Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

The Lost Girl

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 6 van 12]

126 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 12:09 pm

"Das ook niet leuk..."Zei Chrsitian die eht erg vond voor haar schoonzusje. Ze knuffelde haar medelevend. "ik wee tal een verjaardags cadue voor je."Zie ze toen alchendm, ze zou een dikke cheque geld geven/

Luthien keek anar haar vader."Voor echt geld?"Vroeg ze hoopvol en met een happy big smile on her happy face aan haar vader. Ze keek hem uitdagent aan f die eht wel aandurfde.


Remus grijnsde naar haar."gewoon kwam hier wel een svroeger enhet eten is er gewleidg ud.s"Zei remus nonchalant hij ahalde ze shcoduers evne op en begleide tops anar binnen.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

127 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 12:16 pm

Melian grinnikte. "Als het maar niets duurs is, dan vind ik het goed." zei Melian en ze liep rustig door het kasteel heen. Hopenlijk zouden ze niemand tegen komen, anders moet Melian weer iets laten ontploffen.

Profiel bekijken

128 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 12:42 pm

Chrisitna keek haar aan en glimalchte. Ze had zelfs een paar idieetjes. "Zullen we naar zweinsveld niemand kent je toch daar."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

129 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 12:46 pm

Melian knikte. "Goed idee." zei ze. Melian vond dat veiliger klinken dan hier op Zweinstein en het gevaar dat ze Remus hier kon tegenkomen.

Profiel bekijken

130 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 12:52 pm

Christina glimalchte naar haar en ebgleiden aha naar buiten, ze had haar toverstok bij zich mcoth eht gruwlijk mis lopen dan hadden ze ene toevlcuht ding.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

131 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 12:54 pm

Melian hoopte maar dat er niks mis ging. Ze zag de lichtjes van Zweinsveld al. Ze vroeg zich af hoe het met Amber ging.

Profiel bekijken

132 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 1:10 pm

"het gaat goed met amber anders had je al een aptronus gehad!"zei chrisitna die dudielijk door had wat er aan de hnd wa glimalchend keek ze haar aan en ze liep rusitg vede."Zullenw e ergens wat gaan drinken?"

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

133 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 1:15 pm

Melian grinnikte. "Ja is goed." zei ze en Melian vond het echt heel gezellig met Christina. Het was alweer een hele lange tijd geleden toen zij en Christina iets voor het laatste hadden gedaan.

Profiel bekijken

134 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 1:19 pm

Chrisitna gliamlchte."ik ebtaal.zËiz e vorlijkt egen ahar."kom we gaan anar dat ene leuke resutrantje je weet wel welke ik ebdoel."Zei ze grijznend

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

135 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 1:21 pm

Melian keek naar Christina. "Aha, die!" zei Melian en ze snapte al welke Christina bedoelde. Daar gingen ze samen vroeger altijd heen tijdens uitjes naar Zweinsveld en Melian had dat altijd heel erg leuk gevonden.

Profiel bekijken

136 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 1:23 pm

Christina keek melian glimalchend aan. Ze begleid ehaa rnaar binnen en ahd geen diee van dat remus en tops heir egrens ook zaten. "wie weet kom je wat lekkers tgeen."laagde chris.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

137 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 1:24 pm

Melian ging zitten in een hoekje ergens achterin en had alweer niet door dat Remus hier was. "Nou, misschien.. Maar hoop het eigenlijk niet." zei Melian met een glimlach.

Profiel bekijken

138 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 1:36 pm

Chrstina haalde twee nboterbiertjes en ging rusitg naast ahar zitten met haar rug richting remus en tops die ze neit zag. ze gf haar het glas aan. 'ik vind het fijn dat je er weer is bent."zie ze gmeened

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

139 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 3:46 pm

"Ja ik vind het ook weer fijn om terug te zijn hier. Het doet me toch weer goed en ik heb jullie allemaal enrom gemist, maar dat weet je." zei Melian met een glimlach.

Profiel bekijken

140 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 4:41 pm

Tops knuffelde Remus even om hem te bedanken en ging met hem naar binnen. Nu zat ze aan een tafeltje in het restaurant met een rode wijn in haar handen. Ze keek haar lief gelukzalig aan, heel even vroeg ze zich af om Remus haar ooit zou vragen om te trouwen, maar besloot daar deze avond ook niet over te praten. "Hoe gaat het met je lessen?" vroeg ze, omdat ze even op niets beter kon komen. Ze had twee zwartharige vrouwen zien binnenkomen, maar had geen tijd genoeg gehad om hun gezichten te herkennen.

Sneep keek naar zijn dochter en dacht na, maar al snel kwam hij met zijn antwoordt. "Neen" zei hij "Ik wil van jou geen gokverslaafde maken of je moeder vermoord me." zei hij serieus. "We kunnen wel rond alle andere dingen spelen, maar niet voor geld." zei hij rustig en hoopte dat Luthien hem zou begrijpen.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

141 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 10:13 pm

Luthien knitke haar meoder was echt eng als ze boos was dus die aakte ze ook neit graag kwaad."is goed mama is dood eng als ze boos is.zëiz e lachend christina had niet vaka ruzie emt seveurs maar de laatste keer vlogen er glazen anar haar vaders hofd die gelukig alelnmaal mis waren.

Christina dronk rusitg van ahar dirnkn en verlsitke ich half toen ze tops herkenede en rmeus ook ze deed zo normaal mgoenlijk of er neits aan de hand was


remus keek ahar aan en zat met ze rug erna toe dus hij zag nog nisk rusitg dronk hij ook van de wijn."Het word een leuke avond.zëi hij. "en met me lessen gaat het prima, het kan neit ebter zlef.sZëi hij gemeend

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

142 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 10:19 pm

Melian keek verbaast naar Christina en ze kon net zoals Severus heel goed 1 wenkbrauw optrekken. "Wat is er, Chris?" vroeg Melian nog steeds vol van verbazing.

Profiel bekijken

143 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 10:31 pm

:"niets melletje."Zei ze gerustlelent.dácht gewoon da tikw at zag maar is net zo."Zei ze ze widle de sfeer neit ebderfen.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

144 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 10:34 pm

Melian keek nog eventjes verbaast, maar dat verdween alweer snel. "Weet je het zeker?" veoeg Melian en ze keek Christina diep doordringent aan zodat Melian kon pijlen of Chrstina loog of niet.

Profiel bekijken

145 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 1:26 pm

Sneep keek naar zijn dochter aan "Je hebt gelijk, ik moet zeggen dat ik ook bang van haar word als ze echt kwaad op me is..." gaf hij eerlijk aan haar toe. "Gelukkig wordt ze niet veel kwaad..." zei hij met een opgeluchte zucht erbij. "Waarom zullen we spelen? Extra hulp minuten van mij voor je huiswerk?" zei hij, het klonk misschien stom, maar dat was het eerste dat hem te binnen schoot.

Tops had geen interesse voor de rest van het restaurant, enkel voor de man die voor haar zat. Ze glimlachte toen ze hoorde dat hij het prima had met zijn lessen in Zweinstein en glimlachte tevreden. "Ik ben heel erg blij voor je..." zei ze rustig en nam een slok van haar rode wijn.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

146 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 1:53 pm

Chrisitna was slechste leugenaar ooit zcuhte toen."Zweer je kalmt e blijven en neit te flippen?V"roeg zr toen rutg
aan haar schoonzusje die wist hoe ze kon zijn.

Luthien lachte."de helle school is bang voor je en niet voor mama en jij bent dan wel weer bang voor ahar als ze boos is weet je hoe grappig dat is papa?"Vroeg ze lachend en ze knitke dat het goed was als zx ed aaorm speelde ze had namelijk erg vaak zijn huuiswerk hulp nodig.

Remus keek ahar aan en ahd ahar hand vast. "dankje.Zëi hij gemeend."hoe agat eht met je werk?V"roeg hij rusitg

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

147 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 2:01 pm

Sneep grinnikte even toen Luthien hem wees op het grappige van de situatie. "nouja, misschien heeft de school jou moeder nog nooit kwaad meegemaakt..." zei hij in een poging zich daarin te verdedigen. Hij was rustig gaan zitten aan tafel en keek nog even naar Amber die nog steeds lag te slapen. Hij hoorde zijn dochter instemmen op zijn voorstel. "Dan spelen we daarvoor..." zei hij rustig en begon de kaarten te verdelen.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

148 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 2:05 pm

"Ik kan me herrineren dat mama drie keer boos op je is geweest, 1x omdat je sirius had laten pakken(hp3) en hem nie tgeholpen had te ontsnappen, 1x odmat ze dacht dat je haar bedroog terwijl je gewoon geheime missie's voor perks deed, en 1x omdat jij dacht dat mama je bedroog en ze daarom boos werd dat je aha rneit vertrouwde." ze grinitke de derde ruzie wa shaar meoder eht wkaads van allenmaal geweest toen dacht ltuhien echt dat ze elkaa rnog wat zouden aandoen.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

149 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 2:16 pm

Sneep zuchtte, de derde keer dat Chris was kwaad geweest was hij ook erg geschrokken van haar temperament. Hij was de tel toen kwijt gespeeld van de spullen die naar zijn hoofd werden gesmeten. In het begin had hij die dingen nog met magie weg gedaan, maar toen hij merkte dat ze daarom nog kwader werd had hij zijn stok op de grond gesmeten en haar rustig laten begaan. Hij herinnerde zich nog dat hij haar pas stukken kalmer had gekregen door haar plots op de mond te beginnen zoenen. "ondanks die drie hevige ruzies, zijn we nog steeds samen en houden we des te meer van elkaar..." gaf hij aan Luthien toe.

Tops hield zijn hand stevig vast en keek hem in de ogen aan. "Mijn werk verloopt best nog prima, soms krijg ik wel eens van die idiote vragen van zwaderraars of eerstejaartjes, maar het valt best nog mee. Het is gewoon leuk om mee te zorgen voor de veiligheid van iedereen op zweinstein." vertelde ze naar waarheid, ze had het meeste last van de zevende jaars van zwaderrich en van de fopgeest Foppe.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

150 Re: The Lost Girl op zo okt 25, 2009 2:22 pm

"ik dacht echt dat ze je gign vermoorde, najah daar was ze ook toe instaat toen ze dacht dat je vreemd ging, het heft dageng eduurt voor ze je geloofde."Ze lachte evntje,s en vodn eht nu wel grappg ze wist ook nog goed hoe de laaste ruzie afgelopen wads. "ik ben blij dat jullie nog samen zijn, ik zou m ouders neit uti elkaar willen hebbe.Zëi ze gemeend met ene grote girjns


"als de zwaderaras t elastig zijn meot ej mij maar roepen of een andere leraar dna straf ik xe."Zei hij rusitg

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 6 van 12]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum