Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Secrets(HP)

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 2 van 8]

26 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 1:45 pm

hermelien2607 schreef:Amycus glimlachte en gign tgeenvoer haar zitten hij ahalde ene doosje met een ketting waar echte diamandjes inzaten uit zijn zak, rusitg gaf hij ahar eht dosje."ik hoop dat je het mooi vind."Zei hij zachjtes.

Christina keek hem aan en knikte."Je kan me vertrouwen."zei ze zachtjes naar waarheid tegen hem, ze wist echter neit of ze enkel wel hem kon vertrouwen. Christina was geen dooddoener omdat ze het zo leuk vond, maar ze verloor iedereen melian was de druppel geweest daarom was ze dooddoener geworden.

Off uik wacht ff op laura hierzo xDLaatst aangepast door hermelien2607 op di nov 03, 2009 2:14 pm; in totaal 1 keer bewerkt

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

27 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 1:51 pm

Hij zuchtte even. "Ik heb je twee dingen te vertellen die in principe geheim gehouden moeten worden, maar ik ben het beu het voor mezelf te moeten houden..." hij keek haar rustig aan. "Ik sta in werkelijkheid aan de kant van je grootvader, hij heeft me gevraagd te spioneren bij voldemort en ik bespreek met hem wat ik mag doorvertellen en wat niet... dat was het eerste... het tweede zul je leuker vinden om te horen denk ik." Rustig keek hij in haar donkere ogen. "Melian leeft nog, de heer houdt haar gevangen in villa vilijn, ik ben degene die haar beschermt samen met Amycus, waar ze wat mee heeft."

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

28 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 4:51 pm

Melian pakte het doosje aan en haar ogen glunderde. Ze opende het doosje en vloog Amycus meteen om zijn hals. "Wat lief van je!" zei Melian en ze gaf hem een super lange zoen. Daarna keek ze weer naar de ketting. "Het is echt prachtig!" riep ze uit. Melian was gek op dingen die glitsender.

Profiel bekijken

29 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 6:32 pm

Amycus keek vrolijk."Ik ben dol blij dat je het mooi vind."Zei hij naar waarheid tegen ahaar vol passie zoende hij haar teurg, hij trok haar zowat meteen op zijnschoot en sleog zijn armen rond haar middel. "ik wil dat je gelukig bent melian en alles krijgt wat je maar wilt. Ik heb geld zat."Zei hij rusitg


Christina keek dol en dol blij dat melia nog leeft.Ëcht? Leeft ze écht nog?"christina had er enkel geen idee van dat melians gehugegne gewwist was ze keek echt blij."ik ben blij dat ze veilig is, en ik had al zo het vermoede dart je neit hellemaal in en in slecht bent de engie rede dat ik hem dien is mijn familie in veiligheidte tellen."Biechte ze op

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

30 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 6:37 pm

"Melian is echter niet meer zoals je haar hebt gekend Christina..." hij zuchtte, hij vroeg zich af of hij haar het moest vertellen of niet. "Ik zag al aan je dat je aardig was, je ziet er niet iemand uit, die zou kunnen moorden laat staan gaan martelen..." zei hij eerlijk tegen haar. Ze liepen nu over het terrein van zweinstein en hij nam haar meteen mee naar zijn kantoor in de kerkers.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

31 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 6:39 pm

Melian glimlachte en ze legde de ketting op een tafeltje. Ze sloeg haar armen om Amycus heen en zoende hem verliefd terug. Tenminsten ze had nog nooit zoiets voor een jongen gevoeld als voor Amycus. Of het nou ware liefde was wist ze niet zeker, maar Melian vond van wel.

Profiel bekijken

32 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 6:43 pm

Amycus keek tevrenden en vond dat melian als ze zo eits rkeeg van hem om hemt e bedanken dan met hem meost vrije, rusitg lefde hij haar op ahar rug en begon zodner toestmeing of eits haar truitje los te maken. "ik wil vrije."Flusiterde hij tegen haarChristina keek hem aan en gign op een stoel zitte in het kantor,normaal sliep ze maar overal en nergens som zelfs butien en ze was lang glede in zo gebouw gewees.t'dius hierwoon jij?V"roeg ze.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

33 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 6:45 pm

Melian wist dat Amycus vrij snel zin had in seks en liet het ook meestal maar gebeuren. Ze streek door zijn haren heen en begon rustig zijn shirt uit te doen. Ze gooide haar eigen blouse aan de kant en zoende Amycus.

Profiel bekijken

34 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 6:46 pm

Sneep keek naar Chris die op een stoel was gaan zitten en ging zelf op een stoel bij haar zitten. "Ja, hier woon ik nu, maar ik heb nog niet echt tijd besteed om het hier huiselijk te maken..." zei hij rustig. Hij voelde dat zijn hart nog steeds tekeer ging, wat hem duidelijk maakte dat hij behoorlijk verliefd was op deze vrouw, maar hij hield zich in om haar niet aan te raken.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

35 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 6:52 pm

Amycus grijsnde tevreden en vond eht goed dat melian mee werkte."Goedoz."Flusiterd ehij in haar oor en ij deed haar broek/rok emteen uti, lachend ksute hij haar buik. Hij keek ahar even aan. "je bent altijd heerlijk hierin."Zei hij gemeend. amycus vond dat de man eht voor eht zeggen ahd


"je woont beter dan ik."lachte ze. "zal ik je helpen met het was husierlijker te maken?V"roeg ze hem rustig en z ekeek hema an, ze vond hem aantreklijk,z e was beetje nevrues.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

36 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 7:07 pm

Sneep keek naar Chris en knikte "Is goed, ik kan trouwens ook goed gezelschap gebruiken..." zei hij rustig. "Heb je soms een leuk idee?" vroeg hij aan haar en was ongemerkt wat dichterbij haar gaan zitten, zodat zijn hand, die van haar per ongeluk raakte.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

37 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 7:09 pm

Melian wist dat je Amycus tevreden moest houden, anders had je vaak wel problemen. Ze vond zelf dat ze hier totaal niet goed in was, maar als Amycus dat zei, dan moest ze het maar geloven. Melian deed Amycus broek los en keek hem speels aan.

Profiel bekijken

38 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 7:12 pm

Amycus ging op zijn rug liggen opeens en trok aha rboven op zich en keek hem aan met een grote glimalch. "leef je uit."Zei hijz achtjes tegen haar hij keek ahar afwachtnet aan of ze het deed.

Christina glimalchte even kort en dacht na. "misschien een mooi schilderij, of een wandtaptijd, en wat meer kaaarsen eht is zo donker...van die mooie zwarte kaarsen of fakkel.s"

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

39 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 7:16 pm

Sneep keek naar de muur en dacht na. Even later knikte hij, haar voorstel vond hij echt supergoed. Het bleek dat Chris zowat van dezelfde stijl als hem hield. Hij haalde zijn toverstok uit en toverde zo wat kaarsen en een leuk wandtapijt tevoorschijn. Hij keek toen weer naar Christina "Je hebt leuke ideeën" zei hij en voor hij het wist, kuste hij haar liefdevol op de mond. Van zodra hij dat doorhad verbrak hij het en keek haar onschuldig aan. Hij hoopte maar dat ze het niet erg vond, dat hij haar had gezoend.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

40 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 7:18 pm

Melian hield er nooit van om bovenop te liggen, maar het moest maar. Ze streelde met haar vinger over Amycus borstkast heen en kuste zijn hals. Ze keek af en toe op om Amycus reactie te pijlen.

Profiel bekijken

41 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 7:32 pm

Amucis kleel haar aan en glimalcvhte even anar haar rusitg deed hij haar slpje uit en hij werd hellemaal wilt vanw at ze deed, zijn dignes zwol groot op. "je weet hoe je me krigjt he"Zei hij tevreden

Christina keek hm heel even verbaast aan, ze liep naa rhem toeen sloeg haar armen rond zijn hals overgenomen door lsut begon ze hem terug te kussen, maar al snel stotpe ze het ze werd kjnal rood.


James keek rond. "Lily ben je hier?"vroeg hij rustig.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

42 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 7:36 pm

Melian glimlachte en ging rustig door waarmee ze bezig was. Melian stopte eventjes en deed een poging Amycus boxer uit te krijgen.

Lily keek op vanuit een boek. "Hier ben ik." zei Lily met haar zoete stem en ze sloeg haar boek dicht.

Profiel bekijken

43 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 7:40 pm

"melian schiet toch is op, waarom doe je altijd zo sloom? "vroeg asmycus plots geriteerd.


James keek tevredentoen hij haar zag en liep naar haar toe. "hoe is het met je?V"roeg hij vriendelijk

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

44 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 7:44 pm

Melian keek ook wat geirriteerd op. Nu was ze weer te sloom. "Het is ook nooit goed." mopperde ze geergerd.

Lily legde haar boek aan de kant en ze keek naar James. "Met mij gaat het wel goed hoor.. Met jou ook??" vroeg Lily met een glimlach.

Profiel bekijken

45 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 7:54 pm

"neit zo brutaal worde he de amn sid e baas vergeet dat neit mevrouw sneep.zëi hij toen een beetje streng.


James keek haar aan en knitke rusitg "ook, ben blij jou gevonde te hebben schat."Zie hij vreolijk. "ik ben bli dat ik jou heb,ëi hij."er verdiwjnen de laatste tijd veel emnsen."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

46 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 7:56 pm

"Wat heb jij nou weer opeens?" zei Melian en ze keek wat fel. Ze stond op en trok al haar kleren weer aan. Dan niet, dacht ze.

Profiel bekijken

47 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 8:02 pm

Sneep voelde haar armen om zijn hals en deed zijn armen om haar middel. Rustig kuste hij met haar mee en keek haar aan en zag dat ze rood werd. Hij streelde een haarlok uit haar gezicht en keek haar rustig aan. "zullen we verder doen met de inrichting?" vroeg hij toen maar. Hij vroeg zich af of hij nu wat met haar had of niet, maar hoe dan ook zou hij het moeten verborgen houden voor de dooddoeners. Hij had wel iets met Melian afgesproken dat als ze in gevaar was, ze een bepaalde spreuk moest zeggen en dat hij dan in 1-2-3 bij haar zou zijn. Sneep was al lang blij dat Melian na de hersenspoeling nog wist dat ze broer en zus waren.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

48 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 8:19 pm

"wat ga jij doen?V"roeg amuycus meteen boos, hij keek haar vel aan, en apkte ahar hand vast. "als ik zeg dat we seks hebben gaan we vrije."


Chris knitke meteen. "misschien je bureau een donker bruine kleur, e daarop een zilvere kandelaar met ook zwarte kaarsen, sorry ik houd nogal van kaarsen vandaar dat ik dat zo veel noem...en je zou bij de haart aan eidere zijde ene fakkel unne hange en tegen die elge muur een boeken akst van donker bruin houd.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

49 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 8:24 pm

Met zijn toverstok toverde hij alles tevoorschijn, maar ook de foto's die hij al had van hem en zijn zus kregen een plaatsje in een zilveren kader op de schouw van de haard. Zijn bureau kreeg een grondig opruim beurt. Sneep kon het niet laten om af en toe naar Chris te kijken. Hij wilde heel graag weten of hij nu met haar had of niet, maar durfde het niet rechtuit te vragen. Met nog een zwaai van zijn stok sorteerde hij zijn boeken. "het geeft niet, kaarsen vind ik zeer fijn." zei hij rustig. Hij keek naar de foto waar hij en Melian elkaar knuffelden en zuchtte even. "Wat is het laatste dat jij je herinnerd van Melian?" vroeg hij toen.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

50 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 8:51 pm

Christina keek naar foto's van melian en voelde eent raan langs haar wang glijde "Dat ik met er afgesproken had, om wat gaan doen maar ze kwam neit opdagen, ik stuurde haar een boos briefje, en heb toen nooit meer van der gehoort, ik denk dat ze toen al ontvoerd wa.s.."Zei Christina,z e msite haar beste vriendin vreselijk, ook miste ze haar broer.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 2 van 8]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum