Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Vampire england

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Vampire england op vr jul 12, 2013 1:37 pm

Vampire england

Het is het jaar 1837(victoriaans tijdperk) de vampiers nemen steeds meer toe in Engeland.
Koningin Victoria regeert het volk der mensen, en de vampier James Odyssee is de leider van de grootse vampier clan van Engeland: non mortuus. ( er zijn nog 4 andere clan’s in totaal zijn het er 5) Steeds meer grijpen de vampiers de macht in Engeland. Sommige zitten zelfs al in het parlement. Het doel van de vampiers is om alle clan leiders in het parlement te laten komen zodat zij Engeland kunnen besturen.
Er breekt oproer uit tussen het volk, zij willen de vampiers voor eens en voor altijd vernietigen, maar zijn zij opgewassen tegen de krachten van de vampiers?

Medussa is de zus van James, zij regeert de op 1 na grootse vampier clan van Engeland.
Zij stelt aan James voor Koningin Victoria één van hen te maken. Zodat de vampiers dan Engeland volledig in hun macht hebben, maar daarvoor moet eerst haar echtgenoot Prins Albert van Saksen-Coburg en Gotha uit de weg worden geruimd. Medussa besluit daarvoor te zorgen, ze gaat samen met de andere 4 clan leiders naar Albert toe en zo vermoordde ze hem. De doodsoorzaak blijft voor Victoria onbekend en voor Engeland ook.

Ondertussen bouwen de vampier clans met ze alle ook een vampier school op, om daar net nieuwe vampiers te onderwijzen.
De vampiers hebben eigen stukke land en grote landhuizen. Iedere vampier lijd een rijk leven.

Regels
Site Regels
Meerderen Rollen mogen
James en Victoria worden een stel, en gaan niet vreemd

Clan Regels
-De clan leider is ten aller tijden de baas
-Alleen de clan leiders kunnen kinderen krijgen en die zijn de opvolgers.
-Je mag enkel vampiers van je eigen clan trouwen

Clannen : (staat in volgorde van sterkte en macht)
obscurum: James
verus cruor: Medussa
Non mortuus:  
archaRollen:
Obscurum:
James: Heaven
James is de leider van de clan Obscurum en is vastbesloten het hart van koningin Victoria voor zich te winnen. Wat hij echter niet verwacht is dat hij zelf verliefd op haar word en niet kan wachten haar tot vampier te maken zodat zij, zijn koningin is.
James is de machtigste vampier van heel Engeland en de knapste man. Hij bezit veel grond en is hertog.

Verus Cruor
Medussa:
Medussa is één van de mooiste vampiers en de zus van James. Zij zit al in het parlement en is hertogin. Ze heeft alle mannen van haar clan naar haar pijpen dansen. In haar clan is geen 1 man die haar niet wilt

Koningin Victoria: Bezet
Victoria is de koningin van Engeland. Ze is getrouwd met prins Albert en heeft een dochtertje van twee Amy-Rose. Ze is een goede en aardige vrouw, maar kan hart, streng en rechtvaardigt zijn. Ze heeft een zwak voor vampiers. Als haar man overlijd trekt ze steeds veder toe tot James.

Prinses Amy-Rose: Bezet

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

2 Re: Vampire england op zo jul 14, 2013 11:33 pm

Victoria
Victoria liep rustig naar de kinderkamer van haar dochtertje Amy-Rose, ze was erg blij met haar dochter, maar hoopte nog altijd dat zij en Albert snel een zoontje zouden krijgen. Dan had ze een manelijke opvolger zo als iedereen van haar verwachten al vond Victoria dat onzin, want ze vond dat ze uitstekend had bewezen dat ook een vrouw goed kon regeren. Ze deed de deur open van de kinderkamer en keek in het bedje van haar dochtertje ze zag dat ze al wakker was. Voorzichtig pakte ze haar dochtertje op en glimlachte vrolijk, Victoria werd altijd blij van haar kleine meisje, ze knuffelde haar voorzichtig en ging met haar op een stoel in de kinderkamer zitten.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum