Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Breaking Dawn

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 8 van 8]

176 Re: Breaking Dawn op za feb 27, 2010 10:28 pm

heaven

avatar
Admin
jasper was nog steeds in gedachten verzonken -na de zeer duidelijke post van jou wist ik nie meer wat ik wilde posten xD- Hij streelde nog steeds door terwijl hij het zelf niet eens echt meer in de gaten had, Alice ongetwijfeld wel tenzij die ook weer ver weg droomde naar haar eigen wereldje, haar eigen vast zeer intressante wereldje, Maar goed, zij gedachten gingen nu wel een stuk verder terug, hij dacht aan die dag dat hij Alice ontmoette, een zeer speciale manier van ontmoeten trouwens, zij kende hem al bij naam en toenaam en hij wist nog helemaal geen ene moer van haar maar toch had hij op het moment geweten dat zij degene was met wie hij de rest van zijn leven bestaan door wilde brengen,en nu was hij nog steeds bij haar en als het aan hem lag zou dat ook nooit veranderen, het idee dat hij zonder Alice zou moeten leven was pijnlijk, niet zo pijnlijk dat ht ondraagelijk was want het was maar het idee alleen maar al zou alice besluiten verder te gaan zonder hem dan zou hij waarschijnlijk net als Edward denken en zichzelf van het leven proberen te nemen. Hij schudde ineens die gedachten uit zijn hoofd en dacht aan betere en leukere dingen, de dingen die hijsamen metalice deelde, alle tijd van de wereld bijvoorbeeld. Alles deden ze samen, naja bijna alles dan..maar figuurlijk gezien deelde ze echt vrijwel alles samen, ze hadden ook geen geheimen voor elkaar dan kon ook bijna niet vanwege Alice haar gave en die van hem, zijn gave om de gevoelens en stemmingen van andere te voelen en te beïnvloeden was erg handig, als Alice tegen hem loog -wat nooit voorkwam- voelde hij haar spanningen en schudlgevoelens omdat ze tegen hem loog hij had precies hetzelfde met de rest maar hij was altijd gevoeliger geweest voor Alice haar stemmingen omdat hij een soort van op haar was ingesteld net zoals zij op hem was ingesteld met haar visioenen, net zoals zij ook op Bella was ingesteld. hij zonk steeds dieper weg in zijn gedacht, Jazz was al bijna niet meer bewust van de aanwezigheid van Alice, BIJNA niet bewust hoe kon je je nou in godsnaam niet bewust zijn van Alice haar aanwezigheid, dat was echt onmogelijk.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

177 Re: Breaking Dawn op za feb 27, 2010 10:38 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Jasper's dagdromen duurde wel erg lang op een gegeven moment. Alice ging wat meer omhoog waardoor ze haar armen om Jasper's nek heen sloeg. Ze kuste hem op zijn mond en legde toen haar hoofd tegen zijn hoofd aan. "Jazzy, wakkerworden..." poogde ze hem wakker te krijgen, wakker als 'uit zijn dagdroom' of uit zijn gedachtenstroom -waar hij dan ook in zat. Ze wilde aandacht, volledige aandacht. Ze Eiste zijn aandacht.

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

178 Re: Breaking Dawn op za feb 27, 2010 10:41 pm

heaven

avatar
Admin
Jazz reageerde in eerste instantie niet zlefs niet toen ze hem kuste maar zoals hij al eerder zich van bewust was geweest, kon je je niet onbwsut zijn van Alice die op je lag. Hij keek haar recht aan en grijnsde verontschuldigend "sorry" zei hij flauw lachend "Kwam je aandacht tekort?" vervolgde hij met een plagende blik en toon.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

179 Re: Breaking Dawn op za feb 27, 2010 10:47 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Alice glimlachte weer vrolijk toen Jasper wat actiever leek te worden. "Yay!" ze klapte nog net niet in haar handen. Alice sloeg haar armen om Jasper heen en gaf hem een kus. "Ja, wat denk jij dan? Ik ben gewend om aandacht te krijgen, dan kan ik niet tegen negering." zei ze vervolgens lachend.

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

180 Re: Breaking Dawn op za feb 27, 2010 10:50 pm

heaven

avatar
Admin
Jasper keek droog "Juist" zei hij bruuks. Hij zuchte even diep en grijnsde toen weer speels "en wat voor soort aandacht had mevrouw in gedachten?"vroeg hij. Hij was nie van plan meteen weer te beginnen aan ronde 3, die kwam wel een andere keer wanneer ze andere niet elk moment thuis konden komen, hij vond het niet bepaald een prettig idee om te worden gehoord of gezien terwijl zij lekker aan het kloten waren samen xD Hij vroeg zich onwikkeleurig af waar de rest eigenlijk was. Ja Bella en Edward waren op huwlijksreis, Rose en Emmett in hun eigen huis maar waar waren Carlisle en Esme?

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

181 Re: Breaking Dawn op za feb 27, 2010 11:26 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Alice grinnikte en prikte Jasper even in zijn wang. "Eén kusje extra zou fijn zijn." zei ze toen lachend, waarna ze overeind ging zitten, naast Jasper schoof, en haar hand aan de andere kant van Jasper's lichaam legde zodat ze half over hem heen geleund zat met haar gebeuren dicht bij Jasper's gezicht. Ze liet haar hand meer wegglijden waardoor ze tegen Jasper aan kwam liggen, met haar hoofd tegen die van Jasper aan. Ze draaide weer om zodat ze naast hem lag, en ging op haar zij liggen waarna ze haar armen weer om Jasper's nek legde. Ze zag Carlisle en Esme nog niet thuis komen, dus hoefde ze zichzelf nog niet aan te kleden vond ze.

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

182 Re: Breaking Dawn op za feb 27, 2010 11:50 pm

heaven

avatar
Admin
Jazz keek der even verbijsterd aan toen ze ineens begon te draaien en te doen en duidelijk niet stil kon liggen, toen ze eindelijk de pose had gevonden waar ze tevrede mee was grinnikte hij "nou vooruit dan omdat je zo lief kijkt" zei hij vrolijk over dat ze nog wel een kusje wilde. Hij drukte eerst zijn lippen zacht op die van haar en bleef zo een tijdje zitten, toen gleed hij met z'n lippen over haar kaak,naar der hals n verder naar beneden naar der -DD- Bcup xD

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

183 Re: Breaking Dawn op zo feb 28, 2010 12:00 am

Kaelie

avatar
toddler
toddler
off: Worden Carlisle en Esme wel gespeeld?

-On:
Alice sloeg haar armen weer om Jasper heen. "Jippie!" ze glimlachte en begon toen te grinniken. "Ik ben zó goed in lief kijken naar Jazz!" zei ze toen, waarna ze haar lippen ook op de zijne drukte toen hij dat deed. Ze begon te gigelen toen hij langzaamaan lager en lager ging en ze door had waarna hij opweg was.

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

184 Re: Breaking Dawn op zo feb 28, 2010 12:02 am

heaven

avatar
Admin
Jazz stopte even later en keek der droog aan "lief kijken is niet het enige waar je goed in ben" hij doelde op de sex en alles er op en eraan, ze hadden het beide nog niet vaak gedaan, sterker nog, ze hadden beide eigenlijk helemaal geen ervaring op dat gebied en dus vond hij het zo echt geweldig, en Alice had er wel voor gezorgd dat het gewoon perfect was.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

185 Re: Breaking Dawn op zo feb 28, 2010 12:16 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Alice gigelde toen Jasper dat zei. Als ze rood had kunnen kleuren had ze dat zeker gedaan, maar haar gevoel zei Jasper vast wel genoeg, zou hem vertellen dat ze rood zou kleuren als dat kon. Alice sloeg haar armen weer om Jasper's nek en gaf hem een kus.

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

186 Re: Breaking Dawn op zo feb 28, 2010 1:26 pm

heaven

avatar
Admin
Jasper kuste weer gezellig mee -ja waarom ook niet weetje- en hield nu maar zijn handen braaf op haar heupen. Ronde 3 zou wel een andere keer komen. Dacht hij vrolijk. Na een tijdje verbrak Jazz de kus weer en keek Alice aan terwijl hij weer wegzonk in zijn eigen gedachtenstroom maar niet zo diep als hij zojuist was weggezonken. Hij merkte nu duidelijk wat er om hem heen gebeurde, dalijk zou Alice gekke dingen gaan doen als hij weer wegdroomde...

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

187 Re: Breaking Dawn op zo feb 28, 2010 1:55 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Alice zoende Jasper door maar merkte op een gegeven moment dat hij weer aan het wegdromen was, al dan niet zo ver als ervoor. Alice legde haar hoofd tegen Jasper's borst aan terwijl ze weer boven op hem klom. Ze had haar armen nog steeds om zijn nek en sloot haar ogen. Ook zij vond dromenlandje wel leuk om te bezoeken.

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

188 Re: Breaking Dawn op zo feb 28, 2010 2:38 pm

heaven

avatar
Admin
Jazz sloeg zijn armen weer om haar heen en keek haar aan terwijl zij haar ogen sloot en ook terug ging in haar eigen droomwereldje. Ze zaten op het moment dus beiden in hun eigen dromeland maar Jasper hield wel in zijn achterhoofd dat Carlisle elk moment kon terug komen van zijn werk en waarschijnlijk was Esme aan het jagen ofzo hij kon niets anders bedenken van wat esme anders zou moeten doen als Carlisle er niet was , edward en bella niet,en emmett en Rosalie niet maar Alice zou het zien als ze terug kwamen en dan zouden zij ervoor zorgen dat ze braaf weer aangekleed waren en hun haar weer netjes en fatsoenlijk zat. niet dat dat echt belangrijk was, niemand kwam toch hun kamer in ofzo,

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

189 Re: Breaking Dawn op zo feb 28, 2010 2:49 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Alice zakte steeds dieper weg in haar droomwereld, waardoor haar ademhaling langzamer ging, en op een gegeven moment stopte. In haar droomwereld hoefde ze niets te ruiken van deze wereld en dus stopte ze dan altijd automatisch met ademen. Ze voelde lichtjes Jasper's armen om haar heen, maar ze was weer vertrokken voordat ze erop reageren kon.

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

190 Re: Breaking Dawn op zo feb 28, 2010 3:02 pm

heaven

avatar
Admin
Jasper merkte duidelijk dat Alice weer helemaal vertrokken was in haar eigen wereldje waar hij natuurlijk ook in voor kwam en deed nu dit keer geen poging meer haar uit dat wereldje te helpen hij lag wel prima zo. Met nog steeds zijn armen om haar heen en haar armen nog steeds om zijn nek droomde hij ook steeds verder weg.

Carlisle was klaar met werken en liep naar zijn auto, Esme was aan het jagen en zou pas laat thuis komen, Emmett en rosalie waren in hun eigen huis en Bella en Edward waren op huwlijksreis, Misschien waren Jasper en Alice thuis...Hij stapte in zijn auto en reed rustig terug.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

191 Re: Breaking Dawn op zo feb 28, 2010 3:11 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Alice zag het wel. Ze zag wel dat Carlisle in zijn auto stapte en terug kwam, en wat hij daar zou aantreffen als ze niet overeind zouden komen en zich zouden aankleden... maar ze was te ver weg. Ze zag het, maar dacht dat het bij haar droom hoorde, omdat ze in haar gedachten er nogal mee bezig was. Ze dacht dat het een fantasie van zichzelf was, dat ze zelf bedacht wat er zou gebeuren, en dus reageerde ze er niet op.

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

192 Re: Breaking Dawn op zo feb 28, 2010 3:19 pm

heaven

avatar
Admin
Jasper werd weer wakker uit zijn dagdroom en besloot dat het tijd was om eens overeind te komen, Carlisle kon elk moment thuis komen en hij was niet echt van plan carlisle een trauma te bezorgen mocht die ineens toch binnen komen voor de verandering. Hij kon enkel zelf moeilijk overeind gaan zitten gezien er een klein gek monster nog vollop op hem lag die helemaal loos was weer in haar eigen wereld hij zuchte even diep besloot dat het tijd was om eens lief *kuch* te doen en duwde haar van zich af, wel zo dat ze niet ineens op de grond terrecht kwam xD hij ging rechtop zitten en rekte zich even uit. een paar uur zo liggen was echt niet goed voor je serieus.

Carlisle reed super langzaam, hoe the heck kregen ze het toch voor elkaar een file te laten ontstaan hiero? Hij stond nu stil en fronste even. Er was nooit file in forks tenzij er iets was gebeurd. Hij stapte uit en liep naar voor, het klote nog ook er was een aanrijding geweest, De jonge Mike NEwton,was niet erg zwaar gewond maar had toch zeker wel een paar botten gebroken. Dus hij was toch nog niet klaar met werken. Naja hij zou newton wel bij het ziekenhuis afzetten en dan toch naar huis gaan de andere artsen zorgde wel voor hem. Eenmaal Mike in het ziekenhuis te hebben achtergelaten reed hij hetzelde klote stukje terug, Charlie -de vader van bella- was nu bezig met de ravage opruimen samen met nog wat mensen. Charlie knikte vriendelijk toen Carlisle langs kwam en Carlisle deed hetzelfde.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

193 Re: Breaking Dawn op zo feb 28, 2010 3:28 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Alice voelde hoe ze langzaam omrolde en Jasper's lichaam tegen de hare verdween. Ze lag nu op haar rug met haar ogen dicht op het bed. Ze bleef lekker verder dromen. Het was apart dat ze zo snel weer zo verweg was gezonken dat ze niets meer door had. Ze had wel door dat Jasper weg was, maar niet zodanig dat ze erop reageerde.

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

194 Re: Breaking Dawn op zo feb 28, 2010 3:46 pm

heaven

avatar
Admin
Jasper was alweer in zijn kleding geschoten en ging numaar eens weer poging doen om Alice wakker te krijgen "Aliceejee" zei hij plagend in der oor. Hij prikte hard in der zij, als hij zacht zou porren zou ze nog niets voelen dus daar had je niets aan, hij blies ook in der oor, meestal als hij dat deed kreeg ze rillingen.

Carlisle reed hun oprit op en parkeerde de auto in de garage waar ook de andere auto's stonden naja niet de jeep van Emmett die stond waarschijnlijk bij het huis van hem en Rosalie. De mercedes van Jasper stond er wel dus met de auto waren ze in elk geval niet weg maar dat zei natuurlijk nog niets. Hij liep kalmpjes door naar binnen.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

195 Re: Breaking Dawn op zo feb 28, 2010 4:01 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Alice merkte niets, net als de vorige keer dat ze niets had gemerkt van Jasper die haar bij zinnen probeerde te brengen. Ze hoorde wat geplaag, maar verstond niet wat het inhield. Ze voelde wat geblaas, maar de rillingen bleven uit. Het gepor voelde ze niet eens, zelfs al was het niet zacht.

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

196 Re: Breaking Dawn op zo feb 28, 2010 4:07 pm

heaven

avatar
Admin
Jasper had hem niet meer "ik meen het ik gooi je nog eens van het dak af" gromde hij geërgerd toen ze geen enkel teken van leven vertoonde. Hij hoorde Carlisle binnen komen en besloot Alice maar lekker te laten en ging naar beneden "he Carlisle"begroette Jasper hem. Carlisle glimlachte kalm "Jasper..Waar is Alice?" vroeg Carlisle terwijl die ging zitten op de bank in de woonkamer "bove die is weer in haar eigen droomwereldje weggezonken"

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 8 van 8]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum