Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Hard time’s

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 2 van 22]

26 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 11:02 pm

Sneep keek van de een naar de ander. "Ik kan aan Perkamentus vragen of ik op school werkjes kan doen. Op momenten dat ik vrij heb en dan pas ik 's avonds wel op Luthien, zodat jij kunt gaan werken." zei hij rustig tegen Chris. Toen keek hij naar de twee meisjes "Ik vind het eerlijk gezegd niet zo verstandig van jullie om nu al te gaan werken, jullie zijn nog niet zo lang geleden bevallen en jullie immuunsysteem is nog niet helemaal op pijl..." Die wijsheid had hij van Plijster geleerd. Hij keek naar Chris. "Perkamentus is toch je grootvader? Kan ik hem niet vragen om een goedkope oplossing voor ons te vinden? Misschien mogen jullie twee wel weer in zweinstein verblijven..."

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

27 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 11:11 pm

Remus keek Melian aan."Dsn moet ik je nog meer missen als je ook de avonde weg bent.."Zei remus."kom op mel er is heus wel een ebtere oplossign dand at jij meto gaan werken.zei hij tegen haar, het shculd gevoel kwam weer erg diep het voelde ana fo dti zijn schuld was dat ze meost gsan werken."mel ik kana an me eouders wl gfneoeg geld vragen vor ons drieetjes."Zei hij toen.

Chirsitna schudde haar hoofd naa rSeverus."je ehtb al meoite gneoeg op school schat, en ik kan moeilijk aan me grootvader geld blijven vragen hij eheft dit huis al voor ons betaalt, ik kan neit nóg meer aan hem vragen.aëi ze zachtjes tegen hem."Sev ik meot gaanw erken fo we wordne eruit gezet en op zweinstein is geen optie..."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

28 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 11:15 pm

Sneep zuchtte, hij gaf ook maar mogelijkheden, want hij had echt niet graag dat Chris haar gezondheid op het spel zou zetten, omdat ze niet genoeg geld hadden om rond te komen. "Als je me beloofd goed op je gezondheid te letten, vind ik het goed dat je gaat werken. We hebben er echt niets aan als je zwaar ziek zou worden..." Hij keek even naar Luthien die de fles op had en zette die aan de kant. Rustig zette hij zijn dochter recht op zijn ene arm en klopte zachtjes op haar rugje en wachtte geduldig tot ze een boer zou laten.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

29 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 11:18 pm

Melian rolde zich wat meer op en legde haar hoofd weer op de bankleuning. "Ik weet het niet hoor. Ik vind dat we moeten bewijzen dat we het wél aankunnen. Het zal heus wel goed gaan als ik ga werken, wat moet er mis gaan?" vroeg Melian. Ze draaide op haar zijn en voelde hoe erg haar hoofd bonkte. Al dit gedoe was echt niet goed voor haar en vooral niet als er alleen maar meer stress bij kwam. Melian dacht na. "Er is geen andere oplossing dan werken. We hebben echt te weinig geld en redde het einde van de maand niet en ik zie niet graag iemand doodgaan." zei ze en voelde zich gewoon emotioneel worden. Melian vroeg zichzelf af of ze dit nog lang vol zou houden of echt daadwerkelijk naar haar ouders terug zou gaan.

Profiel bekijken

30 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 11:31 pm

Christina keek haar man aan en schudde haar hoof.d"maka je nou maar geen zorgen."Zei ze rusitg tgeen hem. "bevvallen is gene dodelijke ziekte.Zëiz e ze grijnzend en ze gaf haar gleiefde een gerustellende kus, ze hoorde ltuhien boeren."leg jij haar in bed of zal ik eht doen eht is tijd voor ahar om naar bed te gaan."Zei Chrisitna ze keek melian aan.


"melian zullen we naar bed gana je ziet er echt dood uit dan ga ik mroger avond wel emt je me enaar dat cafe voor een baan maar slapa alsjeblieft eerst goed en wacht tot je een beetje bent opgekanpt."Smeetke hij melian hij keek ahar ruistg aan en streelde door haar zwarte haren."ga je alsjeblieft even liggen dan ga ik mee."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

31 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 11:35 pm

Melian keek Remus aan en zag zijn blik en daar kon ze toch echt moeilijk tegen in gaan. "Okee, dan ga ik nu wel en over een uurtje ga ik daar dan wel heen." zei Melian en ze wou persé vanavond nog naar het café toe. Melian stond op en voelde hoe erg ze trilde en duizelig ze was. Melian probeerde het te verbergen, maar ze vroeg zich af of dat lukte. Voorzichtig liep ze de woonkamer uit, het stijle trappetje op omhoog om daar vervolgens op haar bed te gaan liggen.

Profiel bekijken

32 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 11:39 pm

Sneep keek even naar zijn zus "En ga nou niet terug naar huis, als je dat doet is Dane in gevaar bij vader." Sneep haatte zijn vader, zijn moeder hield die nog van, maar daar bleef het bij. Hijzelf was vastbesloten om zijn dochter een stukken beter jeugd te geven, dan dat hij had gehad. Hij keek naar Chris. "Ik stop der wel in..." zei hij rustig en stond op. "Ik kom zo terug..." zei hij en drukte even een zoen op Chris haar slaap. Daarna liep hij naar hun kamer toe en legde Luthien voorzichtig in haar bedje, stopte haar toe, gaf haar fopspeen en haar knuffel. Als hij haar nog voorzichtig een zoen had gegeven liep hij terug naar Chris en de anderen. Daar ging hij naast zijn vriendin zitten en trok haar dicht tegen zich aan. Hij merkte dat Melian al weg was. "Is Mel gaan slapen?"

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

33 Re: Hard time’s op wo okt 28, 2009 11:50 pm

"jaa, ze voelde zich echt beroerd."Zei Christina toen rusitg tgegen haar geliefde ze ksute hem zachtjes en teder op de mond als melian er was hield ze zich in ze wilde niet melian hiermee iriteren."ligt Ltuhien goed in bed?"Vroeg ze ahar vriend rusitg en ze keek hem glimalchend aan, ze vond het echt fijn even een avondje met hem te zijn weer e ze streelde zijn hand, het was lang geleden dat ze samen wat hadden gedaan.

"ik ga bij melian liggen."Zie remus plots, hijw a sgeaag bij ahar rusitig legde hij dane in bed, voorzichtig stotpe hij hem in en agf ook een knuffelfopspeen en liep toenr suitg naar melian hij ging naast haar liggen."lig je zo goeD?"Vroeg hij ahar, hij streeld ehaa rrug."Zullenw e anders morge bij het holisto langs gaan voor onderzoek, chris kan wel even op Dane lete.."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

34 Re: Hard time’s op do okt 29, 2009 12:00 am

"Luthien ligt te slapen als een roosje" zei Sneep en kuste rustig met zijn vriendin mee en knuffelde haar stevig. "Zullen we wat buiten gaan zitten en kijken naar zonsondergang?" vroeg hij toen. Hij had eindelijk iets uitgedokterd om haar te vragen en vond dat ze wat extra geluk verdiende, hij hoopte maar dat ze hem even hard wilde als hij haar wilde.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

35 Re: Hard time’s op do okt 29, 2009 12:10 am

Christina keek hem aan dat dat goed wa,s rusitg aptke ze een vest aangezien ze het koud ahd ze deed die aa n en keek toen anar severus."kom je mee dan?"vroeg ze vorlijk en leif aan hem,z e wachten eht even af en wa sbeneiuwd waarom hij plots naar buiten toe wilde dat wilde hij bijna nooit

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

36 Re: Hard time’s op do okt 29, 2009 12:18 am

Sneep sloeg een arm om haar heen en liep met haar mee naar buiten. Daar aangekomen ging hij tegen Chris aanstaan en zoende haar even uitgebreid. Na een tijdje verbrak hij de zalige zoen en keek haar aan. "Je weet dat ik van je hou en niemand anders wil dan jou... Ik weet dat jij erg veel van me houdt en daarom leek dit me vanzelfsprekend. Hij haalde het doosje uit zijn zakken en ging op zijn knieën, hij nam haar hand beet en keek haar verliefd aan. "Christina... wil je met me trouwen?" vroeg hij toen en liet haar de verlovingsring zien die hij een lange tijd terug al had gekocht en keek haar verwachtingsvol aan.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

37 Re: Hard time’s op do okt 29, 2009 12:25 am

Christina gild ehe tnog net neit uit van blijdschap. "ja ja severus sneep antuurlijk wil ik dat je heoft het niet eens te vragen ik trouw maar wat graag met je!"riepz e gemeend uit en ze keek hem super blij en alles ana zachtjes ksute ze hem even op de mond en keek zenaar de ring ze vond hemecht prachtig. hier woog geen 1 sieraad die chrisitna ooit had gehad tegen op, niets veral ook niet vanwgee de rede dat het haar geshconke was

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

38 Re: Hard time’s op do okt 29, 2009 12:29 am

Hij stond rustig recht, deed de ring om haar ringvinger en keek haar erg vrolijk aan. Hij begon haar zachtjes te zoenen op de mond en drukte haar erg dicht tegen zich aan. "en zeggen dat ik die ring al bijna een maand geleden heb gekocht..." gaf hij eerlijk aan haar toe "Ik durfde het niet echt te vragen en omdat je in je laatste weken zat van Luthien, wilde ik me eerst daarop concentreren..."

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

39 Re: Hard time’s op do okt 29, 2009 12:35 am

"ik ben blij dat je dat eerst hebt gedaan."zei chrisitna echt de alatste week was ze namelijk een en al stress geweest, ze ksute hem zachtjes op de mond en keek hem aan, ze keke anar de zon die onderging."Strkas zijn we écht een gezin"!riep ze blij.
"Zullen we naar onze kame rhet is fris. en ik wl het graag vieren met je/."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

40 Re: Hard time’s op do okt 29, 2009 12:50 am

Sneep was dolblij dat ze het begreep en drukte haar heel dicht tegen zich aan. Hij herinnerde zich de laatste weken zwangerschap van Chris erg goed en wist nog dat hij veel moeite had om haar zo rustig mogelijk te houden. Hij hoorde haar vraag en knikte. Onaangekondigd tilde hij haar op en droeg haar mee naar binnen. "zullen we er eentje op drinken?" vroeg hij toen hij de woonkamer binnenstapte.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

41 Re: Hard time’s op do okt 29, 2009 12:56 am

Äah Severus!"riep Christina, er rolde tranen van het lachen over haar wangen ze voeld ehoe ze weer werd neer geze.t"wat davcht je van we nemen een helel fles eflen wijn mee naar onze kamer en maken eht daar eens een keertje gezzelig?V"roeg ze hem lief, ze keek hem rusitg en afwachtnet aan.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

42 Re: Hard time’s op do okt 29, 2009 1:00 am

Sneep glimlachte naar haar en ging akkoord met haar voorstel. Hij haalde een fles wijn uit de kast en nam ook nog twee glazen. Daarna stak hij zijn arm naar haar uit. "Zullen we?" vroeg hij liefdevol en speels. Hij had nog sommige momenten dat hij echt nog het kind uithing, maar gelukkig voor Chris had hij meer momenten dat hij echt volwassen was. Toen ze naast hem stond kon hij het niet laten om haar een dikke smakkerd te geven op de mond.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

43 Re: Hard time’s op do okt 29, 2009 1:05 am

Chrisitna alchte en kneep palgent in zijn achterste, daarna rnede ze de trpa op."wie er eht eerste is!"riepz e gewoon plagent naar hem,z e rende de kamer in maaar wel zachtjes pdmat ltuhien de kamer ernaast l te slapen ze widle ahar dochtertje neit nu wekken.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

44 Re: Hard time’s op do okt 29, 2009 1:09 am

Sneep lachte en liet haar winnen, omdat hij niet het gevaar wou lopen om de glazen en de fles te laten vallen. Hij voelde zich echt superblij dat Chris 'ja' had gezegd en voelde zich de gelukkigste man van het hele universum. Hij liep niet veel later de kamer binnen en zette de fles en de glazen op zijn nachtkastje. Na dat gedaan te hebben liep hij naar Chris toe en omhelsde haar opnieuw en begon haar langzaam en passioneel te zoenen. "Ik hou superveel van je" zei hij verliefd tegen haar en zoende toen weer verder.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

45 Re: Hard time’s op do okt 29, 2009 1:16 am

Christina alchte en keek hem zwaar verliefd en teder aan. ze legde zich op het bed en trok hem bij zich. "wat dacht je als eerst etoen je ltuhien ent xag toen ik net beva;llen was/Vöeg ze hem rusitg,z e aaiden voer zijn rug. Er waren dingen die ze zich erover afvreoeg."ga je je moeder ooit nog luthien laten zien?"vroeg ze rustig en verliefd.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

46 Re: Hard time’s op do okt 29, 2009 1:22 am

Sneep lag nu op het bed naast Chris en keek haar verliefd aan. Hij begreep wel dat ze met die vragen zat. "Het eerste wat ik dacht was dat ze verdomd veel op haar moeder lijkt en dat ik vanaf die eerste seconde evenveel van haar hield als van de moeder." Rustig kuste hij haar nog eens en dacht toen na over haar tweede vraag. "Als Luthje een paar maand oud is zal ik ze wel eens laten zien aan haar oma, maar haar eerste maand hou ik haar het liefst zoveel mogelijk binnen." Hij streelde rustig over haar hoofd. "Vind je het goed als ik Lily eens meeneem naar hier?" Hij wist maar al te goed dat Lily en Chris vriendinnen waren, want het was dankzij Lily en Melian dat hij zijn verloofde had leren kennen.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

47 Re: Hard time’s op do okt 29, 2009 9:25 am

hermelien2607 schreef:"ik ga bij melian liggen."Zie remus plots, hijw a sgeaag bij ahar rusitig legde hij dane in bed, voorzichtig stotpe hij hem in en agf ook een knuffelfopspeen en liep toenr suitg naar melian hij ging naast haar liggen."lig je zo goeD?"Vroeg hij ahar, hij streeld ehaa rrug."Zullenw e anders morge bij het holisto langs gaan voor onderzoek, chris kan wel even op Dane lete.."

Melian was blij dat Remus naar haar toe was gekomen. Ze schoof wat op zodat Remus naast haar kon gaan liggen. Ze had haar armen om haar buik heen geslagen en ze keek naar Remus. "Ik vind het een beetje onzin een onderzoek, Reem. Waarschijnlijk is het straks wel weer over." zei Melian en ze hield niet van het hollisto. Melian pakte zachtjes zijn hand vast. "Geloof me maar, het zakt zo echt wel." zei Melian lief tegen Remus en ze wilde ook totaal niet dat hij zich zorgen om haar zou maken.

Profiel bekijken

48 Re: Hard time’s op do okt 29, 2009 1:13 pm

Remus knikte, maar hijw a snog altidj neit overtugit door wat ze tegen hem zei."Zal ik een wamr bad voor je col laten lopen? dat helpt msischien en als je wilt kom ik er dan ook wel bij zitten."Zie hij speels maar ook leif tegen ahar hij widle gewoon eht beste voor ze meisjes hebben.

"Natuurlijk vind ik dat goed, als melian het ook goed vind dat Lily komt."Zei ze gemeend tegen hem, ze sute hemz achjtes ze was de twee vrouwe(melian en lily) erg dankbaar zonde rhen zou ze Severus neit ehbben en dat gewleidge kidnje ook niet. ze was echt super gleukig, met severus. "heeft me broer nog wat gezged?"


off wil iemand lily spelen of sirius?
dan doe ik james wel voor de gene die lils is

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

49 Re: Hard time’s op do okt 29, 2009 1:13 pm

Remus knikte, maar hijw a snog altidj neit overtugit door wat ze tegen hem zei."Zal ik een wamr bad voor je col laten lopen? dat helpt msischien en als je wilt kom ik er dan ook wel bij zitten."Zie hij speels maar ook leif tegen ahar hij widle gewoon eht beste voor ze meisjes hebben.

"Natuurlijk vind ik dat goed, als melian het ook goed vind dat Lily komt."Zei ze gemeend tegen hem, ze sute hemz achjtes ze was de twee vrouwe(melian en lily) erg dankbaar zonde rhen zou ze Severus neit ehbben en dat gewleidge kidnje ook niet. ze was echt super gleukig, met severus. "heeft me broer nog wat gezged?"


off wil iemand lily spelen of sirius?
dan doe ik james wel voor de gene die lils is

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

50 Re: Hard time’s op do okt 29, 2009 5:36 pm

off: ik wil wel Lily spelen, als dat goed voor je is...

on:
Sneep knikte "Ik zal het dan wel eens aan Melian vragen of ze het goed vind." Hij nam de fles wijn en schonk twee glazen uit, waarvan hij 1 glas aan Chris gaf. "Ik heb je broer de laatste tijd niet zoveel gezien..." zei hij gemeend. Het kon hem niet zoveel schelen, Sirius en die Potter kon hij helemaal niet uitstaan.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 2 van 22]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum