Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Between Love and Fire

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 4 van 15]

76 Re: Between Love and Fire op do dec 17, 2009 10:05 pm

off: Dyl wil jij Ron zijn?? *puppyoogjes*

Hermelien verliet met de andere leraren de leraren coupé en stapte de trein uit. Ze herrinerde zich nog goed dat zij voor het eerst naar Zweinstein ging. Ze dacht even terug aan de tijd dat zij op Zweinstein zat, zij had samen met Ron en Harry veel dingen beleefd

Profiel bekijken http://harmy17.hyves.nl

77 Re: Between Love and Fire op do dec 17, 2009 10:50 pm

Dylan04

avatar
toddler
toddler
off: zo een vraag had ik echt nooit verwacht *kucht* maar het antwoord is: natuurlijk ^^
on:
Ron staarde uit het raam. Nu Hermelien weeral naar Zweinstein was was het best saai hier in Huize Wemel. Hij zou misschien wel een baan willen hebben op Zweinstein, daar zou hij zich maar met Anderling over praten, misschien leraar Vliegles ofzo? Hij zuchtte even en liep naar de keuken toe waar hij zich een broodje smeerde.

Profiel bekijken

78 Re: Between Love and Fire op do dec 17, 2009 10:51 pm

hermelien2607 schreef:"ik weet het, ik weety ngog eod hoe bang ik was toen je zo ikjlde, da tik je wkitj zou zijn echt kwitj.zËiz e grijznend tgeen hem alw as het niet, iets om bij te grijznend, amar toch deed ze het zachtjes drutke ze haar ipjes op die van hem
Zachtjes streelde hij haar. "jij bracht me terug..." gaf hij toen eerlijk toe. Hij herinnerde zich nog een paar grijze ogen en een zachte lieve stem die hem lieten beseffen, dat wij hij zag niet echt was geweest. Rustig kuste hij weer met haar mee. "jij zal me altijd terug brengen naar onze realiteit, dat weet ik gewoon..." zei hij rustig, omdat hij wist dat er een kans was dat hij nog eens zou gaan ijlen, maar erger dan die keer. Zolang het gif nog in hem zat, had hij daar kans op.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

79 Re: Between Love and Fire op do dec 17, 2009 11:07 pm

Luthien knitke en zag haar zus ook knikken.dÄt is geens elcht diee nee,"Zei ze rusitg tegen hem en ze wachten eht even af, ze zuchten dioep.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

80 Re: Between Love and Fire op do dec 17, 2009 11:11 pm

Chrisitna alchte evne."Ik moet straks evne ene briefje ana ltuhien geven voer dat we samen naar jou kamer gaan.Zëi ze tgeen hem, ze zuchten even en ksute hem zachtjes ze zat rusitg op schoot bj hem."ik hou van je echt waar."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

81 Re: Between Love and Fire op do dec 17, 2009 11:25 pm

"Ik begrijp het..." zei hij over het briefje. Eenmaal ze op zweinstein waren verliep alle communicatie met Luthien via brieven. "Ik hou ook van jou, lieve schat..." zei hij en knuffelde haar. Sneep keek haar in de ogen aan. "schrijf haar ook dat als ze wil zo ook bij ons mag komen slapen..." zei hij rustig, hij hield er wel van om met zijn beide vrouwen in 1 bed te slapen. Dat hadden ze trouwens vroeger zo vaak gedaan toen luthje nog erg jong was.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

82 Re: Between Love and Fire op do dec 17, 2009 11:39 pm

Crisitna lachte ze wist ngo hoe eht ging toen ltuhein een kind was ze widle altidj bij ahar doeurs slapen en nu eht elfiste nog,z e girnitke. "zla ik doen heelrijkz o emt het helelg eizn in ebd vind je enit?V"Roeg z eleif

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

83 Re: Between Love and Fire op do dec 17, 2009 11:47 pm

Sneep droomde al weg bij het idee alleen al, het enige wat hij daar nog bij hoopte was dat hij geen aanval zal krijgen op het moment dat ze alle drie samen erg close bij elkaar zouden liggen. "ik verlang nu al naar vanavond..." zei hij genietend en ging nog dichter tegen haar aanliggen.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

84 Re: Between Love and Fire op do dec 17, 2009 11:49 pm

Chrisitna girnitke even en elgde ahar arm rond zjn als.": ik ook neit emneer sneep ik kan ook neit emer wachte.Zëi ze naar waarheid tgeen hem."Heelrijk in elakars armen dciht bij elkasr met ze alle vielig.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

85 Re: Between Love and Fire op vr dec 18, 2009 12:12 am

Sneep hield zich in om niet te gaan zeggen dat ze niet veilig waren als hij een aanval zou krijgen. Hij maakte zich behoorlijk zorgen, maar wilde zijn vrouw niet ongerust maken. Hij ging rustig tegen haar aanleunen en hield haar heel erg stevig vast. "Ik ben nog steeds even smoor op je als de eerste keer dat ik je ontmoette." zei hij toen eerlijk en begon haar rustig te zoenen waar hij aankon.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

86 Re: Between Love and Fire op vr dec 18, 2009 12:39 am

Chrisitna glimalchte.Dät is heel heel alng gelden, we zijn nu alt egend e 50 aan."Zei ze lachend tegen hem. ën ik ontmeoten je op me 15e."lachte ze, ze was al vanaf toen ent als hij verlied op hem,z ehelde het best alng emt elkaar vol vond ze(a)

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

87 Re: Between Love and Fire op vr dec 18, 2009 12:59 am

"maakt niets uit..." zei hij rustig over het feit dat ze al van redelijke leeftijd waren. "Soms gaat de liefde tussen twee mensen over, maar die van ons..." zei hij rustig en keek haar zwoel in de ogen aan. "die van ons is voor altijd en eeuwig." zei hij rustig en kuste haar zwoel op de mond.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

88 Re: Between Love and Fire op vr dec 18, 2009 1:01 am

"inderdaad en daar ben ik blij mee.Zëi z elachend ze kuste hemt eurg/
Hpe voel je je nu? en ben je niet bang dat je lieve dochter voor een van die twee potters valt?"Grapte Christina

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

89 Re: Between Love and Fire op vr dec 18, 2009 1:56 am

"als ze dat wordt, kan ik daar weinig aan veranderen. Liefde is iets magisch dat niet uit te leggen valt en als je twee geliefden uit elkaar haalt, des te sterker ze worden aangetrokken tot elkaar." en moest daardoor spontaan aan hun situatie denken. "Ik zou het anders willen, maar uiteindelijk moet ik me er als vader bij neerleggen en mijn dochters geluk niet in de weg staan..." zei hij toen. Sneep dacht na over de vraag hoe hij zich voelde. "beter dan daarnet, maar ik maak me meer zorgen om vanavond. Ik ben bang dat ik vanavond een aanval zal krijgen en ik wil Luthien dat niet meer aandoen." Hij wist maar al te goed dat zijn dochter erg bang werd als hij weer eens even ijlde.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

90 Re: Between Love and Fire op vr dec 18, 2009 10:36 pm

Hermelien stapte in een koets waar twee andere leraren ook in waren gestapt. Ze staarde uit het raampje en dacht aan Ron. Het was wel wennen dat zij nu weer op Zweinstein was en dat Ron er niet bij was. Ze wist zeker als Ron erbij was, dat ze druk over Zweinstein aan het praten waren toen zij naar Zweinstein gingen en wat ze allemaal hadden meegemaakt

Profiel bekijken http://harmy17.hyves.nl

91 Re: Between Love and Fire op za dec 19, 2009 12:36 am

"Daar ben ik blij om da tje dat vind.Zëi ze gemeend en ze keek hem smoor verleifd aan zachtjes ksute ze hem,z e zuchten en widle haar dochter het leifste hier hebben, ze wa shun enige dochter omdat severus en christina te oud werde voor nog een baby.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

92 Re: Between Love and Fire op za dec 19, 2009 12:46 am

"Luthien red zich wel zonder ons..." zei hij zacht, omdat hij wist hoeveel zijn vrouw van hun dochter hield. "op een dag zullen we haar helemaal moeten loslaten, ze zal niet eeuwig bij ons blijven... ze zal ooit haar eigen weg gaan en dan mogen we haar niet tegenhouden..." zei hij rustig en wist dat hij op die dag een grote steun zou moeten zijn voor Christina.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

93 Re: Between Love and Fire op za dec 19, 2009 12:47 am

"die dag zal ik je meer ndogi hebben dan ooit, je weet hoeveel ze voor me betkenet en dat als het aan mij lgit ik er noot laat gaan, "Zeze zachtjes en ze keek naar severuus, ze zuchten en kuste hem op ze wang ze wachten af wat ie zou antwoordden.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

94 Re: Between Love and Fire op za dec 19, 2009 12:51 am

"als die dag aanbreekt, zal ik er zijn om je verdriet op te vangen en er alles aandoen om het goed te helpen verwerken en de draad nadien weer te kunnen oppikken. Het zou me dan niet zoveel schelen dat ik daardoor meer aanvallen zou krijgen, zolang ik jou weer gelukkig en vrolijk krijg, ben ik meer dan tevreden." zei Sneep en kuste haar toen rustig terug.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

95 Re: Between Love and Fire op za dec 19, 2009 12:53 am

Christina drutke zich dciht tegen hem aan en vond het heerlijk zo met hem,"Het komt wel goed ik zal eht overleven als jij aan me zijden bent zonder je word het moeilijker."Zei ze naar waarheid tegen hem

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

96 Re: Between Love and Fire op za dec 19, 2009 1:03 am

"ik probeer een drankje te vinden om de resten van het slangengif uit mijn lijf te krijgen... als dat lukt kan ik weer even actief en energiek zijn als ervoor..." zei hij rustig. Sneep was al een tijdje met onderzoek bezig, maar voorlopig zonder veel succes. Hij wilde echt van zijn aanvallen af.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

97 Re: Between Love and Fire op za dec 19, 2009 1:08 am

"moet ik je eens helpen bi je doenrzoek? misschien wekrt dat..."opperde ze aan hem en ze keek hem rusitg aan en glimalchten even.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

98 Re: Between Love and Fire op za dec 19, 2009 1:35 pm

Dylan04

avatar
toddler
toddler
Danny ging met Asmodom in een koets zitten en staarde uit het raam. Hij zag geen terzielers, maar Asmodom daarintegen wel. Hij zag Asmodom staren naar de beschreven zwarte broodmagere paarden. Danny zag de koets begonnen te rijden en niet veel later kwamen ze aan bij Zweinstein. Danny stapte uit achtervolgd door Asmodom en liep naar Anderling toe die hen naar binnen gebaarde.

Profiel bekijken

99 Re: Between Love and Fire op za dec 19, 2009 10:12 pm

Sneep keek haar rustig aan en dacht na. "misschien wel, wie weet zie jij dingen die ik niet zie..." zei hij toen bedenkelijk. Hij kuste haar even op de wang en zag dat de trein stil stond. "we zijn aangekomen..." zei hij toen zacht. "maar ik zou het prettig vinden als je me hielp. Kunnen we nog meer samen zijn..." zei hij liefdevol en kuste haar toen langzaam en vol passie op de mond.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

100 Re: Between Love and Fire op za dec 19, 2009 10:16 pm

Chrisitna kuste vol elfide terug en sotpe de kus, ze glimalchte"We zijn aangkeomen we metoen de trein uit.Zëi ze lachend tgeen hem en ze wachten eht even af wat ie ging zeggen.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 4 van 15]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum