Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Het begin.

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 5 van 11]

101 Re: Het begin. op za feb 20, 2010 5:50 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Alice werd overspoeld door een grote golf van schuldgevoel toen Jasper zei dat hij er ook nog was. Ze had het fijn gevonden wanneer hij bij haar was in het kantoorkamertje waar ze haar onderzoek deed, maar nu hij zei dat hij het niet fijn vond om zo lang binnen te zitten, voelde ze zich echt heel erg schuldig daardoor. Het was haar schuld dat hij de hele tijd binnen had gezeten...

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

102 Re: Het begin. op za feb 20, 2010 7:06 pm

heaven

avatar
Admin
Jasper voelde haar schuldgevoel en glimlachte geruststellend "T' maakt niet uit hoor zolang ik bij jou ben vind ik het niet zo heel erg maar lang binnen zitten is niet mijn ding" hij liet haar schuldgevoel verdwijnen en plaats maken voor een kalm en tevreden gevoel. Hij glimlachte even "maar goed, vandaag gaan we dus vind ik de rest van de dag buiten spenderen of je het nou leuk vind of niet ^^"

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

103 Re: Het begin. op za feb 20, 2010 7:44 pm

heaven schreef:off
whahahahaha omg xD lol

Emmett kreunde dit keer ook zacht en deed haar slip nu ook uit en gleed met z'n hand weer tussen haar benen om haar daar te verwennen aangezien zij dat ook bij hem deed. Hij kuste der ondertussen ook zodat ze geen van beiden te hard gingen kreunen of schreeuwen of iets anders geks gingen doen je weet het maar nooit met een stel vampieren Razz

Carlisle zat rustig op de bank en keek tv, Esme was vast ergens boven bezig met iets wat tegen de verveling hielp ofzo. Hij dacht even aan Rosalie en Emmett die samen naar het schoolgala waren gegaan en vroeg zich af of ze misschien wat zouden krijgen samen, het zou wel leuk zijn aangezien Rosalie het zich duidelijk erg aantrok dat Edward nooit echt intresse voor haar had getoond.

Esmé kwam de trap af."Heey waar is eidereen eignelijk?Vroeg ze rusitg aan hem, ze keek hem aan, en wachte af, glimalchte keek ze carlisle aan, ze hield zo veel van die man, ze zuchte eventjes, en gign tegen over hem zittenRosalie keek hem aan.Ze vroeg zich af of hij asl emns ontmagad wa sof niet. ze zoende zachtjes mee en werd steeds gieler en geiler door wat hij deed z ehad meotie met te blivje staan

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

104 Re: Het begin. op ma feb 22, 2010 10:04 am

heaven

avatar
Admin
Carlisle scheurde zijn blik los van de tv waar toch niets boeiends op te zien was maar eigenlijk aan stond om iets te doen te hebben en keek Esmé aan. "Edward is ergens buiten geloof ik aan het jagen, Jasper en Alice zijn zoals gewoonlijk bezig met de zoektocht naar Alice der verleden, en Emmett en Rosalie zijn naar dat schoolgala." hij glimlachte flauwtjes en keek Esme recht aan. Hij had echt geluk met haar, zij was de perfecte vrouw voor hem.

Emmett voelde dat ze stond te wankelen op haar benen en drukte haar tegen een boom aan zodat ze wat stabieler stond. Het was voor hem ook heel lang geleden dat hij dit voor het laatst had gedaan. "Weet jij zeker dat je hiermee door wil?" fluisterde hij zachtjes "ik weet wat je heb doorgemaakt" ging hij verder terwijl hij z'n hand terug haalde en naast haar hoofd tegen de boom legde zodat hij zelf ook kon blijven staan/

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

105 Re: Het begin. op ma feb 22, 2010 11:48 am

Esme ging rusitg bij hem zitten en glimlachte. "Zoude ze wel gewoon vrienden zijn of zal er meer tussen hun spelen? "dacht esme toen hardop, xz vond eht zo vreemd hoe die met elkaar om gignen afetoe en rosalie leekk altijd enrveus in emmetts buurt


RTosalie keek vol verbazing. "Hoe weet je dat?"Vroeg ze ten,z e dacht an of xze het wle aan kon en ze knikt.e"ja ik wil echt door."Zei ze toen aar waarheid tegen hem, ze widle er neit mee stopen

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

106 Re: Het begin. op ma feb 22, 2010 11:55 am

heaven

avatar
Admin
Emmett glimlachte flauw "ik zou het eigenlijk inderdaad niet mogen weten maar Edward vond dat ik het moest weten..." hij haalde droog zijn schouders op en grinnikte even zacht toen hij haar vastbesloten blik zag. HIj kuste der weer op der lippen en ging wat dichter tegen haar aan staan.

Carlisle sloeg z'n arm om esme heen en glimlachte droog "tsja ik weet het niet ik denk wel meer, Emmett en rosalie zijn al vanaf het begin vrijwel onafschijdelijk en ook emmett kijkt rosalie soms aan alsof hij haar ter plekke ten huwlijk gaat vragen" hij lachte even toen hij dacht aan wat Edward had gezegt over Rosalie en Emmett voor ze weg gingen naar het gala. Vlak daarna was edward zelf ook weggegaan.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

107 Re: Het begin. op ma feb 22, 2010 12:05 pm

"Najah ik had het je uiteindelijk toch wel vertelt."Glimalchte ze toen, dat klopte wel, uiteindelijk zou ze het hem egzged hebben, ze zonde zachtjes door, en keek hem verliefd aan. ZE sloeg 1 been om zijn middel.


Esmé glimlachte. "Hij kijkt naar haar, zo als jij naar mij keek.Zëi ze vrolijk tegen hem zachtjes legde ze haar hoofd teen zijn schouders ana ze had een grote girjsn rodn ahar lippen

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

108 Re: Het begin. op ma feb 22, 2010 12:16 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Alice wilde er al tegenin gaan toen ze voelde dat Jasper haar schuldgevoel wegnam. Toen haar schuldgevoel weg was vond ze dat wat ze had willen zeggen onzin en dus bleef ze maar zo tegen hem aan staan. "Ik vind het best, en sowieso gaan we binnen kort veel vaker naar buiten." beloofde ze. Hoewel iedereen het altijd irritant vond als Jasper weer eens bezig was met zijn gave -soms was het wel handig maar degene die erdoor gemanipuleerd werd vond het wat minder fijn- vond zij het niet erg. Het was eigenlijk wel fijn dat hij dat kon, gezien ze dan nooit ruzie kregen, of een misverstand. En wanneer hij haar plaagde wist hij tenminste hoe ver hij kon gaan.

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

109 Re: Het begin. op ma feb 22, 2010 12:19 pm

heaven

avatar
Admin
Emmett duwde haar wat steviger tegen de boom aan en tilde haar verder op zodat ze ook haar andere been om hem heen kon slaan, zo ging het dan ook meteen een stuk makkelijker met wat ze wilde doen.

Carlisle grinnikte "zoals ik nog steeds naar je kijk bedoel je?" vroeg hij terwijl hij de blik weer opzette die hij altijd opzette als hij haar gek wilde maken. Hij keek ondertussen ook nog een beetje ontschuldig alsof hij niet doorhad dat hij die blik had.

Jasper keek even verbaasd "hoezo zijn we dan binnenkort vaker buite? ga je je zoektocht buiten voortzetten dan?" vroeg hij. Hij keek haar aan en streek met z'n hand over der rug. Zijn gave was inderdaad soms wel handig maar op andere moment wanneer hij bij veel mensen in de buurt was, was het nogal vervelend als maar een paar mensen zich klote voelde voelde hij zich ook zo.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

110 Re: Het begin. op ma feb 22, 2010 12:22 pm

Esmé gaf carlisle een por tegen zijn ribben ana en schoot in de lach toenz e zijn blik zag. "grapjas die je afetoe bent.'flusiterde ze alchend in zijn oor, ze knuffelde met hem, ze was echt blij met hem.

ROsalie voelde dat ze steeds opgeownderder werd veral toen ze zijn ding tussen haa rbenen voelde en het neit lang emer deed voor hij erin zou gaan ze ghield zich avdt aan hem en de boom

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

111 Re: Het begin. op ma feb 22, 2010 12:22 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Alice keek Jasper glimlachend aan. "Jup, ik ga opzoek naar de plaatsen. Ik kan wel dingen te weten komen, maar ik wil er ook beeld bij hebben." zei ze toen. Alice kon er nooit tegen wanneer ze wel iets hoorde, maar niet zag. Haar blinddoeken was dus geen goed idee, en zo ervaarde ze dit wel. Ze wist niet hoe het huis eruit had gezien, en hoe haar ouders eruit hadden gezien... Dat wilde ze gewoon weten.

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

112 Re: Het begin. op ma feb 22, 2010 10:01 pm

heaven

avatar
Admin
Jasper plofte neer op de grond en ging in het gras liggen, hij staarde naar de inmiddels steeds donker wordende lucht en glimlachte in zichzelf "Het is wel beter dan in dossiers zitten met je neus en in het donker tasten" zei hij. Hij sloot zijn ogen en dacht na.

Emmett voelde haar opwinding en dat hielp niet echt bij het beheersen van zijn verlangens, langzaam maar vastbesloten ging hij in haar en onderdrukke een erg harde kreun. Hij keek haar aan om haar reactie te peilen.

Carlisle grinnikte "af en toe maar?" hij trok een pruillipje en grinnikte toen zachtjes. Hij drukte haar liefdevol tegen zich aan en drukte zijn lippen op der voorhoofd."ik hou van je Esmé. Ik ben heel blij dat ik jou heb hier"

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

113 Re: Het begin. op di feb 23, 2010 3:23 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Alice glimlachte en ging naast Jasper zitten, en legde haar armen om hem heen en haar hoofd tegen hem aan. "Het is niet bepaald met je neus in het donker tasten, als je het spreekwoordelijk opvat... ik weet al best veel." zei ze toen glimlachend terwijl ze haar ogen sloot.

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

114 Re: Het begin. op di feb 23, 2010 3:27 pm

heaven

avatar
Admin
Jasper haalde zijn schouders op "je hebt gelijk je weet al behoorlijk wat maar hoelang heeft het wel niet geduurd voor je eindelijk iets te weten ben gekomen? hoe lang zijn we nu al bezig? net een maand en een week geleden heb je eindelijk een stel dossiers gevonden waar wat in stond." zei hij langzaam zijn ogen waren nog steeds gesloten "Maar goed, iik weet in elk geval waar je ouders hebben gewoond, en jij weet dat lekker niet(A)" zei hij plagend.,

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

115 Re: Het begin. op di feb 23, 2010 3:29 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Alice ging overeind zitten en keek Jasper even vragend aan, maar dat werkte niet echt gezien hij zijn ogen dicht had. Ze porde hem in zijn buik voor de lol. "En dat zeg niet even tegen mij? Nou, lekker ben jij zeg!" zei ze quasi verontwaardigd. Ze wist dat Jasper het wel zou vertellen als hij van zijn plaagbui af was.

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

116 Re: Het begin. op di feb 23, 2010 3:32 pm

ROsALIE Kreunde hard toen hi in haar ging."dit is lekker."kruende ze, in zijn oor, ze keek hem aan n hield zich omhoog ana de boom ze hoopte at hij door ging met wat hij begon


Esme glimalchte naar hem en streelde door zijn blodne haa.r"Hoe is eht emt je wrkr?"Vroeg ze toen

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

117 Re: Het begin. op di feb 23, 2010 3:35 pm

heaven

avatar
Admin
Jasper fronste even (nog steeds met gesloten ogen) toen Alice hem in zijn buik porde maar die frons was al gauw weer weg en in plaats daarvan had hij een plagerige grijns op z'n gezicht geplakt. "nee, je was zo druk bezig met andere dingen" zei hij rustig. "en aangezien ik je duidelijk niet mocht storen ben ik maar zelf eens even rond gaan zoeken en vragen..." hij opende even 1 oog en sloot die vrijwel meteen weer zodat zij de plagerige glinstering in zijn ogen niet kon zien.

Emmett kreunde instemmend en ging gezellig door met waar hij mee bezig was. Ondertussen kuste hij haar ook af en toe zodat ze geen van beiden te hard kreunde aangezien ze behoorlijk dicht in de buurt waren van het huis. En waarschijnlijk was Edward ook in de buurt aangezien het licht in zijn kamer uit was en hij s'avonds meestal of in zijn kamer was of buiten.

Edward was inderdaad aan het jagen en het verging hem prima, hij was echter wl in de buuurt gebleven en wenste toen ineens dat hij verder weg was gegaan zodat hij langer weg zou zijn,hij hoorde de gedachten van zowel rosalie als Emmett en maakte rechtsomkeerd.

Carlisle haalde zijn schouders op "het is een zooitje, iik had niet gedacht dat er zulke slechte artsen bestonden maar de ene met wie ik samenwerk is toch echt het toppunt" verzuchte hij. Hij ergerde zich aan mensen die constant fouten maakte die levens koste.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

118 Re: Het begin. op di feb 23, 2010 3:38 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Alice snoof. "En ik was zeker met iets anders bezig dan met het achterhalen van mijn verleden?" vroeg ze sceptisch. Ze had Jasper's oog wel open zien gaan en zat nu met een grote glimlach op haar gezicht. Ze verschoof geluidloos en ging bij Jasper's hoofd zitten in kleermakerzit. Ze trok Jasper's hoofd in haar schoot en begon wat aan zijn haar te woelen, plukken en kriebelen, gewoon uit verveling en omdat ze het leuk vond om aan zijn haar te zitten.

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

119 Re: Het begin. op di feb 23, 2010 9:15 pm

heaven

avatar
Admin
off
mwhaha xD ik zie het voor me super cute(L)

Er gleed een glimlach over zijn gezicht toen hij voelde wat ze aan het doen was "nee je was gewoon druk bezig met het achterhalen van je verleden maar met iets anders dan uitzoeken waar je ouders en dus ook jij hadden gewoond, ik geloof dat je bezig was met het zoeken naar je overgebleven familie leden." zei hij bedachtzaam en nog steeds met gesloten ogen. "Je was trouwens ook behoorlijk chagrijnig omdat je nie veel kon vinden. En als jij chagrijnig ben..is het levensgevaarlijk om bij jou in de buurt te zijn dus ik besloot zelf maar eens op zoek te gaan om jou op te vrolijker, echter toen ik terug kwam was je weer helemaal je gekke zelf"

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

120 Re: Het begin. op di feb 23, 2010 9:25 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
off: Heheh jah daarom deed ik het ook, omdat ik het ook super cute voor me zag xD

-On:
Alice trok haar wenkbrauw op. "En dus besloot je het maar niet te vertellen, omdat ik toch weer wat vrolijker was dan ervoor?" ze bleef door Jasper's haar heen woelen, en boog toen wat voorover waarna ze hem een kus gaf op zijn mond. Haar neus raakte net zijn kin, en zijn neus raakte de hare, maar een kus was een kus, hoewel het best vreemd aanvoelde zo op z'n kop. Vervolgens ging ze weer overeind zitten en ging ze weer verder met woelen door Jasper's haar.

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

121 Re: Het begin. op di feb 23, 2010 9:28 pm

Rodlaie kon het neit alte toch ahrd te kreunen ze genoot hier ehct van al konde ze het voortaan wel ebter op de slaapkamer doenv ond ze


esme keek glimalchendnaar carlisle, ze legdehaar hofod ebter tegen hem aan."ik ben echt blij met je.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

122 Re: Het begin. op di feb 23, 2010 9:33 pm

heaven

avatar
Admin
Jasper deed een wenkbrauwwiebel en grinnikte nadat ze uitgekust waren "ja dat heb je heel goed gezien" zei hij vrolijk. Hij bleef lekker zo liggen zonder ook maar 1 keer zijn ogen te openen. "En trouwens" zei hij tussen neus en lippen door "ik hou van je" die kwam zo spontaan dat hij zelf even de draad kwijt was maar hij vond dat hij dat wat meer moest zeggen en dus bij deze zei hij het op een -vond hij dan- gepast moment.

Emmett grinnikte door haar iets te harde kreun "zachtjes joh, dalijk horen ze ons" zei hij hijgend. Het boeide hem echter niet zo bijzonder veel of ze hen hoorde maar hij bedacht zich dat de andere hen echter totaal niet zouden willen horen. Hij zelf zou absoluut niet willenb horen hoe carlisle en Esme geluiden maakte of Alice en Jasper.

Carlisle glimlachte verliefd en kuste der zachtjes op der lippen. Hij voreg zich ergens ver in zijn achterhoofd af waar Rose en Emmett bleven maar bij nader inzien maakte het hem niet uit hoelang ze weg bleven, hoe langer hoe beter misschien dat hadden hij en esme meer tijd samen.

off
ik zit vol inspiratie. verveel me te erg.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

123 Re: Het begin. op di feb 23, 2010 9:59 pm

`" je bent hier goed in."flusiterde ze tegen hem in zijn oor,z e hoopte maar dat eDward ver weg was, de gedachtes die door haar heen gignen zou hij niet graga weten, ze zoende hem."ik geef echt om je emmett."Zei ze toen anar waarheid.


Esme legde zch dicht tegen hem aan, en glimlachte, ze had haar armen rond zijn hals geslagen enz e zoende em wee.r"je bent nog altijd ene goed ezoene.r"

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

124 Re: Het begin. op di feb 23, 2010 10:24 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Alice grinnikte en tikte even plagend op Jasper's neus toen hij zei dat ze dat goed had gezien. Vervolgens begon ze weer door zijn haar te woelen. Alice's glimlach werd nog stralender toen ze Jasper's volgende woorden hoorde, en ze kuste hem op zijn voorhoofd. "Weet ik toch" zei ze zacht, waarna ze hem nog een kus gaf. "Ik ook van jou."

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

125 Re: Het begin. op di feb 23, 2010 10:30 pm

heaven

avatar
Admin
Jasper opende nu wel eindelijk zijn ogen -niet voor lang maar toch- en keek Alice aan, "weet ik ook. mar ik vond dat iik het maar weer eens moest zeggen" zei hij droogjes. Hij ging wat comfortabeler liggen maar bleef wel met zijn hoofd op Alice der schoot zodat ze door kon gaan met waar ze mee bezig was ...met zijn haar spelen.

Carlisle grinnikte "Tsja dat is iets wat je ook nooit afleerd" grinnikte hij "net als van jou houden, dat zal ik ook nooit afleren" verrkondigde hij met een trotse ondertoon in zijn stem.

Emmett voelde zich blij "Dankje..volgende keer als we het liggend doen mag jij bovenop kijken of jij net zo goed ben(A)" zei hij lachend. Hij voelde zijn eigenlijk onmogelijke hoogtepunt komen. Het was net als voor hem zoo lang geleden, ruim 2 jaar...dat was zowel zijn eerste als zijn laatste keer omdat het met een meid was die behoorlijk bleef plakken nadat ze het hadden gedaan.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 5 van 11]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum