Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Secrets(HP)

Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 8]

1 Secrets(HP) op ma nov 02, 2009 9:13 pm

NAAR HET IDEE VAN MISSNAPE!

Secrets
In Villa Vilijn gebeuren velen dingen, waar ook maar niemand iets van af weet.
Geen villa heeft zo veel geheimen als de villa Vilijn in het dorpje havermout. De mensen die er om wonen mijden de villa.
Één van de geheimen is dat er een jonge vrouw word verborgen Melian Sneep, geen herinnering heeft zij nog over aan haar leven voor dat ze dooddoener werd. Zij heeft een relatie met de dooddoener Amycus, en staat onder de bescherming van haar broer Severus Sneep, in haar schoot draagt zij een kind van Amycus.
Een ander geheim is dat de dooddoener Severus Sneep, liefde koestert voor een jonge vrouw genaamd Christina Zwarts. Bang haar in gevaar te brengen, probeert hij het zo geheim mogelijk te houden.
Severus beschermt zijn zuster zo goed en kwaad als hij kan.
Zij is ook één van de dooddoeners maar ongewild, haar geheim is dat ze het enkel is voor haar familie, en voor Severus.
Christina is opzoek naar haar verdwenen vriendin Melian Sneep.
Remus Lupos leeft onder de weerwolven, zogenaamd als één van hen, maar niemand weet dat hij anders is, dat hij enkel en alleen de opdrachten van Albus Perkamentus uitvoert.
Hij komt achter een geheim, het geheim van Melian Sneep.
Opslag verliest hij zijn hart aan haar, en vanaf dan is Amycs een gezworen vijand.
Lily en James zijn die eindelijk samen of is het toch anders?

Regels
Hipste rulez


Rollen:
Melian Sneep: Bezet
Amycus Kragge: Bezet
Remus Lupos: Bezet
Albus Perkamentus:
Christina Zwarts: Bezet
Severus Sneep:Bezet
Sirius Zwarts:
Lily Evers: Bezet
James Potter: Bezet

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

2 Re: Secrets(HP) op ma nov 02, 2009 9:24 pm

Melian liep door Villa Vilijn. Het was er donker als altijd en haar voetstappen weergalmde op de stenen tegels in de hal. Melian zocht Amycus, maar ze had niet het lef om het kei hard door de gang te schreeuwen. Al kon het haar weinig boeien. Melian ging op de trap zitten, want ze wist dat Voldemort in de kamer was en ze wou niet graag bij hem gaan zitten.

Profiel bekijken

3 Re: Secrets(HP) op ma nov 02, 2009 9:31 pm

Amycus liep rusitg door villa vlijn opzoek naar melian rustig vond hij haar en hij glimlachte."Hee lekker ding."Riep hijmeteen keihard.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

4 Re: Secrets(HP) op ma nov 02, 2009 9:34 pm

Melian keek met een glimlach op toen ze Amycus zag. Ze stond op en liep naar hem toe. "Ik kon je al niet vinden." zei ze met een glimlach, terwijl ze haar armen om zijn nek heen sloeg.

Profiel bekijken

5 Re: Secrets(HP) op ma nov 02, 2009 9:48 pm

Amycu gde rusitg zijn ahdne op haar achterste en knuffelde haar stevig. "ik was op een missie sorry ik had geen tijd eht te zeggen de heer zei dat het spoet was kan je het me vergeven?"Vroeg amycus met een onschuldig gezicht.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

6 Re: Secrets(HP) op ma nov 02, 2009 9:53 pm

Melian keek begrijpenlijk naar Amycus. "Tja, dan kan het niet anders hé." zei ze. Hier in Villa Vilijn was de wil van de heer wet en daar kon je niet tegen in gaan. "Weet je toevallig ook waar Severus is?" vroeg Melian toen.

Profiel bekijken

7 Re: Secrets(HP) op ma nov 02, 2009 9:58 pm

"Die zal wel wwel weer bij de hoeren zijn."Zei Amycus, hij had een bloed haat aan SEverus en had zo hetr vermoede dathij naarde heore ging amar of eh zo was wist hij niet."Zullen we naar boven?"Vroeg hij lief.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

8 Re: Secrets(HP) op ma nov 02, 2009 10:01 pm

Melian had zin om Amycus even een klap te geven om hem wakker te schudden, maar ze kon zich nog net inhouden. Melian knikte. "praat alsjeblieft niet zo over m'n broer in mijn bij zijn." zei Melian eventjes streng en ze stond op. Ze wist wel dat Amycus en Severus een bloedhekel aan elkaar hadden.

Profiel bekijken

9 Re: Secrets(HP) op ma nov 02, 2009 10:07 pm

Sneep werkte nog maar een korte tijd als toverdrankenmeester in Zweinstein. Hij gaf liever vtzk, maar die baan wilde perkamentus hem niet geven. Nou ja, zolang hij het vertrouwen had van hem bleef alles prima en kon hij makkelijk info doorvertellen van de een naar de ander, zonder dat de heer doorhad dat hij, Severus Sneep, een dubbelspion was. Nu liep hij over het terrein in de richting van zweinsveld.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

10 Re: Secrets(HP) op ma nov 02, 2009 10:09 pm

"orry schat."Zei Amycus toen een beetje bangig voor melian. Hij keek vrolijk toenz e mee naar boven wou zachtjes ksute hij ahar."is mijn liefje neit boos?V"roeg hij emt eenzoet baby stemmetj


Christina zat in de drie bezemstellen ze keek nijdig naar een jonge die haar lastig viel, z ehad zin hem te vermoorden zowat.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

11 Re: Secrets(HP) op ma nov 02, 2009 10:35 pm

Doordat hij maar twee uur vrij had voor zijn volgende les zou beginnen, besloot Sneep om wat te gaan drinken in de drie bezemstelen. Hij liep rustig naar binnen en zag wat verder een pracht van een vrouw zitten die lastig gevallen werd door een halfdronken man. Sneep stapte erop af en tikte de heer op zijn schouders "De juffrouw houdt niet van uw aanwezigheid..." zei hij en dook net op tijd weg om een vuist te vermijden. Hij tackelde de man en richtte toen zijn toverstok op zijn borstkas. "en nu oprotten voor ik kwaad wordt..." zei hij en keek toe hoe de jongeheer recht scharrelde en ervandoor ging. Daarna draaide hij zich om en keek naar de vrouw. "Alles in orde, juffrouw? Heeft u ergens pijn?" vroeg hij beleefd, terwijl hij het gevoel kreeg zwaar verliefd te zijn op haar.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

12 Re: Secrets(HP) op ma nov 02, 2009 11:20 pm

Cbhristina keek dankbaar naar de gene die haar hielp, ze herkende hem vaag van de dooddoener's vergaderingen maar vede rhad ze er geen diee van wie hij precies was, wel dat hij goed sotnd bij d eheer. "nee hoor meneer.Zëi ze vriendelijk terug."u kwam rpecies optijd."Zei ze vriendleijk. "ik ben christina zwarts,"

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

13 Re: Secrets(HP) op ma nov 02, 2009 11:25 pm

Sneep bestelde een boterbier bij de barman, betaalde die en keek toen naar de vrouw die zich voorstelde als Christina Zwarts. Nu hij wat beter naar haar keek, kwam ze bekender voor. Hij wist dat ze ook een dooddoener was, maar had het gevoel dat er niet echt eentje was. "Ik ben Severus Sneep" stelde hij zich ook aan haar voor. "Heb je vaker last van kerels zoals die van daarnet?" vroeg hij een beetje bezorgd.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

14 Re: Secrets(HP) op ma nov 02, 2009 11:40 pm

Christina haalde haar schouders op. "ik wil er niet over praten..."Zei ze rustig tegen hem, ze keek hem aan. ze vroeg zich af of hij wist dat ze vriendinnen wa sgeweest met melian sneep. Ze miste haar nog altijd verschrikelijk, sinds ze en melian en haar broer kwitj was was ze gesloten geworden, en kon ze ook niet meer genieten van de aandacht die mannen haar gaven, ze wasbang dat iedereen der zou veradden. Ze keek hem aan enhad het altijd al een aantrekelijke vent gevonden. "u lijkt bezorgt."Zeo ze verbaast

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

15 Re: Secrets(HP) op ma nov 02, 2009 11:45 pm

Hij keek op toen Chris zijn bezorgdheid had opgemerkt. "u heeft iets, wat een andere vrouw niet heeft..." zei hij rustig "alleen weet ik niet wat." Sneep vond deze vrouw zeer speciaal, juist omdat hij van haar was gaan houden in enkele minuten tijd. "en iets speciaals als u, zie ik niet graag gekwetst..." gaf hij eerlijk toe. Hij wist dat dit gelijk kon staan met een liefdesverklaring, maar dat vond hij niet erg, omdat hij echt verliefd op haar was. Hij hoopte alleen dat Chris het niet vervelend vond dat hij dit zei.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

16 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 12:06 am

Christina keek verbaast en glimlachte ondaks alles kort ze vond het lief. "ik kende u zusje."zei ze plotsleing., "Mleian Sneep..."Zei ze rustig, ze miste haar echt heel erg, ze keek even weg en wilde er niet over praten. 'ik weet wat u bent."Zei ze en ze beodelde het dooddoeners zijnde."maar u bent zo anders dan de rest..."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

17 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 12:11 am

Sneep hield zich in om niet te gaan vertellen waar Melian nu was en hoe het met zijn zusje ging. "Ik herinner me nog dat Melian me ooit eens vertelde dat ze goede vrienden met u was." Hij hoorde wat ze zei over zijn dooddoeners zijn "Dat kan ik ook over u vertellen, juffrouw zwarts..." zei hij nog steeds beleefd tegen haar.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

18 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 12:29 am

"Ik mis haar erg..."Zei Christina rusitg, ze glimlachte kort naar naar hem. Ze vond eht fijn met hem te praten, het was weer een beetje als met melian. "zullen we ergens anders heen gaan waar we vrijuit kunnen spreken?"

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

19 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 12:32 am

Sneep hield zich in om Chris geen stevige knuffel te gaan geven. Hij hoorde haar vraag en knikte "zullen we naar mijn kantoor gaan? Ik geef les hier op zweinstein en er ze moeten steeds kloppen voor ze mijn kantoor binnen gaan." zei hij rustig. "tenzij je een beter voorstel hebt..." zei hij rustig en dronk het laatste van zijn boterbier uit.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

20 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 2:18 am

hermelien2607 schreef:"orry schat."Zei Amycus toen een beetje bangig voor melian. Hij keek vrolijk toenz e mee naar boven wou zachtjes ksute hij ahar."is mijn liefje neit boos?V"roeg hij emt eenzoet baby stemmetje. Hij keek haar zwaar gelukig aan, en glimalchte even zachtjes streelde hij over ahar rug


C.

"jou kantoor is goed."Zei ze rustig,z e was gek op zweinstein, echt geken was er al in geen ajren meer geweest, ze durfd e neit terug te keren. Ze keek Severus even aan en vroeg zich af ghoe een dooddoener zweinstein leraar kon zijn..

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

21 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 8:40 am

Melian liep de kamer binnen die ze samen met Amycus had. Het was een grote kille kamer met heel veel zwart.. en groen. Melian ging zitten op een stoel die daar stond en ze keek naar Amycus. "Natuurlijk ben ik niet boos." zei ze met een glimlachje. Melian trok haar benen op en sloeg haar armen er omheen.

Profiel bekijken

22 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 8:52 am

Amycus glimlachte en gign tgeenvoer haar zitten hij ahalde ene doosje met een ketting waar echte diamandjes inzaten uit zijn zak, rusitg gaf hij ahar eht dosje."ik hoop dat je het mooi vind."Zei hij zachjtes.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

23 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 12:19 pm

Sneep stond recht en bood zijn arm aan Christina aan. "Albus Perkamentus is sinds kort nu schoolhoofd van Zweinstein en het was hij die me aangenomen heeft als leraar. Die man heeft me ook aangeboden om bij de orde te gaan, maar ik weet niet of dat zo verstandig is." Hij wist niet waarom hij zo openlijk over Albus zijn plannen tegen haar praatte, maar hij had het gevoel dat deze vrouw te vertrouwen was.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

24 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 12:46 pm

"Dat lijkt me wel verstandig ja."Zei ze rustig. Ze glimalchte naar ehm."Perkamentus is mijn grootvade.r"Zei ze toenr usitg tregen hem en ze keek hem rusitg aan met een glimlachje, en lkiep mee.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

25 Re: Secrets(HP) op di nov 03, 2009 12:49 pm

Sneep zuchtte, hij was zo goed als de rechterhand van Voldemort, maar ook die van Perkamentus. Enkel hij wist dat hijzelf dubbelspion was, nou ja Albus wist daar ook van. Hij keek rustig naar Christina die zei dat Albus haar grootvader was. "leuk voor je" zei hij gemeend. "Christina... kan ik je vertrouwen?" vroeg hij rustig terwijl ze over een verlaten weg liepen in de richting van het kasteel.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 8]

Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum