Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Lord of the rings two towers, new story

Ga naar pagina : Vorige  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 17 van 20]

401 Re: Lord of the rings two towers, new story op wo dec 23, 2009 11:36 pm

off komt vaker voor xD

I?drial kruende nu al verlangent en duwde hem nu wat harder tgeen de muur ana,z e deed zijn shirt nu ook uit

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

402 Re: Lord of the rings two towers, new story op do dec 24, 2009 12:56 am

Ydrilyn leunde tegen de grote houten tafel aan. Ze voelde de duizeligheid weer terug komen, maar dit maal leek het wel veel erger te zijn. Nu begon ze ook pijn te voelen. Pijn dat ze anders nooit had. Ydrilyn kon nog net Aragorn's arm vast pakken, maar dat had niet veel nut. Ydrilyn verloor het bewust zijn en ging out.

"Mij maakt het niet uit." zei Éowyn en ze had Faramir's arm vast gepakt. "Hopenlijk vind u het niet erg." zei ze over dat ze zijn arm had vast gepakt.

Gandalf was opgesprongen, omdat hij nu zo goed voelde dat er iemand aanwezig was die niet aanwezig zou moeten zijn. Gandalf keek zoekend rond en liep de hele zaal door. Totdat hij Ydrilyn zag.

Profiel bekijken

403 Re: Lord of the rings two towers, new story op do dec 24, 2009 12:30 pm

heaven

avatar
Admin
"Ydrilyn!" zei Aragorn nog voor de out ging, hij ving haar op voor ze op de grond viel en nog erger gewond zou raken, hij zag Gandalf al aankomen en tilde haar op,en liep Gandalf voor naar de slaapruimte waar Ydrilyn eerder had gelegen toen ze ging slapen.

Legolas kuste der weer zachtjes op der lippen terwijl zij zijn shirt uit deed en begon aan ht echte werk met z'n hand bij haar gevoelige plekje en met z'n andere hand pakte hij die van haar en bracht die bij zin gevoelige plek waar de opwinding uiteraard het hoogste was(A)

off
dat klopt maar toch xD nu hebben we echt niets beters te doen xD normaal kan ik nog wel wat verzinne of jij maar dit keert was ik echt leeg gwn.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

404 Re: Lord of the rings two towers, new story op do dec 24, 2009 12:35 pm

Gandalf liep met Aragorn mee en voelde eventjes aan Ydrilyn's voorhoofd. Die ijskoud was. "Er is een kans dat ze vervloekt is." zei Gandalf, nadat hij haar armen had gezien die vol krassen en striemen zaten. Gandalf keek naar Aragorn. "Weet jij misschien iets, wat er met haar gebeurd kan zijn?" vroeg hij.

Profiel bekijken

405 Re: Lord of the rings two towers, new story op do dec 24, 2009 12:37 pm

heaven

avatar
Admin
Aragron dacht even na en ging weer op de stoel naast haar bed zitten "geen idee. ze begon zich slecht te voelen toen Saruman dood was" zei Aragorn even vaag. "en toen Pippin die kijksteen vond werd het erger" vervolgde hij met een bezorgde blik op Ydrilyn.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

406 Re: Lord of the rings two towers, new story op do dec 24, 2009 12:40 pm

Gandalf dacht na. Als het iets met de dood had te maken, dan moest hij toch eerst zijn boeken raadplegen, want zoiets had hij nog nooit eerder mee gemaakt. "Die krassen op haar armen laten zien dat ze vervloekt is." legde Gandalf uit. "Al heb ik dat ook nog nooit eerder meegemaakt.. en dat met al die tijd dat ik hier op Middel-Aarde rondloop." zei Gandalf. Hij had Ydrilyn's pols vast gepakt en keek aandachtig naar de krassen. "Duistere vloek." zei Gandalf tegen zichzelf.

Profiel bekijken

407 Re: Lord of the rings two towers, new story op do dec 24, 2009 1:07 pm

heaven

avatar
Admin
Aragorn keek nog bezorgder "komt het goed met haar?" vroeg hij aan Gandalf. Hij dacht verbitterd bij zichzefl, hij is dood en nog veroorzaakt hij problemen ik mag hem nog steeds niet en nog minder nu hij dood is.
Hij keek naar Ydrilyn wiens bleke gezicht een uitdrukking van pijn had.

offzo

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

408 Re: Lord of the rings two towers, new story op do dec 24, 2009 1:11 pm

"Als ik de juiste tegen bezwering weet en ik die kan uitvoeren, dan komt alles zeker goed. Maar nu moet ik eerst weten wat voor vloek dit precies is... Aragorn, weet jij toevallig of ze hier iets van boeken hebben?" vroeg Gandalf. Hij had echt meer info nodig om dit te kunnen oplossen.

Profiel bekijken

409 Re: Lord of the rings two towers, new story op do dec 24, 2009 1:44 pm

OIdrla gleed zijn boxer in en begn hem ook eens goed t everwennen met haar hand technieken, ze keek hem verliefd aan, en streelde zijn haar event erwijl z ekruende en bij hoe ahrder hij door ging emt z ehand hoe egrer het werd

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

410 Re: Lord of the rings two towers, new story op do dec 24, 2009 2:07 pm

heaven

avatar
Admin
Legolas keek der aan en grijnsde om haar gekreun "niet zo hard joh tenzij je wilt dat we worden gezienxD" zei hij. Hij genoot van wat ze deed met haar hand bij hem en ging zelf nog door met zijn hand bij haar. ... eh..naja in elk geval, de opwinding bleef stijgen en lego kreeg zin om verder te gaan.

Aragorn schudde zijn hoofd "geen idee, ik denk het wel maar ik denk dat je dat aan Theoden of Eomer moet vragen ik zou het niet weten"zei hij zonder zijn blik van Ydrilyn los te scheuren.
Op dat moment kwam Eomer binnen "Gandalf Theoden vraagt zich af waar- ..oh" zei hij droog toen hij het probleem zag. "Eomer hebben jullie hier misschien boeken over verschillende vloeken ergens?" vroeg Aragorn snel, Eomer kniktee "ik haal ze wel even" zei Eomer en liep snel weg. nog geen 2 minuten later kwam hij terug met een stapel boeken.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

411 Re: Lord of the rings two towers, new story op do dec 24, 2009 2:13 pm

Gandalf had ondertussen een pijp opgestoken en was blij met die stapel boeken. "Oh, bedankt." zei hij droog en hij pakte een stoel uit een hoekje en zette het voor het bed van Ydrilyn neer. Gandalf pakte een boek en sloeg die open. "Duistere vloeken en hun werking." las Gandalf voor. Na 10 minuten door gebladerd te hebben legde Gandalf het boek weg en pakte hij een andere. "Aragorn, zou jij misschien ook wat boeken willen doorzoeken? Dat gaat sneller." vroeg Gandalf.

Profiel bekijken

412 Re: Lord of the rings two towers, new story op do dec 24, 2009 2:15 pm

heaven

avatar
Admin
Aragorn had de hand van Ydrilyn die ijskoud was gepakt en knikte toen Gandalf vroeg of hij ook wilde zoeken. Hij pakte een boek en sloeg die open, na een tijdje het door te hebben gekeken klapte hij hem dicht, gooide het naast de andere stapel afgekeurde boeken en pakte een volgende.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

413 Re: Lord of the rings two towers, new story op do dec 24, 2009 2:19 pm

"this wel opwindend mcoth dat gebeuren."Grpate ze meteen en z ekeek heme ven alchend aan, zachtjes ksute ze hem weer op den mond en teriwjl ze dichteribj kwam."kunenn we neit ebter gaan liggen/zitten?"Vroeg sze droog doamt ze tgeen ene muur stonde

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

414 Re: Lord of the rings two towers, new story op do dec 24, 2009 2:21 pm

Gandalf had al drie boeken doorzocht en er stond niks in. Hij pakte weer een boek, die veel dikker en ouder was dan de andere boeken. "Het is dus geen allerdaagse vloek." zei Gandalf. Hij opende het boek en ergens in het midden en las het door. "ah." zei hij. Gandalf las de bladzijdes door. "De Ezuor-vloek, werkt pas als degene die deze vloek heeft uitgesproken heeft, dood is. Deze vloek kan nare gevolgen hebben, zelfs tot dood. De eerste keer dat deze vloek werd uitgevoerd was in de eerste era 2345 op een elvenvolk." las Gandalf voor. "Mmmm.. Misschien moeten we de elvenboeken door gaan bladeren, opzoek naar een oplossing." zei Gandalf.

Profiel bekijken

415 Re: Lord of the rings two towers, new story op vr dec 25, 2009 11:05 am

heaven

avatar
Admin
Legolas grijnsde "hm het is idd beter als we gaan liggen ja maar zo kan het ook hoor" zei hij droogjes, hij draaide de rollen om en nu stond zei tegen de muur, gezien elfen licht waren en hij sterk kon hij Idrial makkelijk optillen en ze steunde nog steeds tegen de muur zodat hij niet haar volle gewicht had.

Aragorn knikte zocht tussen de weetikhethoeveel boeken die Eomer had gebracht naar de elfen boeken en legde z op een aparte stapel ht waren er niet veel en hij hoopte vurig dat de oplossing erin stond.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

416 Re: Lord of the rings two towers, new story op vr dec 25, 2009 1:02 pm

Gandalf pakte een elvenboek. "Mm.. vroeger was ik hier veel beter in." zei hij toen Gandalf de teksten probeerde te vertalen. "Volgens mij ben jij er veel beter in." zei Gandalf tegen Aragorn.

Profiel bekijken

417 Re: Lord of the rings two towers, new story op za dec 26, 2009 2:18 pm

IDrial rkeunde weer en keek hem aan z ehad er cht een hoop zin ind "dit si ech te lang geleden."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

418 Re: Lord of the rings two towers, new story op za dec 26, 2009 2:58 pm

heaven

avatar
Admin
Aragorn keek het boek in en zuchte, het waren elfen woorden die geschreven waren in een oud schrift dat voor hem ook tijd kostte te ontcijferen, hij keek even met samengeknepen ogen naar de symbolen en kon toen eindelijk zien waar het precies over ging "Dit is een lastige bezwering en een erg krachtige vloek als klopt wat hier staat en daar twijfel ik nie aan." zei hij bezorgd. "Je hebt zowiezo drie mensen nodig die de kracht der elfen bezitten, en de bezwering kennen" hij zei de bezwering tegen Gandalf "Idrial en Legolas zijn twee volbloed elven...jij kent de magie der elven en ik ook maar ik ben helaas geen elf maar een mens" zei Aragorn pijnzend.

Legolas kreunde instemmend "inderdaad" zei hij. Hij keek der brandend van verlangen aan en vroeg of ze er helemaal klaar voor was de verloren tijden in de halen? Hij moest er zelf aan denken hoe lang het gelede nwas dat ze idt hadden gedaan...hoelang hij dit als niet had gedaan...ondertussen bijna jaar. Hij zou droog moeten staan xD

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

419 Re: Lord of the rings two towers, new story op za dec 26, 2009 3:03 pm

Gandalf baalde daar best wel van. "We kunnen iemand vragen uit Lothlorien, maar misschien duurd het te lang. Ik weet ook veder niet wat deze vloek doet, behalve dat Ydrilyn waarschijnlijk nu verbonden zit met iemand van de vijand en diegene totale macht over haar heeft." zei Gandalf en hij dacht diep na. "We kunnen het altijd proberen dat jij het doet, Aragorn." zei hij.

Profiel bekijken

420 Re: Lord of the rings two towers, new story op za dec 26, 2009 3:10 pm

heaven

avatar
Admin
Aragron keek bezorgd naar Ydrilyn bij wie het zweet van der voorhoofd afdruppelde "misschien...dalijk ben ik verantwoordelijk voor haar dood als ik het fout doe, dat zou ik mezelf nooit kunnen vergeven, en trouwens Legoals en Idrial moeten hiervan weten ...hoe langer we wachten hoe minder kans op overleven ze heeft ik weet niet hoe lang die spreuk werkt voor het echt toeslaat, dat staat hier niet in misschien wel in een van die andere boeken." bromde Aragorn geërgerd.

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

421 Re: Lord of the rings two towers, new story op za dec 26, 2009 3:14 pm

Gandalf knikte. "Maar om een elf uit Lothlorien te halen lijkt me ook geen goed idee, die tijd kunnen we beter niet verspillen. Gandalf pakte het boek van Aragorn vandaan en bladeren. "De tegenspreuk heb ik hier tenminsten al." zei hij. Gandalf hield het boek open. Hij pakte een ander elvenboek. "Misschien hebben we meer info nodig over deze vloek, zodat we weten waar we aan toe zijn zeg maar." zei Gandalf.

Profiel bekijken

422 Re: Lord of the rings two towers, new story op za dec 26, 2009 3:25 pm

heaven

avatar
Admin
Aragorn pakte een ander boek van de stapel en begon die door te lezen, hij gooide die na enige tijd weer weg "daar stond in elk geval niets in over deze vloek...jammer genoeg en inderdaad, iemand uit lorien of Rivendel of Demsterwold halen zou gekkenwerk zijn, het kost dagen om hier te komen en bovendien zijn er overal spionnen en orks enso dus zou het nog gevaarlijk zijn ook" zei hij wijs. Hij paktew het volgende boek las het door en keek er met afgrijzen naar "hier staat in...dat de vloek na de dood van die hem uit gesproken heeft, Na 72 uur voltrokken is en de vervloekte zal een langzame pijnlijke dood sterven, als voorafgaand al een pijnlijke marteling dat de vervloekte vaak al voor de 72 uur omzijn zelfmoord plegen...de enige oplossing tegen deze vloek zijn 2 druppels bloed van een elf van adelijke afkomst, en de bezwering" las hij op. "Legolas zou aan die elf kunnen voldoen die zijn bloed moet afstaan en Legolas zou het doen" zei hij vastberaden "maar voor de bezwering is waanzinnig veel kracht nodig en wij zijn allemaal uitgeput van de strijd, het feest en de lange slapeloosheid."

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

423 Re: Lord of the rings two towers, new story op za dec 26, 2009 3:31 pm

Gandalf keek naar Aragorn. "Goed werk.. Ik denk ook wel dat Legolas dat zou willen doen. We hebben denk ik nog iets van 36 uur.. Moet lukken om op kracht te komen." zei Gandalf. "Ik ga zo Legolas wel halen." zei Gandalf. Hij moest iedereen inlichten, des te eeder konden ze die vloek opheffen.

Profiel bekijken

424 Re: Lord of the rings two towers, new story op za dec 26, 2009 3:35 pm

heaven

avatar
Admin
Aragorn knikte "ik denk dat die bij Idrial is maar ik weet niet waar ze zijn ze vertrokken samen naar buiten en heb ze toen nog eventjes binnen gezien en Legolas zag er alles behalve vrolijk uit" zei Aragorn toen bezorgd. Hij had Legolas nog nooit zo teneergeslagen gezien en ook nog nooit zo overstuur. Hij zuchte en keek weer naar Ydrilyn "Na eventjes te hebben gezeten zijn ze weer weggegaan en ik heb geen idee waarheen" zei hij na een korte stilte. Hij bleef naar Ydrilyn kijken en voelde een vreemd gevoel naar boven komen, ze mocht niet sterven, hij hield van haar...

Profiel bekijken http://www.cynthiaa93.hyves.nl

425 Re: Lord of the rings two towers, new story op za dec 26, 2009 3:41 pm

Gandalf knikte. "Naja, dan zoek ik ze zo wel.. Waarschijnlijk zullen ze jou straks wel gaan zoeken ofzo.. Of misschien Ydrilyn wel." zei Gandalf. "We kunnen trouwens ook 2 volbloed elven gebruiken en twee halfbloed elven... alleen ik zou niet weten wie een halfbloed is. Ydrilyn is er 1, maar die kan zichzelf denk niet helpen." zei Gandalf.

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 17 van 20]

Ga naar pagina : Vorige  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum