Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

The Lost Girl

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 9 van 12]

201 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 9:06 pm

Amycuis ging naast haar zitten en elgde een arm rond ahar schouders. "wat nu gaan jullie eht smaen weer proberen ofzo?"vroeg hij rusitg.

"aber dat ene meisje.Zëi hij rusitg."Zei hij elfit egen tops, hij was zo blije en kind te hebben zachtjes ksuter hij haa.r"doe je voorzichtig?V"roeg hij rusitg.

"die ging de grote zaal weer uit.."Zei ze zactkes tehem haar vader
amber keek bng om zich heen

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

202 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 9:10 pm

Tops keek even naar Amber die angstig leek. "ze lijkt op Melian..." merkte Tops eerlijk op. Ze hoorde wat hij zei en kuste hem verliefd terug op de mond. "doe ik liefste..." zei ze en rende de grote zaal weer uit. Ze probeerde een dooddoener te vinden, maar kwam niet meteen iemand tegen.

Sneep keek naar Chris. "Ik ga Melian achterna, let jij op Luthien en Amber?" vroeg hij toen en merkte toen dat Amber angstig rondkeek. "Alles komt in orde Amber, je zit nu eenmaal in een familie die elkaar beschermd, ik ga je moeder terughalen..."

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

203 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 9:10 pm

Melian keek naar Amycus en schudde van nee. "Hij heeft al een relatie met iemand anders." zei ze. Melian stond nog steeds te trillen en eigenlijk had ze er ook niet echt over na gedacht wat ze nu voor Remus voelde. Ze keek naar Amycus. "Waarom zijn jullie hier eigenlijk?" vroeg Melian toen droog.

Profiel bekijken

204 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 9:14 pm

"ik ga mee..."zie chriasitna vastbelsoten tegen sevuers, ze keek hem aan."ltuhien kan goed gneoeg voor amber zorge ze is bijna net zo sterk als dat jij ebtn sev."Zei ze rusitg tegen hem.


amber knikte en trilde van top tot teen.

Remus liep op amber af en severus.'ik weet de waarheid ik let wel op der."Zei hij hij ahd chris en sev gehoort"opDRACHt van de heer, hij wilt zo veel mognelijk rotzooi maken.ïe hij zahcjtes tegen melian en hij skute haar lippen plots

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

205 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 9:19 pm

Sneep had liever gewild dat Chris hier bleef, maar besloot er niets van te zeggen. Het feit dat ze steeds bij elkaar wilden blijven, bewees voor hem dat ze beiden zeer veel van elkaar hielden. Hij wilde net met haar vertrekken toen hij Remus zag. "Amber en Luthien weten niets, dus hou alsjeblieft je mond erover als die twee erbij zijn. Het is aan Melian om het te vertellen en niet aan jou..." zei hij waarschuwend tegen Lupos. "Als hun wat gebeurd, doe ik je wat..." dreigde hij en nam Chris toen mee naar buiten, op zoek naar Melian.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

206 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 9:21 pm

Melian schrok zich rot, maar het kon haar toch niks boeien. Waarschijnlijk zou ze tegenwoordig Remus en Tops ook klef lopen zien doen. Zachtjes zoende ze terug en sloeg ze voorzichtig een arm om Amycus' nek heen.

Profiel bekijken

207 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 9:24 pm

"ga met me mee als je dochter ebter is kom bbij mij inpalats dat klote frankrijk.Zëi hij zachtjes


chrisitna liep een gang in en sleurde severus mee ze dacht dat het die richting wa,s rusitg keek ze hem aan."ik heb gevoel dat mel heir ergens is..."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

208 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 9:27 pm

Sneep liep achter Chris aan en keek de gang door. Toen ze de volgende gang inliepen zag hij Amycus en Melian zoenen... zag hij dat nou goed? "Melian!" riep hij luid en hield de twee strak in de gaten. Zijn toverstok had hij stevig in zijn hand beet en had die op Amycus gericht.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

209 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 9:34 pm

Melian schrok van de stem van haar broer. Ze keek achterom. "Severus." zei ze een beetje ongemakkelijk. Nu kreeg ze een preek van hier tot Tokio dat ze heulde met de vijand. Melian wende zich tot Severus en probeerde zo dood normaal mogenlijk te kijken.

Profiel bekijken

210 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 9:44 pm

Amycus stond op en ksute haa reve en evrdween toen in het duister,


Chrisitna liep ebzorgt naar Mleian."Dwong hij je?V"roeg ze vol ebzorgtheid ana abhaar en z ekeke ahar aan

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

211 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 9:47 pm

Melian keek naar Christina en ze wreef in haar ene oog. "Er gebeurde helemaal niks." zei ze scheinheilig alsof een kus tussen haar en Amycus niks was. Melian keek naar Christina en Severus en glimlachte eventjes kort.

Profiel bekijken

212 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 9:48 pm

"Het is niet omdat je in de knoop ligt met je gevoelens voor de een, dat je daarom meteen moet beginnen zoenen met de een de beste kerel die wat begrip toont..." hiermee wilde Sneep gewoon zeggen, dat Melian eerst moest uitzoeken of ze Remus terug wilde of niet. "Je geeft te rap je gevoelens op voor Remus, hij is nu momenteel op zijn dochter aan het letten, zonder dat die dochter weet dat het haar vader is... Het wordt tijd dat je Amber vertelt wie haar vader is..." Ondertussen had hij zijn toverstok al weer weg gestoken, omdat Amycus het hazenpad had gekozen.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

213 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 9:57 pm

Chrisitna knitke ze was het overduidelijk eens met haar echgenoot."kom je mee terug melian?V"roieg ze hoopvol ze vond he their neit save

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

214 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 9:59 pm

Melian zuchtte. "Amycus is helemaal niet zo kwaad als jullie allemaal denken. Hij is echt harstikke lief voor me." zei Melian. Ze stond op en keek Severus recht aan. "Echt." zei ze verzekerd. Melian zat dan wel in de knoop met haar gevoelens, maar het was nog steeds geen misdaad om met Amycus te zoenen.

Profiel bekijken

215 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 10:01 pm

Severus bleef zijn zus in de gaten houden. "Ik ga niet meer preken, dat heb ik al genoeg gedaan, maar ik vraag je gewoon om geen overhaaste beslissingen te gaan nemen. Als je Remus terug wilt moet je voor hem vechten en je niet laten afleiden door een stom wicht als Tops." zei hij iets té strijdlustig tegen Melian en keek toen pas eens naar Chris en vroeg zich af hoe zij erover dacht.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

216 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 10:07 pm

Chrisditna keek evrnbaast, sinds waarneer wilde hij melian en remus bij elkaar hebben? "kom je nu mee melian in de gorte zaal zijn we stukke veiliger dan hier!"riep ze uit

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

217 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 10:10 pm

Severus had er zich al lang bij neergelegd dat Melian stapel was op Remus, maar had nooit de moed gehad om het aan de anderen te vertellen dat hij het oké vond. "Als ik jou en Amycus zie, heb ik het gevoel dat er wat niet klopt, maar wanneer ik je met Remus zie, ben je in je element. Je past bij hem en niemand anders. Remus is je grote liefde Mel en voor je grote liefde moet je vechten, kijk maar naar Chris en mij... We hebben een paar keer gevochten en zijn erg gelukkig samen..." hij hoopte dat hij zijn punt duidelijk had gemaakt aan zijn zus.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

218 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 10:11 pm

Melian liep achter haar broer en schoonzusje aan. "Je je hebt gelijk, Sev." zei Melian. Ze bleef liever zitten waar ze zat, want nu moest ze Remus weer onder ogen komen, maar Christina had wel gelijk en Melian stapte de grote zaal weer binnen en ze keek waar haar dochter was. Ze luisterde naar wat hij zei en ze omhelsde Severus spontaan. "Ik weet niet of ik het kan en waarschijnlijk ziet Remus me niet meer door het -ik heb een dochter voor je verscholen- gebeuren." zei Melian.Laatst aangepast door MissSnape op zo okt 25, 2009 10:14 pm; in totaal 1 keer bewerkt

Profiel bekijken

219 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 10:14 pm

Chrisitna knuffelde melian stevig. "we willen je neit wkitj mels,w e houde van je en ik weet zemker dat remus je eliver heeft dan tops."Zei ze rusitg ze vond tops redelijk aaardig maar het voelde niet juist dat remus met haar was.

amber sprong weg van remus en rende haar medoers armen in toenz e haar za.g
'mama!"rip ze blij

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

220 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 10:15 pm

Melian liet Severus los en ze omhelde haar dochter. "Am, hoe voel je je nu?" vroeg Melian en ze was bezorgd om haar. Ook wilde ze niet dat Amber over Remus begon, dus praatte ze er alvast overheen.

Profiel bekijken

221 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 10:19 pm

Sneep omhelsde zijn zus terug en hoorde dat Melian het onderwerp 'remus' meet waar amber bij was. Hij keek melian waarschuwend aan. "hoe eerder je het haar vertelt, hoe beter..." zei hij rustig en liep toen naar zijn eigen dochter en omhelsde haar. "alles in orde luthien?" vroeg hij bezorgd.

Tops kwam Anderling tegen en samen duelleerden ze tegen Rabastan Van Detta.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

222 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 10:23 pm

Luthien knitke lachend en knuffelde hem stevig. "ja papa het gaat prima."Vroeg ze ze was dol blij da thaar oduers in orde was


"nog steeds beroerd mams en wa tmoet je me van oom sev vertellen?V"Roeg z evragend

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

223 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 10:28 pm

Severus keek even naar Remus "is er wat gebeurd toen we weg waren?" vroeg hij serieus. Hij hield nog steeds een arm om zijn dochter heen en was erg blij dat er niets met haar was gebeurd.

Tops werd geraakt met sectumsempra en viel op de grond. Anderling maakte komaf met Rabastan en probeerde tops te verzorgen, het lukte haar, behalve de wonde op haar stokarm en hartstreek bleef. Anderling nam tops op en begeleidde haar naar de grote zaal waar ze hulp vroeg van poppy om haar te verzorgen.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

224 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 10:28 pm

Melian keek eventjes kwaas naar Severus. "Bedankt Severus." Snauwde ze. Melian keek naar Amber en legde haar hand op haar schouder. Melian keek even waar Remus was en wenkte toen naar hem dat hij naar hun toe moest komen. Melian wende zich weer tot Amber. "Die man, die net de hele tijd bij je was hé, Am. Professor Lupos. Dat Am.... *stilte* Dat is je vader." zei Melian nog steeds met de bekende moeilijk het. Al was het wel makkelijker dan ze het aan Remus had moeten vertellen.

Profiel bekijken

225 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 10:41 pm

rmus schudde zijn hoofd."alles is in orde gewees.t"Zie hijr usitg tegen hen, en hij keek naar melian dnakabar dat ze het ha dvertlet.


amber keek vol verbazingf."Dus me vader leeft nog terwijl jij altijd zei dat hhij dood waS?"Vrog ze de tranen stroomd eover haar wange.

Chrisitna knfufelde haar amn en dcothe rook stevig en blij dat hun neits was ze keek ebzorgt naar melian en remus en amber

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 9 van 12]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum