2015 11:15 pm

Melian liep samen met haar broer en moeder het perron over. Haar vader hield niet van magie en weigerde dan ook om mee te gaan naar de Zweinstein expres. Melian kon niet zeggen dat ze dat erg vond, ze was altijd al bang voor haar vader geweest en vond het een opluchting als hij niet in de buurt was. "Gaan we zo bij Lily en Christina zitten?"Vroeg Melian blij. Christina was een goede vriendin van haar, Lily vond ze wel oké, maar afetoe een bitch. "Christina Zwarts?" hoorde ze opeens haar moeder verbaast zeggen, Melian keek naar haar moeder, van haar moeder hield ze wel heel erg veel. "Ja die."grinnikte Melian. Ellen keek verbaast. "ik dacht dat die alleen met volbloeden en Zwadderaars om ging, net als de rest van haar familie. De Zwartsen hebben het nogal hoog in hun bol, ze zijn dan misschien wel een familie vol met hertogen en hertoginnen en met royal bloed, maar dat is het dan ook." voegde Ellen eraan toe."Mam...zo is zij niet ze haat haar adellijke afkomst en de meeste van haar familie zo mogelijk nog meer."Grinnikte ze."Ze zit zelf ook in Griffoendor net als ik." herinnerde ze haar moeder eraan. "Severus gaat ook met haar om en met Lily."voegde Melian er toen aan toe. "Severus, heb je een vriendinnetje?" begon Ellen gelijk tegen haar oudste zoon.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

6 Re: I've got a theory It could be bunnies! op do apr 30, 2015 11:30 pm

James die naast Remus stond keek met medelijden naar Sirius, hij wist hoe zwaar hij het had thuis en dat ze geen halo moesten komen zeggen of het zou hem duur komen te staan. "Kom dan gaan we vast zitten, hij vind ons vanzelf wel, daar heeft hij een gouden neus voor." zei James veel betekend tegen Remus, er stond een groep meisjes vlakbij hem maar boven al stond Lily Evers binnen gehoor afstand. Veder op zag hij Secretus staan, zijn handen jeukte al om daar wat tegen te doen, helaas stonden er teveel mensen bij en zou Lily weer boos worden, dus inplaats daarvan grijnsde hij verwaand en ging hij iets dichterbij Lily staan, eerst haalde hij een hand door zijn haar om te zorgen dat het goed in de war zat, hij wist dat de meeste vrouwen dat erg leuk vonden. Al jaren probeerde hij Lily mee uit te krijgen, maar dat was helaas nog niet gelukt. "Heey Evers."zei hij toen droogjes tegen Lily. Hij keek haar aan en was benieuwd hoe ze zou reageren. "Goede vakantie gehad?"voegde hij er nog aan toe.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

7 Re: I've got a theory It could be bunnies! op vr mei 01, 2015 11:06 am

heaven

avatar
Admin
Lily-

Lily had Christina al gezien, en nog niet veel later merkte ze ook Severus en Melian op maar het was waarschijnlijk slimmer om een coupe te gaan zoeken die nog niet bezet was voor ze waren gedwongen om bij andere mensen te gaan zitten en daar had Lily niet erg veel zin in en ze wist dat Chris en Sev dat ook liever niet hadden. Lily dook de trein in na afscheid te hebben genomen van haar ouders en zus en liep rustig door de trein heen maar haar weg werd versperd door Potter die ineens bij haar stond en een hand door zijn haar haalde. Lily rolde geërgerd met haar ogen en sloeg haar armen over elkaar "Potter." zei ze bij wijze van begroeting "Mijn vakantie was prima, nu als je het niet erg vind wil ik graag een coupe vinden voor alles vol zit." ze mocht Potter en Zwarts niet. Die twee dachten dat ze heel wat waren en ze mochten dan intelligent zijn en goede tovenaars ze gedroegen zich als een stel kleine kinderen en gedroegen zich alsof ze de goden van de school waren en iedereen voor hen moest buigen. Buiten dat waren het ook nog eens onwijs grote pestkoppen, de enige die Lily wel kon uitstaan was Remus en die had ook een blik van ergernis op zijn gezicht toen James weer met haar begon te praten. Hij keek haar verontschuldigend aan maar Lily wist ook dat Remus er niets aan kon doen dat Potter een enorme kwal was.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

8 Re: I've got a theory It could be bunnies! op vr mei 01, 2015 11:14 am

heaven

avatar
Admin
Severus -

Severus keek nors en geïrriteerd voor zich uit. Zijn ogen scande de mensen massa op het perron en hij had al een paar van zijn klasgenoten gezien, helaas had hij ook Potter al gezien waardoor zijn humeur met een noodgang naar beneden was gekelderd. Melian meldde de naam van Christina en Lily en hij keek met een ruk opzij naar zijn zusje “Tuurlijk gaan we bij hen zitten. Waar anders?” vroeg hij droogjes terwijl hij zijn blik weer over de massa liet glijden en Christina spotte. Hij had eerder Lily’s rode haar al de trein in zien verdwijnen dus die was nu vast op zoek naar een plekje voor hen. Severus luisterde maar met een half oor naar wat Melian en hun moeder aant roddelen waren maar zijn aandacht schoot weer terug toen Ellen hem direct aansprak met de vraag of hij een vriendinnetje had. Hij trok een wenkbrauw op, wierp een blik naar Melian die zei ‘moest je dat nou echt doen?’ en keek toen naar zijn moeder “Nee, we zijn gewoon vrienden.” Ellen scheen er geen bal van te geloven maar dat maakte hem vrij weinig uit. Als ze er maar niet op doorging kon ze geloven wat ze wilde. Hij wilde nu gewoon de trein in op zoek naar Lily. Christina stond nog bij haar broer en daar zou hij dus precies niet heen gaan voor Zwarts was opgedonderd. Severus had ook Lupos opgemerkt die achter Potter aan was gelopen en hij keek Melian aan “Lupos loopt daar ook bij.” meldde hij droogjes. Payback time.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

9 Re: I've got a theory It could be bunnies! op vr mei 01, 2015 11:26 am

heaven

avatar
Admin
Sirius -

Sirius had niet eens omgekeken toen zijn ouders weg waren gelopen. Nu Regulus weg was hadden zijn ouders geen reden om nog langer te blijven hangen tot grote opluchting van zowel hem als Chris. Hij keek zijn zusje aan en grijnsde “De rest van het jaar hebben we helemaal geen last meer van ze.” zei hij opgewekt. Zijn ouders waren weg en zijn humeur was direct 10 x beter. Hij keek weer even rond en concludeerde dat James inderdaad met Remus de trein in was gegaan om een Coupe te zoeken en waarschijnlijk had Lily dat ook gedaan. Sirius had bijna medelijden met James wetende dat als James Lily tegen het lijf zou lopen hij weer afgewezen zou worden. Iets wat in de afgelopen paar jaar zo dusdanig vaak was gebeurd dat het gewoon sneu werd. Hij sloeg zijn arm vrolijk om Chris haar schouders heen en loodste haar mee naar de trein en de trein in. Het duurde niet lang voor Sirius zijn beste vrienden zag staan en wat een schok James was weer aan het flirten met Evers. “Nou kijk eens aan.” meldde hij vrolijk en Remus keek om en glimlachte droog “Sirius, Christina.” Remus en James hadden allang geleerd niet te vragen naar hun vakanties gezien die nooit echt spannend waren of uberhaupt leuk en dus zweeg Remus verder nadat hij hen had begroet en keek toen naar James met een medelijdende blik “Hij blijft het proberen.” Sirius lachte “En het blijft mislukken.” Sirius liet Christina los “Ik zie je later wel weer zusje!” en na dat gezegd te hebben liep hij naar James toe en gaf hem een klap op zijn schouder “Kom op James, je zet jezelf voor schut...alweer.”

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

10 Re: I've got a theory It could be bunnies! op vr mei 01, 2015 11:31 am

James bleef grijnsden het maakte hem niet uit wat Lily zei, niets kon ervoor zorgen dat die grijns weg ging. Daarvoor vond hij haar ook veel te leuk. "Ga met me uit Evers, dan zal ik je voortaan met rust laten."Probeerde James. Hij keek Remus aan met een blik van het gaat goed. Terwijl het duidelijk niet goed ging, maar James had zo dusdanig een muur voor ze kop dat hij er heilig van was overtuigd dat alles helemaal perfect verliep en dat hem hem eindelijk zou lukken om Lily mee uit te krijgen. Hij grijnsde toen hij Sirius de trein in zag komen en klopte hem even op de schouder bewijzen van begroeting en lachte, Afwachtend keek hij naar Lily hij negeerde Sirius zijn laatste opmerking en was niet van plan mee te gaan voordat hij een antwoord had van Lily. Hij bleef haar verwachtigingsvol aankijken. "Shht Padfoot, ik ben in gesprek met deze mooie dame!"zei James toen. En hij grinikkte even naar sirius ten teken dat hij het niet beledigend bedoelde. "Ik ga niet eerder mee voor ik een antwoord heb."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

11 Re: I've got a theory It could be bunnies! op vr mei 01, 2015 11:37 am

Ellen keek haar zoon wantrouwend aan. "Goed, ik heb liever ook niet dat je met iemand gaat als Christina Zwarts, haar familie is zo duister al maar kan, en de meeste steunen openlijk jeweetwel. Ze zijn dan wel misschien heel erg rijk maar dat is ook niet alles." voegde Ellen eraan toe, ze bedoelde er niet mee dat haar zoon achter geld aan ging maar toch de familie Zwarts zou niets anders dan narigheid betekenen en ze wist donders goed dat Orion Zwarts het niet zomaar zou toestaan als zijn dochter met een arme halfbloed ging. Aangezien ze extreem arm waren.
Melian rolde met haar ogen toen haar moeder dit allemaal zei maar ze was te erg afgeleid toen Severus over Remus begon om er ook maar op te reageren ze keek meteen naar waar Severus heen had gewezen en ze voelde alweer dat ze super rood werd en begon te blozen verlegen keek ze weg, ze wist niet dat Severus het door had gehad dat ze Remus wel leuk vond. "Die ga ik zo maar eens gedag zeggen."mopelde ze zachtjes, ze wilde haar broer niet boos maken.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

12 Re: I've got a theory It could be bunnies! op vr mei 01, 2015 11:39 am

heaven

avatar
Admin
Lily -
Oh mooi de bende van ellende was compleet. Dacht ze toen Sirius ook de trein in was gekomen met Christina naast zich. “Hey Chris.” zei Lily vriendelijk tegen Christina voor ze zich weer geïrriteerd tot Potter wende “Hoe vaak moet ik het nog zeggen Potter? Ik ga niet uit met walgelijke verwaande kwallen zoals jij.” ze hoorde Remus half stikken terwijl hij een lach probeerde om te toveren in een hoest. “Probeer eens wat minder arrogant te doen en wat minder kapsones te krijgen dan zal ik het overwegen maar gezien dat in nog geen 100 jaar gaat gebeuren kan je het beter opgeven.” Lily keek naar Christina “Zullen we een coupé zoeken?” ze wilde weg bij Potter. Ze wilde hem het liefste op zijn verwaande hoofd beuken. Het was duidelijk dat Sirius medelijden begon te krijgen met zijn beste vriend “Kom op Gaffel dit heeft geen zin.” Lily keek van Sirius naar Remus en weer terug en beiden schenen ze perfect door te hebben dat James zichzelf heel hard voor schut aan het zetten was maar het scheen James echt totaal niet te boeien of hij had het niet door kon ook nog. Dan was hij toch niet zo slim als dat hij zich voordeed. “Luister naar je vrienden Potter. Ik ga niet met je uit. Nooit.” ze liep met een boogje om James heen naar Christina “Dus, coupé zoektocht dan maar?”

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

13 Re: I've got a theory It could be bunnies! op vr mei 01, 2015 11:45 am

heaven

avatar
Admin
Severus -

Severus klemde zijn kaken op elkaar om niet tegen zijn moeder in te gaan en hij onderdrukte een geïrriteerde grom toen ze erover door bleef gaan en probeerde wanhopig een uitweg te zoeken. Hij zag Lucius Malfidus lopen maar daar ging hij liever nu niet heen, Lily was al in de trein en Christina was met haar broer de trein in gelopen dus beiden meiden waren al binnen. Severus wierp een blik op Melian en keek toen naar zijn moeder “We moeten gaan. De trein vertrekt zo en we willen graag nog een plaatsje bemachtigen voor alles vol zit.” zei hij kalmpjes. Al voelde hij zich alles behalve kalm, hij wist dat zijn moeder niet erg blij was dat hij met een Zwarts omging, net zo min als dat ze het leuk vond dat ze hen tot de zomervakantie niet meer zou zien. Severus keek weer naar Melian toen ze zei dat ze Lupos later weg gedag zou zeggen. Hij kneep zijn ogen even samen tot spleetjes maar kon er weinig over zeggen, hij wist dat zijn zusje met Potter Lupos en Zwarts omging en hij was daar niet bijster enthousiast over maar hij kon er ook weinig aan doen. Gelukkig ging ze ook nog om met Christina wat al een stuk beter gezelschap was dan Potter. Severus draaide zich om naar zijn moeder om afscheid te nemen en vervolgens de trein in te vluchten “Tot over een paar maanden.” zei hij afstandelijk. Hij wilde totaal geen affectie tonen in het midden van het perron hij had ook zo zijn reputatie en gezien hij de ogen van Malfidus in zijn rug voelde boren deed hij net of het hem allemaal koud liet.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

14 Re: I've got a theory It could be bunnies! op vr mei 01, 2015 11:46 am

Christina kwam samen met haar broer de trein binnen en ze nam afscheid van hem, ze zou hem tijdens het eten wel weer zien, dan kon ze toch niet bij Severus zitten aangezien hij aan een andere afdelingstafel moest zetten. "Heey Remus."Glimlachte ze, ze gaf hem even een korte omhelsing en begroetten toen ook James. Christina wenden zich daarna tot een van haar beste vriendinnen en gaf haar ook een knuffel. "Ja, dat is goed, hopelijk komt Severus ook zo."Lachte ze, ze probeerde te verbergen waarom ze zo graag wilde dat Severus kwam, ze was zelf namelijk ook nog in de ontkennings fase en wilde zelf niet eens toegeven dat ze hem leuker vond dan gewoon een vriend. Toen James en de rest buiten gehoord afstand waren zei ze."James leert het nooit af." zei ze toen hoofdschuddend.
"Hoe was je vakantie Lils?"vroeg ze toen, ze hoopte maar dat er niets overhaar vakantie gevraagd werd ze trok haar mouwen meer naar benden ze zuchtte straks moest ze zich omkleden maar dat kon niet met Lily erbij want dan zouden de blauwe plekken gezien worden ze moest een goed smoesje verzinnen waarbij ze zich alleen kon omkleden zonder haar vriendin erbij.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

15 Re: I've got a theory It could be bunnies! op vr mei 01, 2015 11:55 am

Ellen keek haar zoon gekwets aan toen hij zo afstandelijk afscheid nam, ze zuchtte ze zag er tegen op om de komende maanden alleen maar met haar echtgenoot te zijn, die niet bepaald heel vriendelijk naar haar toe was, ergens was ze dan wel weer blij dat de kinderen weg waren veilig buiten Tobias Sneep zijn bereik. "Pas goed op jezelf Severus."Zei Ellen toen, haar kinderen waren de helle wereld voor haar. Haar dochter gaf ze een knuffel en een kus, die de liefde terug beantwoorden aan haar moeder. Melian hield ook heel erg veel van haar moeder, maar aan haar vader had ze een regelrechte hekel. "Dag mam, doe ook voorzichtig he." Zei Melian liefjes en ze keek haar broer aan. "Goed zullen we Chris en Lily dan maar gaan zoeken, ver kunnen ze nooit zijn ik gok dat James Lily weer eens ophoud."giechelde ze toen, Lily was een van de weinige meisjes van de school om James af te wijzen, meestal wou ieder meisje altijd wel met hem uit, ongeacht of ze hem nou kende of niet James en Sirius waren wel de meest gewilde jongens van de school, maar niet door Melian nee die wilde veel liever Remus. Toen hun moeder weg was zei ze ook nog. "Mama vind het echt niet leuk als je zo afstandelijk doet, ze krijgt het nog zwaar genoeg zonder ons de komende maanden."zei ze toen streng tegen haar oudere broer. Severus was dan wel ouder maar dat nam niet weg dat ze hem terecht wees.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

16 Re: I've got a theory It could be bunnies! op vr mei 01, 2015 12:04 pm

James keek Lily nep beldigt aan. "Goed Evers, maar ooit ga je met me uit."Zei hij toen vol vertrouwen, hij was er heilig van overtuigt dat het hem ooit zou lukken, hij draaiden zich om naar Sirius om samen weg te lopen. "Heey Chris."zei hij vrolijk, en hij klopte haar even zachtjes op de schouder voordat ze er met Lily ervandoor ging. Toen Lily en Chris buitengehoor afstand waren wenden hij zich tot Sirius. "En gaat je zus nog steeds met Secretus om? Ik snap echt niet waarom die twee met dat misbaksel omgaan." zei hij toen zuchttend. "Misschien uit medelijden." zei hij toen en hij lachtte om ze eigen belediging. Ergens vroeg hij zich af of Secretus Lily misschien wel niet een beetje te leuk vond, en Secretus was ook wel erg close met Christina. "Ben je niet bang dat ie met ze smerige poten aan je zusje komt?"vroeg hij toen James besloot dat het een betere optie was als Secreetje Christina leuk vond want hij wilde niet geloven dat Lily en Secretus misschien wel eens wat zouden kunnen krijgen, omdat Lily hem misschien ook wel leuk zou vinden en als zijn vermoedens zouden kloppen dat Secreetje Lily leuk vond zou het allemaal erg genant worden als James Potter concurenttie had van het grootste misbaksel van de school.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

17 Re: I've got a theory It could be bunnies! op zo mei 03, 2015 11:37 pm

heaven

avatar
Admin
Lily -

Lily snoof luid toen Christina zei dat James het nooit zou afleren en ze rolde even met haar ogen "Potter zal toch ooit een keer moeten opgeven anders vervloek ik hem waardoor hij nooit meer in staat zal zijn een snaai te vangen." Potter irriteerde haar. Hij vroeg al sinds hun tweede jaar of ze met hem uit wilde en zij bleef hem elke keer weer afwijzen maar hij scheen het niet door te hebben dat ze van hem walgde en niets met hem te maken wilde hebben. Zelfs Sirius had geprobeerd James aan zijn verstand te brengen dat het totaal geen nut had en dat hij zichzelf voor schut zette. Lily schudde even haar hoofd en keek naar haar vriendin toen die vroeg hoe haar vakantie was geweest. Ze haalde haar schouders op "Wel oké. We zijn op vakantie geweest..." Lily grijnsde droogjes "Mijn ouders vonden het blijkbaar een goed idee mij op een kamer met Petunia te laten slapen in het hotel. Petunia had hem niet meer ik geloof dat ze twee weken lang niet geslapen heeft uit angst dat ik haar zou vervloeken of iets." het was op dat moment best hilarisch geweest maar hoe meer Lily er nu aan dacht hoe minder leuk het werd. Ze wilde niet dat haar zus haar haatte voor wat ze was. Petunia had zelfs Perkamentus ooit toen een brief gestuurd en gesmeekt of ze ook naar Zweinstein kon komen maar helaas had Petunia geen greintje magie in haar lichaam. Lily besloot dat dit onderwerp 'vakantie' te deprimerend was en ging dus over op een onderwerp waar ze beiden meer aan zouden hebben "Ik hoop dat Sev zo zijn hoofd laat zien. Anders komen straks Potter en de andere nog bij ons zitten ook omdat Potter een betonnen muur voor z'n neus heeft." Ze liepen langs een lege coupé, een van de weinige en Lily besloot dat die maar dan voor hun werd. Ze liep naar binnen en plofte neer op het bankje en keek uit het raampje "Weer een nieuw jaar."

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

18 Re: I've got a theory It could be bunnies! op zo mei 03, 2015 11:43 pm

heaven

avatar
Admin
Sirius -

Sirius luisterde maar half naar James zijn geratel en wisselde even een blik van verstandshouding uit met Remus die met zijn ogen rolde en een grijns probeerde te verbergen waar hij niet bepaald in slaagde. Sirius hoorde echter wel wat James zei over Secretus en Christina en stootte een blaffende lach uit waardoor een enkeling aan studenten verschrikt omkeken en snel doorliepen toen ze zagen dat Sirius hen een dodelijke blik toe zond (behalve de meiden die hij een charmante grijns toestuurde en de meiden per direct smolten) "Chris met Secretus? Ben je gek geworden Gaffel? Chris zou dat nooit doen dat ze vrienden zijn is tot daar aan toe ik ben er niet bijster enthousiast over maar ik denk dat als Secretus een oogje heeft op Chris dat hij binnen de kortste keren geen ogen meer heeft." hij zei het op een plagende vrolijke toon maar als hij erachter kwam dat Secretus inderdaad wat voor Chris voelde of ook maar iets probeerde bij haar zou hij er persoonlijk voor zorgen dat dat stuk ongedierte nooit meer het daglicht zou zien. "Pas jij maar op Gaffel. Dalijk gaat hij met zijn smerige poten achter Lily aan. Ik denk dat hij op het moment meer kans op haar liefde maakt dan jij gezien ze vrienden zijn en altijd erg close en vrolijk." Remus kuchte even luid om de aandacht van zijn vrienden te trekken en knikte naar een lege coupé "Willen jullie de hele trein doorlopen zonder op te letten en vervolgens geen coupé meer hebben of zullen we gewoon hier gaan zitten?" vroeg Remus droogjes. Sirius keek hem even verdwaasd aan en grijnsde toen "Waarom moeten wij opletten als jij dat voor ons doet Maanling?"

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

19 Re: I've got a theory It could be bunnies! op zo mei 03, 2015 11:46 pm

Christina luisterde naar wat Lily zei, Lily had dan wel geen familie problemen met haar ouders maar wel met haar zus, en Christina wist hoe erg Lily dat vond. Christina was altijd blij geweest dat ze het in ieder geval goed met haar broers kon vinden, dat was in ieder geval iets en haar favoriete nicht Andromeda Zwarts, daar was ze vanaf jongs afaan goede vrienden mee geweest. Haar andere nichten vond ze afschuwlijk Narcissa en Bellatrix, en al wilde ze het niet toegeven Bellatrix joeg haar soms ook angst aan, dat mens was dan ook zwaar gestoord dus ergens was het niet heel gek. Echter weigerde Christina dat te laten merken aan Bellatrix. "Ja, dat hoop ik ook."zei Christina, ze werd meteen vrolijker toen het onderwerp Severus werd aangesneden, ze hoopte alleen maar dat Lily het niet zou opvallen dat ze wel erg vrolijk werd van het onderwerp Severus. Christina nam plaats naast Lily en pakte haar notitie blokje. "Ik wil zo je mening, je weet Jason wel toch die 6e jaars in een band?"vroeg ze toen aan Lily. "Hij doet mee aan een wedstrijd en de opdracht is een vrolijk zelfmoord nummer schrijven, en aangezien hij dat niet kan heeft ie gevraagd of ik het wil doen, kijk even wat je ervan vind als je wilt."vroeg ze, ze hield Lily de zinnen voor en zong het op de manier zo als het gezongen moest worden.

My legs are dangling off the edge,
The bottom of the bottle is my only friend,
I think I'll slit my wrists again and I'm gone, gone, gone, gone.
My legs are dangling off the edge,
A stomach full of pills didn't work again,
I'll put a bullet in my head and I'm gone, gone, gone, gone.


"Jason heeft me uitgelegd wat een pistool is."Zei ze toen, aangezien ze puur bloed was en geen verstand had van dreuzel dingen. "Het is voor dreuzels vandaar."lichtte ze toen toe, ze had niets met Jason al dachten veel mensen dat wel maar Christina was er bijna zeker van dat Jason 'Gay' was en zelf voelde ze niets voor hem, maar daarom konden ze nog wel vrienden zijn.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

20 Re: I've got a theory It could be bunnies! op zo mei 03, 2015 11:50 pm

heaven

avatar
Admin
hermelien2607 schreef:Ellen keek haar zoon gekwets aan toen hij zo afstandelijk afscheid nam, ze zuchtte ze zag er tegen op om de komende maanden alleen maar met haar echtgenoot te zijn, die niet bepaald heel vriendelijk naar haar toe was, ergens was ze dan wel weer blij dat de kinderen weg waren veilig buiten Tobias Sneep zijn bereik. "Pas goed op jezelf Severus."Zei Ellen toen, haar kinderen waren de helle wereld voor haar. Haar dochter gaf ze een knuffel en een kus, die de liefde terug beantwoorden aan haar moeder. Melian hield ook heel erg veel van haar moeder, maar aan haar vader had ze een regelrechte hekel. "Dag mam, doe ook voorzichtig he." Zei Melian liefjes en ze keek haar broer aan. "Goed zullen we Chris en Lily dan maar gaan zoeken, ver kunnen ze nooit zijn ik gok dat James Lily weer eens ophoud."giechelde ze toen, Lily was een van de weinige meisjes van de school om James af te wijzen, meestal wou ieder meisje altijd wel met hem uit, ongeacht of ze hem nou kende of niet James en Sirius waren wel de meest gewilde jongens van de school, maar niet door Melian nee die wilde veel liever Remus. Toen hun moeder weg was zei ze ook nog. "Mama vind het echt niet leuk als je zo afstandelijk doet, ze krijgt het nog zwaar genoeg zonder ons de komende maanden."zei ze toen streng tegen haar oudere broer. Severus was dan wel ouder maar dat nam niet weg dat ze hem terecht wees.

Severus -

Sev knikte even naar zijn moeder "Ik zal schrijven." zei hij nog snel voor hij zijn rug naar zijn moeder keerde en richting de trein liep. Melian had hem al snel weer ingehaald en hij kreeg direct een opmerking naar zijn hoofd. Sev keek omlaag naar zijn zusje "Ik snap niet waarom ze haar toverstok dan niet gebruikt als ze het zo zwaar heeft Mel. Ze is een heks hij is een dreuzel. Het is niet dat ze geen schijn van kans maakt tegen hem." hij weigerde te erkennen dat Tobias zijn vader was. Severus besloot dat dit geen leuk onderwerp was "Laten we Lily en Chris gaan zoeken." hij dook de trein in voor Melian hem nog meer commentaar kon geven of tegen kon houden en ging op zoek naar zijn twee beste vriendinnen. Hij nam aan dat Mel hem wel achter na zou komen. Hij wist niet dat Melian Remus inderdaad leuk vond, als hij dat had geweten had hij niet zo koeltjes die opmerking gemaakt over Lupos waar hun moeder bij was. Hij kon het al niet uitstaan dat Melian schijnbaar veel lol had met Potter, Zwarts en Lupos en hij vond het geen leuk idee dat ze vrienden waren. Er was niemand in de hele school aan wie hij een grotere hekel had dan aan Potter. Hij stopte en keek achterom om te zien of Melian hem inderdaad nog volgde.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

21 Re: I've got a theory It could be bunnies! op zo mei 03, 2015 11:57 pm

heaven

avatar
Admin
Lily-

Lily's ogen schoten over het papier dat Christina voor zich hield en het duurde even tot de tekst tot haar was doorgedrongen. Toen dat eenmaal was gebeurd proestte ze het uit en was het een goede minuut voor ze in staat was woorden te vormen. "Geniaal." zei ze nog nagrinnikend. Christina vertelde dat de 6e jaars Jason met de band haar had uitgelegd wat een pistool was en ze knikte "Het is minder effectief dan de avada kedavra wat natuurlijk geen sporen achter laat maar als je iemand wilt omleggen is voor Dreuzels dat wel de makkelijkste manier al zou ik nog steeds zeggen dat Gif het beste is." lily zonk even weg in verschillende giffen en tegengiffen die ze zou kunnen gebruiken om Potter een lesje te leren voor ze zich herinnerde dat Chris naast haar zat "Is Jason trouwens niet onwijs Gay?" vroeg ze spontaan. Ze herinnerde zich de 6e jaars die er altijd bij liep alsof hij de Koningin van Engeland was en hij praatte alsof hij iets pertinent in zijn reet vast had zitten. Niet dat ze iets tegen homo's had integendeel maar Jason was waarschijnlijk een van de weinige mesnen in de hele school die de voorkeur gaf aan mannen......"Misschien moeten we Jason aan Potter proberen te koppelen." mompelde ze ineens meer tegen zichzelf dan tegen Christina.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

22 Re: I've got a theory It could be bunnies! op zo mei 03, 2015 11:58 pm

James keek even grimmig. "Dat gaat niet gebeuren, Lily zal er vroeg of laat achter komen wat hij echt is. Meneer weet meer duisteren spreuken dan een normale tovenaar weet, het zou me niets verbazen als hij al banden heeft met jeweetwel. Die schijnt genoeg van die flubberwurmen als hem aan te nemen, het zijn meestal niet de meest slimme tovenaars."zei hij toen. "Christina zal toch wel binnenkort een vriendje krijgen de halve school loopt achter der aan."zei James toen. Ergens maakte het hem ook bang want Lily kreeg ook aardig veel aandacht van de mannen, maar de gene die wat met haar zou krijgen zou nog lang niet jarig zijn. James wilde Lily en als de jongens van de school slim waren, zouden ze van Lily afblijven, James kreeg veel respect op school en liet geregeled zien met Secretus als "vrijwilliger" waartoe hij en Sirius allemaal in staat waren. "Ben benieuwd of die oude Anderling ook weer blij is ons te zien."Zei James toen met een knipoog naar Sirius, de meeste docenten hadden ze al een keer een halve zenuwinzinking bezorgt die zich uitte in hysterisch geschreeuw tegen James en Sirius waar de gehele klas bij was, maar bij Anderling was dit nog niet gelukt. "Zoek jij dan een coupe. "zei James tegen Sirius. "het meeste is alweer vol."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

23 Re: I've got a theory It could be bunnies! op ma mei 04, 2015 12:03 am

Melian zuchtte diep toen Severus zo ongeintreseerd was en ze besloot hem eens goed van repliek te dienen. "Alsof je niet echt wat voor Chris en Lily voelt, misschien niet voor beide maar één van hun vind je echt wel leuk, anders zou je nooit met ze omgaan terwijl de rest van je vrienden zo een pest hekel aan ze hebben,"zei Melian toen tegen haar broer, die de aanvaring tussen Christina Lucius en Lily van vorig jaar maar al te goed wist te herinneren ze wist niet eens precies wat zich had afgespeeld maar wel dat Lucius een week op de ziekenzaal had gelezen na een confrontatie met de meiden. Schijnbaar hadden Lily en Christina hem toen vreselijk erg vervloekt met ze tweeën maar Christina was alsnog overstuur geweest. Lily was dan misschien wel een dreuzelkind, maar dat nam niet weg dat ze erg slim was en goed van zich af kon bijten. Waardoor de meeste mensen het wel uit hun hoofd lieten iets bij Lily te doen. Ze liep nog steeds met haar broer, opzoek naar de meiden.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

24 Re: I've got a theory It could be bunnies! op ma mei 04, 2015 12:09 am

"Alleen gif kan je niet zo goed een regel voor een liedje mee maken."Merkte Christina toen op, die blij was dat het goed aansloeg. "Are you plotting a murder?"vroeg ze toen lachten. "Potter zeker? Severus zou je er graag bij willen helpen."voegde ze eraan toe. "En Avada Kedavra kan je soort van checken maar dan heb je de toverstok van de dader nodig om te controleren of het klopt, dus als je geen flauw idee hebt wie het heeft gedaan kom je inderdaad niet ver."Zei ze toen, dit was informatie die je normaal alleen wist als je ergens voor was opgepakt, maar als Albus Perkamentus je grootvader was wist je dit soort dingen maar al te goed. Christina lachte zich kapot toen Lily Jason omschreef. "Jep die, hij woont dichtbij mij dus in de zomer hebben we best vaak met elkaar rondgehangen, beetje muziek maken enzo."zei ze toen. "Maar echt als hij hetero is vreet ik me hoed op." ze moest even denken aan toen Sirius grapjes maakte over dat Jason gewoon met er wou afspreken omdat hij haar leuk vond, maar toen Sirius Jason had gezien had hij echter al erg snel die mening bijgesteld en Christina schoorvoetend gelijk geven dat ze inderdaad vrienden waren. Wat Jason precies bij Sirius had gedaan was haar een raadsel, maar het had haar niet verbaast als Jason had geprobeerd om Sirius te versieren, en dat Sirius daarom tot de conclusie was gekomen. Christina dacht even aan de dagen dat ze wegsloop van huis om samen muziek te maken het waren een van de weinige leuke momenten geweest van de vakantie. Christina was dol op muziek.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

25 Re: I've got a theory It could be bunnies! op ma mei 04, 2015 12:10 am

heaven

avatar
Admin
Sirius -

Sirius greep James bij zijn kraag en sleurde hem de coupé in waar Remus al eerder naar had verwezen. Remus zat dan ook al rustig op de bank bij het raam en had in de tussentijd een boek tevoorschijn gehaald waar hij in dook. Sirius keek even naar Remus die zich had verscholen achter een belachelijk dik boek en toen naar James die over Anderling begon. Sirius kreeg een speelse grijns op zijn gezicht "eens zal het ons lukken die ouwe Anderling ook een zenuwzinking te bezorgen. Al hoop ik wel dat haar hart het aankan ik wil niet de dood van onze favoriete professor op mijn geweten hebben. Iedereen weet toch hoe gek we zijn op ons geliefde afdelingshoofd." zei Sirius met een brede vrolijke grijns refererend naar de flirterige opmerkingen die hij regelmatig naar Anderling gooide om haar reactie te pijlen. Anderling was nooit verbijsterd of stil geweest en had altijd keihard terug gereageerd zowel met nablijven als met haar eigen pesterige opmerkingen iets waardoor Sirius niet was gestopt met het flirten. Hij mocht dan af en toe lopen klieren en Anderling in de maling nemen hij had het grootste respect voor het Afdelingshoofd van Griffoendor en wilde absoluut niet haar kwade kant tegen zich hebben hij had het idee dat je dat niet zou kunnen na vertellen.
"Ik denk dat we het dit jaar anders moeten aanpakken met Anderling. Misschien Wormstaart op haar af sturen. Als hij een flirterige opmerking maakt krijgt ze ter plekke een rolberoerte...over die waardeloze rat gesproken waar is hij?" niet dat het hem ook maar iets kon schelen waar Peter Pippeling was hij was hem toch liever kwijt dan rijk ook al was het wel eens leuk om een groupie te hebben die om alles wat ze deden het zowat in zijn broek deed van enthousiasme. Sirius plofte neer op de bank tegenover die van Remus en legde zijn benen naast Remus zijn ingedoken gestalte neer, Remus zijn hele gezicht ging nu verborgen achter zijn boek maar Sirius wist dat hij naar elk woord dat James en hij wisselde luisterde.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 5]

Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum