Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Between Love and Fire

Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 15]

1 Between Love and Fire op ma dec 14, 2009 2:45 pm

Dylan04

avatar
toddler
toddler
Between Love and Fire


Hoofdpersonages verhalen
~Danny zit in het 6e jaar van Zweinsteins Hogeschool van Hekserij en Hocus Pocus. Ieder jaar verloopt het volgens plan, redelijke cijfers, van een Acceptabel tot merendeels een Boven Verwachting. Maar dit jaar loopt alles anders, van een leraar waar hij nooit echt apart last van had gehad, komt het nu wel aan het bod..

~Luthien zit in het 6e jaar van Zweinsteins Hogeschool van Hekserij en Hocus Pocus. Zij haalt ook goede punten, maar het wordt alles anders als ze iemand tegenkomt waar ze smoorverliefd op wordt. Dit kan grote problemen met zich meebrengen, zeer grote zelfs..

Bijpersonages
~Daan zit in het 7e leerjaar, en is de broer van Danny. Hij is een typische broer wiens koste wat kost beschermend is voor zijn broertje. Hijzelf is ook aanvoerder van het Zwerkbalteam van Griffoendor.

~Asmodom is geen typische Zwadderaar, zijn beste vriend is dan ook een Griffoendor. Hij trekt zich niet veel aan van de commentaren van zijn Afdelingsgenoten en gaat zo zijn eigen gangetje. Ook is hij het vriendje van een Griffoendors-meid.

~Ninna is een rustige en soms onzeker iemand. Nu zij een Zwadderaar als vriend heeft is ze een stuk zelfverzekerder geworden, ze is bloedverwant met een ander iemand..

~Severus, Toverdrankenleraar en hoofd van Zwadderich. Aan zijn kille buitenkant zou men niet zeggen dat hij een warm hart heeft. Ook hij heeft een groot geheim, en een argwaan voor iemand later..

~Christina is een vrouw met een hart voor mensen, maar als het moet kan ze ook streng optreden. Op het eerste gezicht zou men zeggen dat ze is getrouwd met een lieve en openhartige man, maar er blijkt iets het tegendeel als de waarheid aan het licht komt..

Rollen
-Danny Potter: dylan04
-Luthien Sneep: hermelien2607
-Daan Potter: dylan04
-Ninna Zwarts: hermelien2607
-Asmodom Jr Vilijn: dylan04
-Severus Sneep: sirhena vlaslink
-Christina Zwarts: hermelien2607

Andere rollen
Harry Potter:
Vader van Danny en Daan en echtgenoot van Ginny
Ginny Wemel-Potter:
Moeder van Danny en Daan en echtgenote van Harry

Eigen Rollen
Dane Lupos: MissSnape
Anna Kragge-Lupos: Bezet

Andere Rollen die niet zo belangrijk zijn in het verhaal maar wel gespeeld kunnen worden
Hermelien Griffel-Wemel: danielradcliffe=lekker ding
Lerares Dreuzelkunde en moeder van … (en meerdere kan) en echtgenote van Ron.
Ron Wemel
Vader van … (en meerdere kan) en echtgenoot van Hermelien.
Loena Leeflang-Lubbermans
Moeder van … & … (kan meerdere) en echtgenote van Marcel. Docent Waarzeggerij

Marcel Lubbermans
Vader van … & … (kan meerdere) en echtgenoot van Loena. Docent Kruidenkunde.
-Kinderen van Ron & Hermelien, Loena & Marcel kunnen aangevraagd worden via pb net als andere rollen
-Graag 1 rol per post
-Hou je aan de RPGworld regels ^^

Zelfverzonnen rollen?
-Geen Potters & Sneeps meer (dit kan leiden tot het veranderen van het verhaal)
-Graag via pb naar moi of hermelien2607 je zelfverzonnen personage en dan wordt hij of zij goedgekeurd of afgekeurd.Daar krijg je bericht van.©️ hermelien2607 & dylan04Laatst aangepast door Dylan04 op vr dec 18, 2009 10:03 pm; in totaal 2 keer bewerkt

Profiel bekijken

2 Re: Between Love and Fire op ma dec 14, 2009 4:44 pm

Dylan04

avatar
toddler
toddler
off: Ze starten net op het perron, dat ze de trein instappen.
off: Ze, de kinderen buiten Luthien zelf dan, weten niet dat Severus de vader is van Luthien, en eveneens dat Christina de vrouw van hem is.
on:
Danny liep op een rustig gemak door de gang en vond niet lang daarna een lege coupé. Hij schoof de deur open en ging op het bankje zitten. Hij deed zijn koffer boven in het bagagerek en ging weer zitten. ''Hey Potter''.Danny keek op en zag een Zwadderaar, hij glimlachte even.’’Hey Asmo’’. Sprak hij en gebaarde dat hij kon gaan zitten. Asmodom was de enigste Zwadderaar met wie Danny eigenlijk omging, hij was ook in tegenstelling van de rest eigenlijk best aardig.

Profiel bekijken

3 Re: Between Love and Fire op ma dec 14, 2009 10:18 pm

Luthien liepsamen emt haar ncithd e trein in., ze liep rusitg veder met haar ncithej en zuchten diep,z e leip alngs de coupe van asmodom en danny emteen begon dninna te giechelen. "wat si er nin?"Ze keek de coupe in."Hee"

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

4 Re: Between Love and Fire op ma dec 14, 2009 10:26 pm

Hermelien ging de leraren coupé binnen en begroete de andere leraren die er al zaten. Ze ging zitten en begon een gesprek met de anderen (wet ik veel wie er allemaal zijn)

Profiel bekijken http://harmy17.hyves.nl

5 Re: Between Love and Fire op ma dec 14, 2009 10:37 pm

Luthien keek naar danny."Hee.."Zei ze zachtjes en verlegen, ze keek om en keek minachtnet naar een zwderaar

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

6 Re: Between Love and Fire op ma dec 14, 2009 10:40 pm

Dylan04

avatar
toddler
toddler
Danny keek op naar Luthien en keek haar even vreemd aan.''En jij bent''..? vroeg hij even aarzelend. Hij zag hoe ze naar Asmodom keek.''Hij is oke''. zei hij met een grijns. ''Dat is Asmodom''. ''Hij is niet zoals de andere''. Hij haalde zijn schouders op.

Profiel bekijken

7 Re: Between Love and Fire op ma dec 14, 2009 10:51 pm

Ltuhien keek aardig naar beide."ik ben ltuhien."Zei ze vorlijk teen beide, ze zei niet sneep want ze wist dat dat geen goed idee was.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

8 Re: Between Love and Fire op ma dec 14, 2009 11:05 pm

Sneep kwam stukken na zijn dochter het perron op. Als sinds het moment dat Luthien naar Zweinstein ging, kwamen ze apart naar de trein. Hij wist niet echt waarom, maar hij had veel liever dat weinig studenten wisten dat hij een dochter en een vrouw had. Hij had ergens het gevoel dat dat zijn gezag zou ondermijnen die hij er tot nu toe al op nahield. Hij stapte de trein op en liep naar de lerarencoupé waar hij onder andere Hermelien al zag. Nors begroette hij even elke professor die er al zat en ging uiteindelijk ook op een plek zitten.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

9 Re: Between Love and Fire op ma dec 14, 2009 11:21 pm

Chrisitna liep e elren coupé in ze nam plaats naastr severus, en keek rond ze zuchten diep, en ze keek haar man even aan met een glimlach. ze was echt gek op hem, ze was blid at z ena de val van voldmeort herringt waren, en dat ze een dochter ahdde gekregen.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

10 Re: Between Love and Fire op ma dec 14, 2009 11:25 pm

Severus keek naar Christina die naast hem was komen zitten, maar hield zich in om haar niet te gaan zoenen. Ze hadden afgesproken om het niet te laten opvallen dat ze terug samen waren. Toch kon hij het niet laten om ongemerkt haar hand vast te nemen en die rustig te strelen met zijn vingers. Al die tijd dat hij van haar vandaan was geweest, had hij van haar blijven houden en had haar altijd ongemerkt zitten beschermen tegen voldemort of andere dooddoeners.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

11 Re: Between Love and Fire op ma dec 14, 2009 11:31 pm

FChrisitna was blij dat ze de dag dat voldmeort viel naar zweinstein was gekomen, ze had severus zelf verzorgt toen de slang hem in zijn hals had gebeten, ze keek hem aan en streele evne over de litkeens in zijn hal toen niemand keek."waar is ons kindje?V"roeg ze onopvallend

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

12 Re: Between Love and Fire op ma dec 14, 2009 11:38 pm

Hij merkte dat niemand hun richting uitkeek en drukte een korte kus op Chris haar lippen. "Die zit al veilig en wel op de trein, ze zal vast wel bij haar vrienden zitten..." zei hij toen rustig tegen zijn vrouw. Hij had met magie gecontroleerd of zijn dochter hun afspraak was nagekomen. Hij herinnerde zich nog dat Chris de eerste was geweest die hij had gezien op het moment dat hij had gebengeld tussen leven en dood, hij had zijn leven aan haar te danken en had toen onbewust haar uitgebreid beginnen zoenen op haar mond om haar toen te danken. "Als de trein vertrekt is het mijn beurt om te patrouilleren..." zei hij toen in het algemeen. De leerkrachten hadden een soort van beurtrol wie wanneer door de gangen van de trein moest lopen.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

13 Re: Between Love and Fire op di dec 15, 2009 12:01 am

"Zal ik met je mee lopen?Vroeg ze aan hem, ze wist ngo goed hoe z ebij hem op de rand van het bed had gezeten, bang dat hij zou sterven zijn wonde evreozrgt en dat hij ahar opeens had gekust, zij ksute hem vol leifde terug toen en ze keek hem aan vol liefde, wat hield zij van hem. Ze zuchte even diep en keek hem aan

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

14 Re: Between Love and Fire op di dec 15, 2009 12:09 am

Sneep dacht even na, maar knikte toen. "ik kan best wel wat gezelschap gebruiken op mijn ronde..." zei hij zo neutraal mogelijk. Hij wist dat in het begin van de reis weinig leerlingen rondliepen, dus had hij meer kans om innig met zijn vrouw te praten en haar vaker te zoenen dan anders. Hij vroeg zich eerlijk gezegd af of er eigenlijk ooit iemand al een vermoeden had gehad dat Chris en hij wat hadden. Severus droeg zijn trouwring nooit aan zijn vingers, omdat het gevaarlijk was bij toverdranken, maar hij droeg het wel aan een ketting rond zijn nek.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

15 Re: Between Love and Fire op di dec 15, 2009 12:18 am

Chrisitna droeg haar trouw ring wel om haaar vingers, daaruit kodne mensen amkelijekr dneken dat daarom al een ander getrouwt was aangezien seveurs hem om z enek droeg maar dat neit zichtbaar vond voor andere, ze kek hem even aan, en glimalchte.Dän houd ik je gezalschap meneer sneep."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

16 Re: Between Love and Fire op di dec 15, 2009 12:26 am

Hij keek haar aan op zijn gebruikelijke kilheid, maar knikte wel beleefd. "Danku Professor Zwarts..." zei hij op een deftige toon. Nu was hij het al gewoon om zo tegen haar te praten, maar in het moment had hij het nog moeilijk gevonden niet te beginnen lachen. "zullen we dan maar?" vroeg hij toen hij de toeter van de trein hoorde, wat erop wees dat de trein zo ging vertrekken.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

17 Re: Between Love and Fire op di dec 15, 2009 12:32 am

Chrisitna knitke lachend en stnd op, haar achternaam was al in zo 15 jaar geen zwarts meer, maar sneep. ze stond rusitg op en liep emt hem mee, z ezuchten diep."waarom wil je het zo graag geheim houde leiverd?"Flstierde ze

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

18 Re: Between Love and Fire op di dec 15, 2009 12:32 am

Chrisitna knitke lachend en stnd op, haar achternaam was al in zo 15 jaar geen zwarts meer, maar sneep. ze stond rusitg op en liep emt hem mee, z ezuchten diep."waarom wil je het zo graag geheim houde leiverd?"Flstierde ze

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

19 Re: Between Love and Fire op di dec 15, 2009 12:40 am

Sneep keek haar aan en zuchtte even. "Denk je soms dat het goed staat bij een leerkracht die gekend staat als de meest gevoelloze en kilste docent van zweinstein, dat hij al 16 jaar getrouwd is en een kind heeft?" vroeg hij kalm aan haar. Hij had altijd al gevonden dat het imago die hij de eerste werkdag had aangenomen, voor altijd moest houden. En daar hoorde nou eenmaal niet echt een prachtvrouw en fantastische dochter bij.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

20 Re: Between Love and Fire op di dec 15, 2009 12:52 am

Chrisitna lachte even."Dat is weer typich jij, maar je hebt pech severus sneep snachts slaap ik mooi bij je, ik ga neit apart van je liggen.Zëi z epalgent, amar z emeende het stiekem wel.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

21 Re: Between Love and Fire op di dec 15, 2009 12:59 am

Sneep streelde haar even door haar haren en keek haar aan. "Op mijn slaapkamer kunnen we doen wat we willen." zei hij min of meer uitdagend tegen haar terug. Hij had al veel meegemaakt dat sommige ongestoord zijn kantoor in kwamen, maar in zijn slaapkamer kwam zo goed als niemand en als er iemand kwam dan klopte die. Hij wilde niets liever dan zijn bed 's nachts met haar te delen.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

22 Re: Between Love and Fire op di dec 15, 2009 1:27 am

Chrisitna lachte weer naar hem, en ze keek hem zwoel aan."Hoe kom ik toch aan zo goede man SEv?"Vroeg ze ana hem heel zachjtes, ze keek anar hem."Hoe voel je je?"ze wist dat hij zich sneller moe voelde sinds de slange beet en alles, en sneller ziekig.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

23 Re: Between Love and Fire op di dec 15, 2009 12:32 pm

Dylan04

avatar
toddler
toddler
hermelien2607 schreef:Ltuhien keek aardig naar beide."ik ben ltuhien."Zei ze vorlijk teen beide, ze zei niet sneep want ze wist dat dat geen goed idee was.

''Oke..''. ''Daniel Potter''. sprak hij gewoon alsof het niks was.''Maar noem me asjeblieft Danny''. vervolgde hij met een grijns. ''Heb jij nog broers of zussen''? vroeg hij gewoonweg. Hij keek even naar Asmodom, die was enigskind. Hijzelf was geen enigkind.

Profiel bekijken

24 Re: Between Love and Fire op di dec 15, 2009 3:13 pm

"nee ben enigst kind zo als me doeurs widle en ik emto ebkennen eh ook totaal neit erg te vinden., jij dan?"Vroeg ze leif aan hem

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

25 Re: Between Love and Fire op di dec 15, 2009 3:26 pm

Dylan04

avatar
toddler
toddler
Danny keek op en grijnsde even.''Ik niet, ik heb nog een één jaar oudere broer''. ''Hij is aanvoerder van het zwerkbalteam van Griffoendor''. ''Ik denk dat ik dit jaar wel kans maak dat ik Zoeker wordt, vorig jaar met de try outs scheelde het niet veel of ik had de snaai''. ''Asmodom hier is ook enigst kind''.

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 15]

Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum