Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Secrets(HP)

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 5 van 8]

101 Re: Secrets(HP) op vr nov 06, 2009 8:09 pm

off gewoon zomaar:p

Remus liep rustig door de bossen bij voldemort hij had zich in opdracht van perkamnetus bij vaaalhaar en ze zooitje gevoegd hij ging villa vilijn rusitg inamycus keek naar haar.'b gaat het wel?"

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

102 Re: Secrets(HP) op vr nov 06, 2009 8:12 pm

"Jawel het gaat wel." riep Melian nog naar beneden voordat ze de kamer instapte. Ze ging op het bed liggen en staarde naar het plaffon. Ze voelde zich echt misselijk en ze hoopte dat het zo zou zakken.

Profiel bekijken

103 Re: Secrets(HP) op vr nov 06, 2009 8:19 pm

remus zuchten en kwma boben epr ongleuk in de kamer van melian "sorry!"riep hij en hij werd rood hij deed sneld e deur dichtr

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

104 Re: Secrets(HP) op vr nov 06, 2009 8:52 pm

Melian keek eventjes geschrokken op en stond toen op en ging achter diegene die net haar kamer binnen stapte achterna. "Hee wacht!" riep ze.

Profiel bekijken

105 Re: Secrets(HP) op vr nov 06, 2009 9:13 pm

off ben je Aan doen?:p

Remus keek naar haar en wachten rusitg. "jaa?"Vroeg rmeus hij vond ahar knap

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

106 Re: Secrets(HP) op vr nov 06, 2009 9:56 pm

Melian glimlachte naar de onbekende man. "Wie ben je? Ik heb je nog nooit eeder hier gezien." zei Melian aardig en het leek haar een aardig iemand.

Profiel bekijken

107 Re: Secrets(HP) op vr nov 06, 2009 10:21 pm

Remus keek naar haa."Remus LKupos, en jij?V"Reog hij ahar rusitg hij twijfelde of hij heir wel goed aan deed.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

108 Re: Secrets(HP) op vr nov 06, 2009 10:23 pm

Melian dacht na. "Nog nooit van gehoord." zei ze schouder ophalend en ze stak haar hand uit. "Melian Sneep." zei ze weer met haar glimlach. Melian wist niet dat ze vroeger Remus gekent had.

Profiel bekijken

109 Re: Secrets(HP) op vr nov 06, 2009 11:58 pm

Sneep deed zijn armen beter om haar heen en knuffelde haar nog steeds. Hij had het gevoel alsof hij al jaren een relatie had met haar en niet van een half uur terug. Misschien kwam dat gewoon omdat ze elkaar perfect aanvulden. "Zullen we morgen ook een poging doen om Melian samen te spreken?" vroeg hij rustig.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

110 Re: Secrets(HP) op za nov 07, 2009 12:23 am

"Dat lijkt me een goed idee."Zei ze glimalchend, en ze keek hem aan. Ze knuffelde hem."shht niet meer over problemen rpaten sev, alten we nu gewoon geneitne.'Zei ze glimalchend

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

111 Re: Secrets(HP) op za nov 07, 2009 12:27 am

Sneep kon er niet echt aan doen dat hij over problemen praatte. Hij zag alleen maar problemen en merkte vaak de gelukzalige momenten niet of te laat op. Gelukkig had hij nu Chris die hem er duidelijk op wees dat hij nu van haar moest genieten en zijn problemen eventjes aan de kant moest laten. Hij ging rustig op een bank zitten en trok haar naast zicht. Hij streelde rustig door haar haren en keek haar verliefd aan. Hij wilde wel wat zeggen, maar kon op niets komen. Rustig glimlachte hij even en kuste haar toen op de mond.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

112 Re: Secrets(HP) op za nov 07, 2009 3:16 pm

MissSnape schreef:Melian dacht na. "Nog nooit van gehoord." zei ze schouder ophalend en ze stak haar hand uit. "Melian Sneep." zei ze weer met haar glimlach. Melian wist niet dat ze vroeger Remus gekent had.

Rems glimlachte naar haar. "ben je familie van Severus?"Vroeg hij haar, hij herkende haar vaag. Remus vond haar echt super knap waarom wist hij neit igg kon hij zijn ogen neit vand e af houden, rmeus wsit dat hij egienlijk weg moest


"Zie je dat neom ik gneieten.Zëi ze glimalchend voer het kusje, zachtjesksute
ze hem op de mond terug;. "ik ben blij dat ik jou nu heb."Zei ze gmeeend

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

113 Re: Secrets(HP) op za nov 07, 2009 6:46 pm

Melian knikte met een klein glimlachje. "Wil je anders wat drinken?" vroeg Melian en ze vond het leuk om met iemand te praten die ze nooit eerder had gezien, altans zij kon het zich niet meer herinderen. Melian glimlachte lief naar Remus en keek een beetje met een scheun hoofd naar hem.

Profiel bekijken

114 Re: Secrets(HP) op za nov 07, 2009 6:53 pm

Remus wsit van binnen dat hij ene meost zgegen maar dat widle hij niet."Geaag."Zei remus zxachtjes tegen haar met een vrolijek glimlach hij dacht teurg ana vroeger de digne die ze samen soms deden hij widle ahar wel ksusen maar durfde het neit.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

115 Re: Secrets(HP) op za nov 07, 2009 6:55 pm

Melian glimlachte nog breder. Ze liep terug naar haar kamer en liep naar het dienblad waar wat schone kopjes opstonden. "Wil je thee? Of koffie?" vroeg Melian en ze begon eventjes snel wat spullen in een kas te gooien. De meeste kleren waren van Amycus en ook het meeste zat onder het bloed.. Van het moorden wat Amycus deed.

Profiel bekijken

116 Re: Secrets(HP) op za nov 07, 2009 7:08 pm

Remus keek ana rhaa.r"doe maar koffie,"Zei rmeus rusitg tegen ahar en hij gign zitten op een stoel die er sotnd hij hoopte maar dat ze dat neit erg vond. Hij bekeek haar eens goed ze was echt zo mooi..

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

117 Re: Secrets(HP) op za nov 07, 2009 8:59 pm

Melian zette twee kopjes rechtop en pakte haar toverstok. Met een simpel spreukje veranderde de twee lege mokken zo in twee dampende gevulde mokken. Ze gaf er eentje aan Remus. "Heb je je pas aangesloten bij de heer van het duister?" vroeg Melian geintresseerd. Als Amycus nu zou komen, dan zou ze dood zijn, maar Melian dacht er niet echt bij overna.

Profiel bekijken

118 Re: Secrets(HP) op za nov 07, 2009 9:47 pm

Remnus keek haar rusitg aan en gliamlhte nog steeds. Remus knitke."jaa pas geleden paar maanden."Zei hij gliamclhend en hij keek er even aan en vond haar echt super mooi. "en hoe lamng jij al?V"roegh hij

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

119 Re: Secrets(HP) op zo nov 08, 2009 3:08 am

Sneep glimlachte "Ik ben ook blij dat ik jou nu heb..." gaf hij eerlijk toe. Hij streelde haar rustig en vond het heerlijk om met haar in zijn armen te zitten. Rustig kuste hij haar opnieuw.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

120 Re: Secrets(HP) op zo nov 08, 2009 11:20 am

Melian glimlachte. "Ik ongeveer een jaar." zei ze. Melian kon zich alleen totaal niet meer herinderen hoe het was gegaan. "Spijt?" vroeg ze. Zijzelf had dat wel enorm, maar Melian wist dat ze daar niet over kon spreken in bij zijn van andere dooddoeners.

Profiel bekijken

121 Re: Secrets(HP) op zo nov 08, 2009 11:12 pm

Remus knikte hij wsit dat hij het bij melian gewoon konz eggen."jij ook?"Vroeg hij aan ahar hij keek ahar doordrignent aan en hootpe dat zij hem weer zou herkennen.


Christina keek hem leif en vrolijk aan ze knuffelde hem stevig, ze legde zich dicht tegen hem aan en toverde een deken van het bed over hen heen ze had het beetje koud."Dit is lekekr wamr en gezleig.Gïjsnde ze

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

122 Re: Secrets(HP) op zo nov 08, 2009 11:14 pm

Sneep kon het niet laten om zich nog steeds zorgen te maken om zijn zus. Hij knuffelde nog steeds met Chris, hij drukte haar dicht tegen zich aan. "Dit is zeker gezellig, al heb ik genoeg met jou alleen..." zei hij en kuste haar in de hals.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

123 Re: Secrets(HP) op zo nov 08, 2009 11:38 pm

Chrisitna keek hem even aan en rkeudne van eht gneot toen hij ahar haslksute."Weet je hoe fijn dit is.F"lusiterde z.e"ik heb nog nooit dit voor iemand gevoeld.."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

124 Re: Secrets(HP) op zo nov 08, 2009 11:44 pm

Sneep vond het eigenlijk best wel vreemd dat hij zo vlug een relatie met Chris had en dat hij meteen zwaar verliefd op haar was en nog steeds is. Hij hoorde dat ze kreunde en kuste haar daardoor nog een paar keer in de hals. Zijn armen had hij om haar middel geslagen en trok haar dicht tegen zich aan. "Ik hou van jou en niemand anders..." zei hij eerlijk tegen haar. "Ik ben erg blij je ontmoet te hebben Chris." zei hij gemeend.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

125 Re: Secrets(HP) op ma nov 09, 2009 9:24 am

hermelien2607 schreef:Remus knikte hij wsit dat hij het bij melian gewoon konz eggen."jij ook?"Vroeg hij aan ahar hij keek ahar doordrignent aan en hootpe dat zij hem weer zou herkennen.

Melian knikte. "Helaas wel." zei ze. Melian was eigenlijk half verdoofd en toen werd ze zo'n beetje gedwongen. Melian had de warme kop koffie in haar handen. "Maar ik overleef het hier wel. Amycus is er ook, dus die kan me helpen." zei Melian en ze herinderde Remus echt niet.

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 5 van 8]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum