Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Crusaders to Jerusalem

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Crusaders to Jerusalem op zo feb 21, 2010 7:05 pm

Crusade

In een klein dorpje in Frankrijk word op een nacht alles geplunderd, door een paar rovers uit het Noorden. De acht vrienden tussen de 16 en 19 jaar, weten met elkaar te vluchten en moeten alles achter laten wat ze lief hebben. Ze komen in een bos terecht waar ze een paar dagen zien te moeten overleven, maar dan komen er opeens een hele hoop mensen langs. De acht vrienden besluiten met de mensen mee te reizen. Ze weten niet dat de mensen op Kruistocht zijn, maar al snel komen ze daar achter. Als ze weg willen uit de Kruistocht, blijkt dat niet te kunnen. Ze zullen nu mee moeten reizen naar de heilige stad Jeruzalem. De tocht is echt afzien, aangezien er weinig voedsel en water is. Onderweg komen ze door steden heen, soms worden ze met open armen ontvangen, maar soms word het een slachtveld. De acht vrienden moeten echt zien te overleven en zorgen dat ze ooit weer terug kunnen naar hun kleine dorpje in het Noorden van Frankrijk.

Rollen:

Meisjes:
- Elizabeth:
Beschrijving: Elizabeth is de grootse bitch van het groepje, ze koeioneert Rosalinda, daarom ook vaak. Elizabeth is enigst kind en daardoor erg verwent, ze kan er absoluut niet tegen als ze haar zin niet krijgt, dan word ze boos. Ze is 18 jaar.

- Annabella: MissSnape
Beschrijving: Annabella is een vrij rustig meisje van 16 jaar. Ze wil het zo goed mogelijk voor iedereen hebben en zorgt dan ook vaak voor andere. Ze word verliefd op Alexander, maar ze vraagt zich te vaak af of hij haar wel ziet zitten en ziet staan. Ook heeft ze haar ouders voor haar neus zien sterven en daardoor word ze vaak met dat beeld geconfronteerd.


- Mary: Hermelien2607
Beschrijving: Mary is een soms een rustig meisje, maar kan ook een rebel zijn. Haar moeder is overleden, ze heeft enkel nog een vader en een jonger zusje. Ze is verliefd op James. Mary is 16 jaar oud.- Rosalinda:
Beschrijving: Rosalinda word gekoeioneerd door Elizabeth, ze is onderhand echt haar slaafje. Rosalinda is een heel stil meisje die maar alles doet wat andere haar zeggen. ze is 15 en daarmee de jongste van de groep.


Jongens:
- James: MissSnape
Beschrijving: James is een knappe jongen, hij gedraagt zich vaak arrogant, maar weet goed bij wie hij dat wel en niet moet doen. Hij is smoor verliefd op Mary, tot nu toe is dat ook het enige meisje die hem heeft kunnen bekoren, James lijkt meestal geen gevoel te hebben. James is 18 jaar.- Alexander: Hermelien2607
Beschrijving: Alexander is de oudste van de groep. Hij probeert iedereen bij elkaar te houden, hoe moeilijk het ook is. Hij houdt wel van een geintje, maar kan ook bloedserieus zijn. Hij is erg knap en heeft vaak veel aandacht van meisjes. Dat vind hij wel leuk, alleen zijn hart behoord toch bij Annabella. Alexanders familie is helemaal Christelijk, behalve hij. Alexander doet altijd alsof. Zijn thuissituatie is daardoor ook erg slecht en hij is blij dat hij weg is uit het dorpje. Alexander is 19 jaar.

- Edward:
Beschrijving: Edward is een jongen die zich graag met alles bemoeid. Hij vind het leuk om mensen uit te dagen en soms kost dat bijna zijn leven. Edward slooft zich ook graag uit. Hij probeert het hart te winnen van Elizabeth, maar dat blijkt vaak in de soep te lopen. Edward moet vaak onder de duim gehouden worden door Alexander. Hij is 18 jaar oud.

- Damien: Dylan04
Beschrijving: Damien is een rustig persoon op zich maar kan als het moet meteen ingrijpen als er wat is. Voor vrienden gaat hij door het vuur, maar kan zogoed mensen laten vallen als ze hem bedriegen met iets. Damien is 17 jaar.
Overige:

- Godfried:
Beschrijving: Een jongen die op reis is naar de Heilige stad is, maar die totaal niet aan het Christendom trouw is, dat zorgt voor een hoop problemen. Hij is 21 jaar.

- Hendrik:
Beschrijving: Hendrik is heel stil. Hij zegt bijna nooit wat en is snel tevreden. Hendrik loopt al vanaf het begin mee van de Kruistocht en hij is gelovig. Hij helpt Annabella vaak en daarmee maakt hij Alexander vaak jaloers, wat niet zijn bedoeling is. Hendrik is 16 jaar.

Zelfverzonnen rol?

Regels:
- Zelfverzonnen rol mag!
- Ze leven wel in de Middeleeuwen, niet in 2010.

Made by MissSnape & Hermelien2607

Profiel bekijken

2 Re: Crusaders to Jerusalem op zo feb 21, 2010 9:23 pm

Alexander liep rusitg met ze vrienden mee.
MAry zuchte diep en keek james aan."Wat nu?"Vroeg ze aan eidereen in het algemeen

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

3 Re: Crusaders to Jerusalem op ma feb 22, 2010 11:42 am

Annabella voelde dat de tranen over haar wangen liepen en het maakte haar niets uit. Ze was alles kwijt. Haar hele familie was vermoord en haar spullen waren verwoest. Annabella ging op een steen zitten en keek naar grond, die bedekt was met bladeren.

James zat een eindje veder op en keek naar de bomen. Hij had de moed nog niet opgegeven dat zijn hele familie was vermoord. James vond dat zijn ouders en broertje wel zo slim waren om ook te vluchten. Hij keek naar de rest en het viel hem op dat iedereen gewoon te stil was. Vooral Annabella, maar dat vond James niet zo gek. Hij keek nu naar Mary. "Geen idee. Voorlopig kunnen we ons denk ik wel in het bos schuilhouden, Tenminsten als hier ook geen mensjes komen." zei hij.

Profiel bekijken

4 Re: Crusaders to Jerusalem op ma feb 22, 2010 11:51 am

Alexander keek naar Annabella, hij gign rusitg naast haar zitten, en twijfelde of hij dit wel meost oden, een beetje onweindig sloeg hij een arm rond haar schouders en trok haar troostent tegen zich aan. "rustig maar alles komt wle in orde."


Mary keek James aan, en knikte dat dat wel kon ja, ze zuchten diep, en was doodsbang dat haar familie dood was, maar ze leit neits merken ze keek james aan."gaat het met je?V"roeg ze toen ebzorgt,

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

5 Re: Crusaders to Jerusalem op ma feb 22, 2010 12:00 pm

Annabella knikte. Ze wou de moed niet opgeven dat echt alles verloren was. Ze veegde ruw de tranen van haar gezicht. "We moeten zorgen voor eten en drinken." opperde Annabella. Ze wou afleiding en even helemaal nergens aan hoeven te denken.

James keek Mary aan. "Ja het gaat." zei hij. James keek eventjes naar de rest van de groep. "Kom, we moeten iedereen gaan helpen." zei hij, al zorgde hij liever alleen voor zichzelf.

Profiel bekijken

6 Re: Crusaders to Jerusalem op ma feb 22, 2010 12:09 pm

"Zullen wij twee anders eetbare stuff gaan zoeken, dna alten we de rest hier zodat ze een beetje een kamp kunnen maken."opperde Alexander aan haar, hij glimlachte en vond e echt mooi

Mary knikte en keek hem aan, "jij en zorgen voor anderE?"Vroeg ze toen palgend als grapje,hij wist vast wle dat ei het neit gemeend was en dat het gewoon een grapje was

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

7 Re: Crusaders to Jerusalem op ma feb 22, 2010 12:13 pm

James grijnsde eventjes en liep toen een stukje naar de rest toe. Hij zag dat de meeste gewoon echt kapot waren van de plunderingen, behalve Alexander en op de een of andere manier verbaaste James dat niet.

Annabella knikte. Ze stond op en keek naar de rest, die op de grond zat of stilletjes voor zich uit staarde. "Wij gaan eten zoeken." zei ze.

Profiel bekijken

8 Re: Crusaders to Jerusalem op ma feb 22, 2010 12:33 pm

"we zijn zo terug."zie hij rusitg tegen de rest en hij nam Annabella met zich mee. hij glimlachte eventejs.


MAry voelde zich bang maa rverborg het ngo steeds ze keek naar James, en zuchte diep."Wat is je plan?Vroeg ze toen

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum