Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Twilight New Moon

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 2 van 5]

26 Re: Twilight New Moon op di feb 02, 2010 8:25 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Alice grinnikte. "Nouja, het is niet echt wat halen... Ze heeft meebetaald met het cadeau van jou en Emmett want ze vertikte het om zelf wat te gaan zoeken. Maar, een cadeau is een cadeau, dus dat vind ik nog aardig wat voor Rose..."

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

27 Re: Twilight New Moon op di feb 02, 2010 8:31 pm

heaven

avatar
Admin
Jasper keek droog "de autoradio voor in Bella der pick-up" zei hij "ah oke, serieus Edward loopt al maanden te zeuren over die radio van haar waarom heeft hij zelf nooit eentje voor der gekocht zonder dat ze het zou merken? wedden ze zou het niet eens door hebben gehad als Edward hem er gewoon in zou hebben gedaan zonder wat te zeggen" er gleed weer een grijns over zijn gezicht.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

28 Re: Twilight New Moon op di feb 02, 2010 8:36 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Alice grinnikte. "Edward zou nooit iets doen dat Bella niet wilt... nouja tenminste niet als hij wist dat ze echt boos zou worden. Bella houd van dat oude barrel -vraag mij niet waarom- en ik denk dat ze het wel zou hebben gemerkt, gezien je in iets ouds, iets nieuws wel opvalt."

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

29 Re: Twilight New Moon op di feb 02, 2010 8:41 pm

Rustig kwam edward de auto uuit, hij zag glimlachend bella al snel, rusitg liep hij naar haar toe."Hee bell.Zëi hijv rolijk en hij kute haar zactjes en flusiterde toc om haar te palgen heel zachtjes gefeliciteerd in haar oor


Esmé stond p een trapje bezig de slingers op te hanen voor het feestje vanavond toen da tklaar was liep ze de trap af."Carlisle?"riep ze rustig, ze wis tneit of haar man al thuis was of nog niet.,


Rosalie zuchten en rolde geirteerd met haar ogen."Waaorm meot al die ophef gemaakt worden? Ze wilt troch hellemaal geen feest!"zei rosalie nukkig tegen emmet over bella, ze keek emmet aan, ze hield meer van hem dan ze maar kon vertellen aan iemand.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

30 Re: Twilight New Moon op di feb 02, 2010 8:47 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Carlisle stapte net zijn auto uit, klaar van een nachtdienst, toen hij Esme hoorde roepen. Snel liep hij het huis in, en vond hij zijn vrouw al snel in de woonkamer, op een trappetje om de slingers op te hangen. "Wat is er lieverd?"

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

31 Re: Twilight New Moon op di feb 02, 2010 8:55 pm

heaven

avatar
Admin
Bella keek chagrijnig naar Edward hij had beloofd dat hij haar niet zou feliciteren en nu deed hij het toch, ze had al zo'n rotbui door Alice. Ze liep met Edward naar Engels waar ze weer naar een film gingen zitten kijiken eentje die Bella al zo'n miljoen keer had gezien. Maar ze negeerde Edward expres om te laten zien dat ze boos was.

Emmett grijnsde toen hij Esme hielp met het versieren en keek omlaag naar Rosalie "jeetje Rose doe een beetje vrolijk het is gwn om Bella te pesten" zei hij blij. Hij ging naast haar staan en legde z'n arm om haar schouders "verpest het nou niet alsjeblieft"

Jasper grinnikte zachtjes zodat niemand het hoorde "tsja Bella is niet echt heel erg oplettend soms heah" zei hij vrolijk. Hij sloeg z'n armen over elkaar en keek blij.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

32 Re: Twilight New Moon op di feb 02, 2010 8:58 pm

Emse glimalchte en drukte even een kusje op zijn mond."ik vroeg me af of je thuis was, ik begon je al te missen."Zei ze lachend tegen hem, ze keek hem leif aan, "is alles goed gegaan op je werk?"Vroeg ze.


Edward grinitke. "Ahw ben je boos?"Vroeg hij plagent ana haa en hij drukte even snel toen de leraar neit keek een kusje op zijn hand."je moet niet boos zijn hoor vandaag is de grote dag he."Zei hij grijnzend.


"misschien verpest zij het hier wle voor ons en meote wij weer verhuizwn, dat moet zo een zo ooit!"zei ze rusitg tregen emmet maar ze werd al rustiger toen hij zo deed ze knuffelde hem."mijn beerje."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

33 Re: Twilight New Moon op di feb 02, 2010 9:02 pm

heaven

avatar
Admin
Bella trok haar hand niet weg maar ze keek hem ook niet aan "hou je mond Edward ik vind het vreselijk" mompelde ze zachtjes zodat ze leraar het niet zou horen, die vent hoorde nooit wat maar goed. "Wat gaat er vanavond precies gebeuren eigenlijk?" vroeg ze een beetje angstig.

Emmett zuchte "we moeten binnenkort inderdaad toch wel weg...iik vraag me af hoe Edward dat gaat doen met Bella eigenlijk" zei hij vertwijfeld. "en Rose wees nou eens wat aardiger voor Bella je weet hoeveel ze voor Edward betekend en voor de rest van ons behalve voor jou duidelijk"

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

34 Re: Twilight New Moon op di feb 02, 2010 9:12 pm

Bella lachte weer."Waaorm haat je je verjaardag zo leiverd??"Vreog hij rustig, hij zei niets over vanavond dat zou ze vanzelf wel zien, rustig keek hij naar haar met een grote glimlach.


"Je gaat me niet vertellen dat je ook al zo gek op de rbent he?"Vroeg ze verbaastg."en trouwens Emmet, kunnen we als we dan toch bijna weg moeten, niet nog even samen wonen? Aleen zonder potte kijkers? jasper maakt nogal opmerkinge over de geluide die jij snachts maakt."Zei ze droogjes, ze had niks tegen jasper of alice, ook niet tegen edward enkel tegen bella omdat ze te dom was tew zien wat ze opgaf.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

35 Re: Twilight New Moon op di feb 02, 2010 9:16 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Alice grinnikte. "Nou dit zal ze dus ècht wel merken; ze is echt verliefd op die auto, zelfs Edward mag er niet over klagen." zei ze lachend, waarna ze de leraar even verontschuldigend aankeek toen deze zei dat ze wat stiller meost doen, of Jasper weg moest. Alice was snel wat stiller.

Carlisle glimlachte charmant naar Esme, op een manier die alleen hij kon doen. Hij gaf Esme een kus terug op de mond en hield haar blik even vast. "Ja het ging prima, er zijn gelukkig niet zo veel zieken momenteel."

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

36 Re: Twilight New Moon op di feb 02, 2010 10:07 pm

Esme lachte even en was daar blij om ze kuste hem weer zachtjes op de mond en vond het nooit wat als hij zo lang weg was."bella en edward komen vanavond voor een feest."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

37 Re: Twilight New Moon op di feb 02, 2010 10:26 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Carlisle glimlachte lief naar Esme voordat hij haar weer een uitgebrijde kus gaf. "Zal Bella vàst blij mee zijn." zei hij, op een manier die niet eens sarcastisch was, maar waarbij dat ook niet nodig was om te weten dat hij het sarcastisch bedoelde.

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

38 Re: Twilight New Moon op wo feb 03, 2010 1:32 pm

heaven

avatar
Admin
Bella keek zuur "Het ouder worden, iik ben nu ouder dan jou" ze keek strak voor zich uit en voelde zich zo mogelijk nog ellendiger dan eerder nu het tot haar doordrong dat ze in principe ouder was dan Edward, technisch gezien was hij veeel ouder maar dat maakte nie uit xD. Ze zuchte even diep en vroeg zich af wat voor ramp er vanavond zou gebeuren.

Jasper knikte droog "die auto is serieus een bak voor de sloop." mompelde hij grijnzend. Hij keek ook even naar de leraar en liet door zijn gave de docent kalm en vredig worden waardoor hij hen voor de rest maar lekker liet gaan.

Emmett grinnikte vrolijk "Ja ik mag Bella graag Rose, ze is zo grappig met al die pech van haar, het is maar goed dat Edward haar nooit vermoord heeft alles is zo veel leuker met haar in de buurt een beetje spanning en sensatie in het leven"zei hij blij. over het opnieuw samen wonen dacht hij even na "nouh iedereen hier in Forks denkt dat we in Afrika zitten, misschien moeten we daadwerkelijk naar afrika gaan Razz Zelfs Bells weet niet dat we hier zijn"

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

39 Re: Twilight New Moon op wo feb 03, 2010 3:25 pm

Esme lachten even,"het is te hopen.,Zëi ze rustig tegen haar man. "Anders zou het zonde zijn van haar verjaardag.Zëi ze gemeend. ze keek carlisle aa."Wat zullen wij haar eens geven/?V"roeg ze hem rustig


Edward schoot in de lach. äls je mij witl inhalen, moet je wel even door zettent, want dat lkt je niet zomaa.r"Zei hij olagent. ën wat maakt het nou uit een paar jaartjes?V"roeg hij rusitg en hij knuffeld ehaar evn.


Rosalie voelde lichtjes jaloezie en rkeeg de nijging te zeggen dast emmet dan maar beter naar bella kon gaan als ze zo leuk wa smaar ze hield zich in. "Ze is dom! wat ze allemaal opgeeft! dat weet ze nu niet1 maar straks zal ze merken dat dit ook niet alles is!"zei ze, ze dacht weer terug aan haar eeuwige verlange naar een kind, een kind dat ze nooit zou krijgen. Ze dacht na over afrika."Daar mogen we dna neimand tegen kome he.Zëi ze rusitg, "glamour skin."Zei ze als verkalring ze keek emmet aan, ze hield echt veel van hem zachtjes kuste ze hem weer op de mond.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

40 Re: Twilight New Moon op wo feb 03, 2010 5:22 pm

heaven

avatar
Admin
Emmett glimlachte eventjes flauw "rustig Rose, Bella is al van Edward en trouwens jij bent toch veel leuker dan zij? jij hebt niet zoveel pech, En je moet Bella niet zo bevooroodelen op der keuzes schatje" zei hij serieus, de enige keren dat hij serieus was, was hij ook echt serieus.

Bella gromde eventjes zuur "je weet best wat ik bedoel Edward" zei ze boos. "en ja het is wel erg een paar jaartjes, 18 oke maar ik wil echt niet in de buurt van de 19 komen als je dat maar weet" vervolgde ze fluisterend maar nijdig n duidelijk.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

41 Re: Twilight New Moon op wo feb 03, 2010 5:50 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Alice knikte grinnikend. "Toch houd ze er van... Ik begrijp niet waarom ze Edward niet laat betalen voor een nieuwe, hij heeft het al vaak genoeg voorgesteld.. ze wilt het alleen niet omdat ze niet wilt dat hij zo iets voor haar betaald -echt onzin als je het mij vraagt."

Carlisle glimlachte en sloeg zijn armen om Esme heen. "Ik zat te denken aan vliegtuigtickets." stelde hij toen voor.

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

42 Re: Twilight New Moon op wo feb 03, 2010 5:52 pm

heaven

avatar
Admin
Jasper knikte "ik weet het hij liep er laatst nog over te klagen" zei hij grijnzend "Het slaat inderdaad nergens op maar dat is wat zij wil Alice al snap ik het totaal niet waarom ze niet gewoon Edward laat betalen, ik bedoel als Edward toegeeft en als Bella op zijn voorwaarden die hij gaat stellen ingaat, dan is zijn geld ook vna haar dus dan kan ze alsnog een andere auto betalen..als ze een ander wil wat ik op dit moment erg betwijfel"

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

43 Re: Twilight New Moon op wo feb 03, 2010 5:55 pm

Kaelie

avatar
toddler
toddler
Alice lachtte en hield snel haar mond toen de leraar haar een vernietigende blik toewierp. "Edward heeft nog niet eens gevraagd of ze met hem wilt trouwen, en toch is het allemaal zó duidelijk wat er allemaal gaat gebeuren tussen die twee." zei ze lachend.

Profiel bekijken http://www.bolwol.webs.com

44 Re: Twilight New Moon op wo feb 03, 2010 8:44 pm

heaven

avatar
Admin
Jasper grijnsde weer breed zodra de leraar hen de rug had toegekeerd "ja maar ook alleen maar omdat jij het ziet" zei hij "& Edward weet zelf nog niet zeker of hij het wel gaan vragen aan haar, hij wil echt niet dat ze een van ons word en trouwens, k hoorde laatst Carlisle en Esme praten over dat we binnenkort weg moeten, maar het was nog niet zeker, weet jij iets?" vroeg hij met een diepe frons in zijn voorhoofd, als ze weg moesten vroeg hij zich af hoe Bella en Edward dat gingen doen, nu was het natuurlijk geen probleem voor edward om heen en weer te reizen maar het zou opvallen als Edward niet ouder werd en Bells wel en Bella zou het nooit accepteren dat Edward verdween die zou persee mee willen.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

45 Re: Twilight New Moon op do feb 04, 2010 5:30 pm

pff cyn door jou schuld ben ik new moon gaan leze op school en ben ik nu steeds erger twiligt fan aan worde>< xD
dus nu ben ik ook verslaaft xD

Edward glimalchte wee geamuseert, ij had al een plan haar te kalmeren rustig boog hj voor over, teder en zachtjes ksute hij haar met een glimlach maar nsel voor eimand eht zag stopte hij de kus alweer. Hij keek er warm a.


Rosalie keek Emmet aan, ze zuchte en knikte toen toegefeelijk."Ik zal me vanavond in houden goed?"Vroeg ze aan hem, hij was meestal de engie die tot haar door kon dringen en al hellemaal odmathij dat ene over haar zei dat hij leiver haa r dan bella had was ze tot rede gekomen. Ze keek hem even aan. Ze hield echt van hem. "Ik ben blij dat ik jou heb beertje."Zei ze glimlachend


Esmé dacht even na."Misschien voor haar en edward naar haar meoder toeVReog ze toen rustig aan esme.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

46 Re: Twilight New Moon op do feb 04, 2010 5:36 pm

heaven

avatar
Admin
off
mwhahah *duivelse lach* lekker voor je (H) haha

Bella zoende zachtjes terug en net als altijd verbrak hij die kus weer veel te snel, maarjha ze zaten in een lokaal dus snapte ze waarom hij sneller stopte dan normaal, de grens die Edward had gesteld over het fysieke contacyt vond ze bijzonder irritant, het betekende dat ze nooit erg lang zoende en dat Edward nooit verder ging dan zoenen, bah. Maar, na die kus was ze toegeefelijker geworden en zuchte geërgerd "Goed ik zal me gedragen vanavond" bromde ze.

Emmett knikte blij "Zonder jou was ik nu dood en ik hou van je" zei hij als antwoord op wat zij zei "en ik weet dat je je vanavond gedraagd anders krijg je ruzie met edward en als ik jou was zou ik je gedachten ook maar bij je houden" hij wist dat Edward zeker in hun hoofden zou gaan zoeken naar ontevredenheden of pogingen om het feestje tot een ramp te maken.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

47 Re: Twilight New Moon op do feb 04, 2010 5:47 pm

Rosalie rolde met haar ogen."Het is zwaar iritant dat hij onze gedachte's kn lezen."Zei ze rustig, soms ging Rosalie dan expres aan funzige detai's over haar en emmt's nachterlijke bezigheden denken zodat Edward er snel mee ophield, zachtjes zoende ze hem weer op de mond. "zullen we gaan jagen? dan hebben we igg geen honger als bella er is."

Edward hoorde de bell gaan."kom we gaan eten."Zei hij vriendleijk en hijs tak zijn arm leif naar har uit, hij keek Bella ana, ze was alles waarvoor hij nog leefde. Hij streek een mooie pluk haar uit er gezicht

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

48 Re: Twilight New Moon op do feb 04, 2010 5:55 pm

heaven

avatar
Admin
Emmett knikte instemmend "goed idee, niet dat ik me nie kan inhouden ofzow maar toch met Bella's pech weet je het nooit heah" hij pakte haar hand en trok der mee naar buiten, eenmaal buiten rende hij dieper het bos in gevolgd door Rose.

Bella pakte zijn hand en liep met hem naar de kantine, Alice was er nog niet merkte ze, niet dat ze dat zo erg vond, alice was soms een beetje te blij naar haar idee, Angela Jessica mike Tyler Ben Eric en Lauren zaten al aan de tafel waar ze meestal zaten, het was duidelijk dat haar vrienden Edward en Alice nog niet helemaal tot hun vriendenkring hadden berekend en de scheidingslijn was duidelijk zichtbaar maar als Edward en Alice niet op sgool waren, werd zij moeiteloos opgenomen in hun groep.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

49 Re: Twilight New Moon op do feb 04, 2010 6:03 pm

Rosalie lachte evenejtes, ze keek hem na en haalde hem toen in ze was zo gelukig met hem als ze hem neit had gehad had ze het mapier zijnde een zware lasdt gevonden, hij maakte een hoop goed, over het gebied dat Ze geen baby konde krijgen ergens voerg ze zich af of hij niet ook een kind ooit zou hebben gewild, ze zuchte."Emmet zulle we die beer samen pakken?"Vroeg ze lief


Edward zuchte."alice der les loopt denk ik uit., het is niks voor haar dat ze er nog niet is."Zei hij toen rustig

off zit japser er wle nog?

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

50 Re: Twilight New Moon op do feb 04, 2010 6:06 pm

heaven

avatar
Admin
Neeh Jas is ook al van die sgool af maar ik vind dat hij gwn af en toe langs gaat Engel

Bella knikte kort "weet ik en ik geloof dat ik Jasper net zag dus misschien is ze gewoon bij hem" mompelde ze schouderophalend. Angela keek hun kant op en scheen iets te willen zeggen maar bedacht zich toch maar net "wat dacht ang?" vroeg Bella zachtjes aan Edward. Soms was het echt handig dat hij ieders gedachten (behalve die van haar) kon lezen.

Emmett grijnsde eventjes "wat denk je dat ik hem nu nog niet aan kan zo'n beer?" vroeg hij "maar is goed samen" Hij haalde rose weer in en pas toen ze bij een afgelegen stuk aankwamen stopte hij.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 2 van 5]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum