Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Hard time’s

Ga naar pagina : Vorige  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 6 van 22]

126 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 6:10 pm

Remus klopte even op de badkame.r"ik en melian gaan lopen kunnen jullie even naar darren kijken als die huilt?"Remus horode vrijwel meteen een ja van christina en liep toen naar melian toe."maak je geen zorgen hijs in goede handen schat."Zei hij gemeend tegen ahar en hij deed zjn amtnel om en grijsnde velriefd

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

127 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 6:23 pm

Melian glimlachte en ze liep de deur uit. Het was best wel koud buiten, maar dat weerhield haar niet. Ze wachten op Remus en keek om haar heen. Het was er best wel stil en er waren weinig mensen op staat te bekennen.

Profiel bekijken

128 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 7:06 pm

Sneep keek even naar Chris "Mel is het niet echt gewoon om mensen zo aan te treffen en zeker mij niet..." zei hij grinnikend. "Maar ze zal er moeten aan wennen dat er weer geklopt moet worden voor je naar binnen komt." Hij hoopte dat zijn zus geen te grote trauma's aan hun zou overhouden.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

129 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 7:10 pm

Remus sleog een arm rond haar schouders en keek ahar tevreden aan."heb je al gegeten?"Vroeg Remus rusi aaan ahar, hij keek ahar afwaxchtent aan en widle haar graag mee uit eten nemen.

"Geluk warten we niet aan vrijen dan had ze zkeer een trauma gehad ik wil ook neit graag binenkomen als ze het met remus doet."merkte ze droogjes op en ze zeepte severus rusitg in

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

130 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 7:14 pm

Severus hoorde wat ze zei "ja, gelukkig niet..." Hij dacht na hoe hij zich zou voelen moest hij Mel en Reem samen zien en rilde bij die gedachte. "brr... ik ook niet" zei hij en trok even een vies gezicht. Daarna keek hij in de donkere ogen van Chris en al snel veranderde zijn gezicht weer in een verliefde blik en hij streelde rustig door haar haren. Hij kwam wat dichter naar haar toe en gaf haar een korte kus op de mond.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

131 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 7:18 pm

Christna alchte eventjes en zoende hem zachtjes op de mond. :"Je bent grappig wist je daT?"
Vroeg christina rusitg aan hem. Ze genoto er echt en orpecht van, "heb je ooit van een ander gehoude?"vroeg zw plots over verliefd zijn beodelde ze.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

132 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 7:28 pm

Sneep glimlachte even toen hij hoorde dat Chris hem grappig vond, zelf vond hij het niet zo grappig. Toen hij echter haar vraag hoorde was hij verbaasd, toen ze de eerste maand samen waren, had hij nog met Melinda gehad en pas voor halloween had hij het met haar uitgemaakt om zich volledig op Chris te kunnen concentreren, had hij dat toen niet gedaan, was hij haar zeker kwijt geweest. "Nog voor ik naar zweinstein kwam, ben ik een tijdje verliefd geweest op Lily, maar dat ging vrij snel over. Je weet trouwens dat ik met Melinda heb gehad..." hij keek rustig naar Chris en streelde over haar hoofd "maar jij bent de enige waar ik stapelzot van ben geweest, nog steeds ben en altijd zal blijven." zei hij erg gemeend.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

133 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 7:36 pm

Christina haten merlinda, die had ahar ook ingevrenen dat zodra Christina het kind van Seveurs had, Severus ahar zou verlaten. Ze3 ws blij geweest dat Severus dat neit had gedaan. Ze had hem nooit vertelt voer de streken van Merlindas, bang dat hij haar niet zou geloven, maar Melian had ze er alles over vertelt. Ze keek evrbaast over het Lily deel z ehad dat nooit verwacht, ze was blij dat hij dat niet meer was. ze glimalchte even kort. Zij had wat met de halve school gehad maar ze was nooit zo verliefd geweest als op Sev.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

134 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 7:40 pm

Sneep wist dat Chris veel vriendjes had gehad, dat was ook de reden geweest dat hij haar zo laat had opgemerkt, omdat ze wel bijna altijd omringd was geweest door een stel jongens. Hij was zeker dat hij nooit wat met Melinda gehad zou hebben, als hij Chris veel eerder had opgemerkt. Op school kreeg hij vaak roddels over Christina te horen door Melinda, maar hij had daar nooit naar geluisterd, hij wist dat ze een feeks was en daarom geloofde hij nooit een woord van der. "Je hoeft niet bang te zijn, ik wil en zal je nooit verlaten, je betekend zoveel voor me dat ik niets voorstel als we niet meer samen zouden zijn..." rustig begon hij haar in de hals te zoenen.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

135 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 9:16 pm

Melian keek naar Remus. "Nee, maar we hebben er ook geen geld meer voor. Alles gaat naar Dane en Luthien." zei Melian en ze keek naar Remus. "Het gaat heus wel zonder eten." merkte ze toen droog op, want ze wist dat Remus zich zorgen zou maken over hoe ze zichzelf verzorgde.

Profiel bekijken

136 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 9:55 pm

Remus zuchte en hadwat geld gespaart niet genoe voor d ehuur am wle vcoor een etentje hij schudde ze hoofd."We gaan uit eten, gewoon bij een simpel tnetje amar we gaan het leuk heben ok? als jij niet genoeg eet kan je ons kindje ook de borst neit meer geven he."Zei remus scheinheilig tegen ahar als excuus dat ze meoste gaan uit eten.


Christina keek hem aan en knitke kort. "merlina is een paar keer hier geweest toen ik zwanger was....ook toen luth geboren was, ze was gewoon het huis in gelopen en stond opeens bij haar weig..."Zei ze rusitg, ze keek naar severus en hoopte at hij ahar zou gelvoen eht was eht echt waar ze had het mel niet vertelt bang dat ze in paniek zou slaan.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

137 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 9:58 pm

Melian keek naar Remus met een strenge blik. "Moeten we dat niet sparen voor thuis? En Dane?" vroeg Melian voordat ze uiteten zouden gaan. "Ik overleef het huis wel zonder eten." zei ze. Melian had wel door dat ze steeds sneller afviel.

Profiel bekijken

138 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 10:25 pm

Het leek even te duren voor Sneep goed doorhad wat ze hem nu juist had vertelt. "wat?!..." zei hij langzaam "Wat heeft ze precies gedaan en gezegd?" met elk woord werd hij steeds kwader en kwader op Merlina. Hij maakte zich behoorlijk zorgen dat Chris en/of Luthien erg gekwetst waren door die feeks haar woorden en/of daden.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

139 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 10:30 pm

"wat heeft dae eraan als jij straks dood bent?V"roeg remus toen een beetje hard hij wilde dat melian eens ana zichzelf dacht hij zat in doodsangst of ze neit od ging. "je bent mega dun geworden straks ben je dood!"riep hij uit. remus keek haa rana en sloeg een arm rodn ahar."ik smeekl je ga mee ergenes wat eten alsjeblieft."


Christina zuchten diep. "ze zei dat je naar haar ging en dat je tegen haar zei dat je me ging dumpe, dat je me neit wilde en dat je of mij en luth in e teek zou late of enkel mij en lith met haar zou gaan opvoeden..."zei ze zachtjes "mel weet van nisk anders word z ebang als ze horot dat mer binne is gedronge..

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

140 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 10:38 pm

"De vuile feeks..." mompelde hij over Merlina. Sneep streelde Chris en keek haar aan "Geloof nooit een woord van wat dat kreng je vertelt, ik ga nog liever dood, dan terug wat met haar te beginnen." zei hij gemeend. "Waarom heb je het me niet meteen vertelt? Was je bang dat ze gelijk zou hebben?" vroeg hij bezorgd. Hij zou helemaal niet kwaad op haar zijn als het zo was, hij zou het begrijpen.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

141 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 10:52 pm

"ook en bang dat je me niet zou gloven...'
zei ze zachtjes tegen hem en gemeend. Ze keek hem schaamtelijk aan en dschaamde zich ervoor ze zuchten diep en dacht even aan melian.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

142 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 11:05 pm

Sneep nam haar hoofd tussen beide handen vast en keek haar rustig aan. "Je hoeft niet bang te zijn, lieve schat..., ik hou van jou en luthien en van niemand anders. Ik laat je nooit in de steek en zal je altijd beschermen. Het is met jou dat ik zal trouwen, enkel met jou... als ik niet met jou kan trouwen, dan trouw ik nooit." zei hij vastbesloten en omhelsde haar toen stevig. "jij zit diep in mijn hart en je raakt er nooit meer uit..." en kuste haar liefdevol in de hals.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

143 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 11:11 pm

Cheristina legde haar hoofd tegen zijn schoduers en voelde de tranen over haar wangen rollen."He spijt mehet spijt me dat ik zo doe steeds, ik ben gewoon bang en onzeker, en alles lijkt zo meiljk te gaan en al."Zei ze zachtjes. "w ehebbe zo veel problemen...gheb je enti elier iemand zonder problemen?"

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

144 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 11:18 pm

Sneep streelde rustig door haar haren en liet haar huilen, hij wist dat eens goed door huilen erg veel kon opluchten. "Je hoeft geen spijt te hebben, liefje... zolang je er maar met mij over praat vind ik het goed." Hij hoorde haar laatste vraag en reageerde daar meteen op. "Ik wil enkel jou, Chris... het kan me niet schelen hoeveel problemen we hebben, zolang we maar samen kunnen zijn vind ik alles goed." Hij drukte haar stevig tegen zich aan. "Ik laat je nooit meer gaan..."

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

145 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 11:30 pm

Christina werd rusitg na een paar minuutjes, ze sloot haar ogen toenz e haar hoof dtegen zijn borst aan legde en ontspande rustig. Ze keek hem aan. "Slapen luth en dane nog?"Vroeg ze sms dahct ze geuil te horen terwijl het er neit was.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

146 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 11:38 pm

Sneep drukte haar nog steeds dicht tegen zich aan en concentreerde zich op het geluid om hun heen, maar hoorde niets. "Alles is rustig. Onze dochter en neefje slapen alle twee nog." zei hij kalm tegen haar. "zullen we anders uit bad gaan en eens controleren voor de zekerheid?" vroeg hij toen. Hij vroeg zich af of Chris nu nog bang was dat hij haar in de steek zou laten...

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

147 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 11:56 pm

Christina knitke en stnd rusitg opz e deed een handoek om zich heen en gaf de andere handoek aan Severus ze keek heme ven emt ee gelukige glimlach aan. k loop even naa ons meisje en neefje toe voor controlen.Zëi ze en ze deeden cothentjas aan en gign bij beide kijken ze keek vertederd naar haar dochtertje, en keek daarna bij haar neefje. Ze kwam teurg met een gelukzalige glimlach,
Ik vind slapende baby;s zo leuk om naar te kijken!"

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

148 Re: Hard time’s op ma nov 02, 2009 11:59 pm

Sneep nam de handdoek van haar aan en droogde zich zorgvuldig af. Daarna trok hij zijn kleren terug aan. Hij keek op toen Chris weer binnen kwam en glimlachte toen hij hoorde wat ze vertelde. Hij liep naar haar toe en keek haar aan. "Ik vind het ook leuk om naar jou te kijken als je slaapt." zei hij en streelde door haar haren. "Je bent als een echt prinsesje wanneer je slaapt, echt heel schattig." Rustig drukte hij een kus op haar mond.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

149 Re: Hard time’s op di nov 03, 2009 12:18 am

Christina begon hevig te blozen en kuste hem zachtjes op de mond."Zullenw e een eker wat met ze zesse gaan doen dus ons gezinnetje en dat an melian?"Vroeg ze vorlijk en lief aan hem.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

150 Re: Hard time’s op di nov 03, 2009 12:23 am

Sneep knikte "leuk idee, dan zou ik voorstellen dat we wat doen, zodat we niet eens aan onze problemen hoeven te denken en enkel aan het feit dat we veel geluk hebben, elkaar te hebben..." Hij drukte een kus op haar voorhoofd en keek haar rustig aan. "Heb je al een idee waar je wil gaan werken?" hij besloot om het nog een laatste keer te hebben over hun geldprobleem.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 6 van 22]

Ga naar pagina : Vorige  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum