Een plek om te RPGen


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

The Lost Girl

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 5 van 12]

101 Re: The Lost Girl op do okt 22, 2009 9:50 pm

Chrisitna keek haar rustig ana en gaf haar even een stevige knuffel. "amber lijkt emt de dag meer en meer op je."zei ze naar waarheid tegen melian.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

102 Re: The Lost Girl op do okt 22, 2009 10:11 pm

Normaal zou een moeder blij zijn als ze te horen zou krijgen als je kind op je zou lijken, maar Melian niet. "Straks komt Remus erachter." zei Melian alleen zonder haar blik van Amber af te halen. Ze keek Christina nu wel aan en hoopte dat Remus er nooit achterkwam.

Profiel bekijken

103 Re: The Lost Girl op vr okt 23, 2009 2:31 am

off kan je me over zwerkbal samenvatten als je zin hebt? en wilt?


"volgens mij vermoed hij al wat, hij kijtk elke kee rheel rveemd naar amber als z elangs loopt.Zëi chrisitna naar waahried tegen haar schoonzsje en ze keek ahar rusitg en wachtent aan.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

104 Re: The Lost Girl op vr okt 23, 2009 10:18 am

"Oh... fijn." zei Melian en ze zuchtte. "Hij mag het echt niet weten.. Amber zou het ook niet leuk vinden als ze er dan achterkomt dat hij iets met Tops heeft." zei Melian en ze keek Christina aan. Melian wist echt niet hoe ze ervoor kon zorgen dat Remus helemaal niks door zou hebben.

Profiel bekijken

105 Re: The Lost Girl op vr okt 23, 2009 10:27 am

Christina beet op haar lip en dacht al net zo diep na als melian. ën het is echt geen mognelijkheid dat je hem vertelt hoe de vork in de steel zit?"Vroeg zerusitg aan haar schoonzusje, ze zuchten. 'misschien wilt ie dan tegen amber ze mond houden als je uitlegt dat het vanwege tops rot voor der word?"

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

106 Re: The Lost Girl op vr okt 23, 2009 3:29 pm

Tops glimlachte toen Remus zei dat hij nog steeds met haar wilde eten vanavond. "Laten we afspreken dat we eens een avondje niet spreken over de familie Sneep?" vroeg ze toen, want ze had zin in een gezellige avond met hem.

Sneep keek naar Luthien en glimlachte even "zou jij niet wat bang worden als je omringd werd door vier mannen?" Hij keek zijn dochter rustig en afwachtend aan. Even wierp hij een blik op Amber die er moe uitzag.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

107 Re: The Lost Girl op vr okt 23, 2009 7:08 pm

Melian keek naar Christina. "Dat ga ik dus niet doen." zei ze verzekerd. Melian wist dat Remus het daar namenlijk niet bij zou laten en wel op Amber zou afstappen. Ze keek naar Severus en schoot in de lach toen ze hoorde wat hij zei tegen Luthien.

Profiel bekijken

108 Re: The Lost Girl op vr okt 23, 2009 7:21 pm

"dat is goed."Zei hij gemeend tegen ahar en hijz eonde haar even opnieuw daarnasoot hij haar in de armen en knuffelde haar stevig."je bent knap."flusiterde hij gepasioneert in haar oor en hij aiden ahar rug rusitg en zachtjes


"ligt eraan als het vier knappe mannen zijn."Zei ze met een scheinheuilig gezichtje en ze keek ahar vader palgent aan,

amber viel langzaam inslaap in bed ze vond eht fijn dat aha rfamilie om hen heen stond..

hristina lachte net zo hart mee met melian om haar echtgenoot en flusiterde toen. äls het is wat jij witl moet je dat houden zo."

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

109 Re: The Lost Girl op vr okt 23, 2009 7:26 pm

Sneep wou net ingaan op wat Luthien had gezegd toen hij zijn zus en vrouw hoorde lachen. Hij keek hun beide even serieus aan en glimlachte toen weer. Hij richtte zijn aandacht weer op zijn dochter "en wat als ze alle vier je volle aandacht opeisen?" vroeg hij toen. Hij was echt aan het overdrijven, gewoon omdat hij het fijn vond om iedereen met een glimlach te zien.

Tops genoot van de knuffel en hoorde wat hij zei. Ze mochten dan al bijna vier jaar samen zijn, toch maakte elk compliment van hem haar nog steeds tot blozen. Ze legde haar hoofd tegen zijn borstkas aan en sloot haar ogen. Ze genoot helemaal van zijn aanrakingen. "Ik hou van je..." zei ze tegen hem.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

110 Re: The Lost Girl op vr okt 23, 2009 7:30 pm

Melian ging op een stoel zitten en ze was blij dat Amber even in slaap was gevallen, dan zou ze waarschijnlijk sneller beter worden. "We zien wel hoe het eindigd." zei Melian en ze keek weer naar haar broer en nichtje. Ze had hun beide ook enorm gemist.

Profiel bekijken

111 Re: The Lost Girl op vr okt 23, 2009 8:49 pm

"Tja papa dat overleef je niet als ik hoor wat ik dna doe."plaasgde ze, ze meende het totala neit dat ze dan gewoon ene gnag bang zou beginnen maar dat zou haar vader ook wel snappen ze keek even vrolijk naar haar tante en meoder en knuffelde haar vader toen."ik zal wel een sutkje van je heel laten hor."zie ze vrolijk

Chrisitna keek ahar aan,"Zullen we een rondje gaan lopen?"Vroeg ze toen rusitg ana haar schoonzsuej, ze zoduen nu neiamdn emer tgeen kome, iedereen zou nu van de gangen zijn

:"ik ook van jou tops."Zei hij rusitg en hij ksut ehaar evne oop de wang, vervoglens liet hij haar los."Gaan we dan maaR?"Vroeg hij rusitg.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

112 Re: The Lost Girl op vr okt 23, 2009 8:52 pm

Melian knikte toen ze eerste de klok had gecheckt. Het liep al tegen twaalfe. "Wij gaa even een rondje lopen. Letten jullie op jezelf en Amber?" vroeg Melian aan Luthien en Severus. Ze wou niet dat hun iets gebeurde als zij weg was samen met Christina/

Profiel bekijken

113 Re: The Lost Girl op vr okt 23, 2009 11:15 pm

Sneep keek even gespeeld streng naar zijn dochter, maar lachte toen ze zei dat ze toch nog IETS van hem zou overlaten. "Dankje luth..." zei hij gemeend en drukt een kus op haar voorhoofd. Hij keek naar Melian en knikte "Ik zal geen minuut van Amber wijken..." zei hij kalmerend tegen zijn zus. "Passen jullie ook goed op jullie zelf... Ik hou teveel van jullie om jullie lang te moeten missen..." Hij stond op en gaf zijn zus een kus op de wang en Chris kuste hij even op de mond. "veel plezier dames..." zei hij en ging weer naast Amber zitten.

Tops drukte een kus op Remus zijn lippen en knikte toen. "ja, we gaan... anders komen we nooit tot het eten..." zei ze en glimlachte even.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

114 Re: The Lost Girl op vr okt 23, 2009 11:22 pm

"Dankje schat."zei ze alchend tegen haar man en ze keek melian aan."Zullen we wat te ewten gaan zoeken in de keuekns ik heb nog neit eens avond gegeten heb jij al gegeten?V"Roeg ze toen rusitg en glimalchend tegen ahar shcoonzusje je kon emrken dat christina erg vrolijk wad momenteel

Remus knitke en sleog ene arm rond ahar shcoduers."Goed ik weet een mooi resutrant.zËi hij rusitg tegen aha rne hij liep richting de utigang met haar


Luthien keek hem aan en rinitke nog na, ze keek anar amber."Geen zorgne mels."Zei ltuhien pelchtig en ze keek ahar vader aan, ze rekte zich even uit.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

115 Re: The Lost Girl op vr okt 23, 2009 11:26 pm

Melian keek naar haar broer en vloog hem nog eventjes om de hals. Af en toe leken ze met z'n tweeen nog net een stel tieners, maar dat waren nou typisch Melian en Severus en dat begrepen maar weinig mensen. "Dank je hé, Sev. Voor alles. Ook dat ik bij je mag slapen enz." zei Melian lief en ze liep terug naar de deur en keek nog eventjes naar haar broer.

Profiel bekijken

116 Re: The Lost Girl op vr okt 23, 2009 11:31 pm

Christina glimalchte."ik ben blij dat jij en sev het zo goed kinnen vinden mel echt waar."Zei ze gemeend tegen ahar schoonzusje.'hij houd ondoenlijk veel vamn je weet je daT?"

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

117 Re: The Lost Girl op vr okt 23, 2009 11:32 pm

Melian glimlachtte. "Jaa.. Sev en ik hadden vroeger alleen elkaar. Volgens mij heb jij zo'n band namenlijk ook wel met Sirius of niet?" vroeg Melian en ze dacht eigenlijk liever niet terug aan haar jeugd, die echt een hell was. "Ik hou ook van Sev en dat weet ie." zei Melian lief.

Profiel bekijken

118 Re: The Lost Girl op vr okt 23, 2009 11:33 pm

Sneep keek glimlachend naar zijn zus die nu aan de deur stond. Hij herinnerde zich hoe hij vroeger voor Melian had gezorgd en dankzij die situatie waren zij twee erg close geworden. "Je weet dat je altijd op mij kunt rekenen zusje, ik ben er altijd voor jou geweest en zal dat ook altijd blijven..." Hij keek naar Chris en was blij dat ze het goed kon vinden met zijn zus. Hij had geboft dat die twee hartsvriendinnen waren, het was trouwens ook dankzij een klein stukje van Mel dat Christina en hij een koppel waren geworden.

Tops sloeg een arm om zijn middel en liet zich vrijwillig met hem meevoeren. "Je maakt me zeer benieuwd, Reem..." zei ze en glimlachte naar hem. Heel even drukte ze een kus op zijn wang.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

119 Re: The Lost Girl op vr okt 23, 2009 11:36 pm

Melian glimlachte. "Je mag ook altijd naar mij toekomen hé." zei ze lief. Ze was echt heel gehecht aan Severus, als hem iets zou gebeuren, dan zou Melian zichzelf echt van kant maken.

Profiel bekijken

120 Re: The Lost Girl op vr okt 23, 2009 11:49 pm

Christina keek naar de twee en glimalchte ze knuffelde melian even, en wachten tot ze zou komen. Ze vond het heelrijk met haar te praten."Zo band heb ik zeker met sirius, sirius heeft me ontbelbare keren gered en verzorgt."Zei ze gliamclehdnt egen ahar schoonzusje ten teken dat ze het begrepe


Luthien keek naar haar vader en zuchten even ze was blij dat haar familie zo hecht was."ik ben blij emt zo familie als die wij hebben eidereen is aardig voor elaka.r"zie ze rusitg tgeen hem en ze knfufelde haar vader even luth was echt gek op hem


remus keek ahar aan en lijden aha rlachrn naar buitne. het is wel even lopen hoor.Zëi hij zahcjte.s

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

121 Re: The Lost Girl op vr okt 23, 2009 11:51 pm

Melian keek naar Christina. "Zullen we maar gaan dan?" vroeg ze. Melian had haar toverstok bij haar en ze keek nog even naar Severus en Luthien. "Als er iets gebeurd met Amber, dan moeten jullie me een patronus sturen, okee?" vroeg Melian en ze keek hun nog steeds aan.

Profiel bekijken

122 Re: The Lost Girl op vr okt 23, 2009 11:56 pm

"Dat weet ik" zei hij tegen zijn zus. Hij keek Luthien aan "Ik ben blij dat jij blij bent..." zei hij en knuffelde haar ook even. "Het is moeilijk om een Sneep te leren kennen en er mee om te gaan, maar eens mensen dat doen, blijven ze eeuwig aan elkaar vast." Hij keek even met een glimlach naar zijn zus en Chris. Zij ogen bleven even op Chris hangen, het had een tijdje geduurd voor hij haar in zijn hart had toegelaten, maar sinds hij dat had gedaan, is hij nooit erg ver van haar geweest. Rustig keek hij weer naar Melian "Je zult de eerste zijn die het zal horen..." stelde hij haar gerust.

Tops keek naar Lupos. "Dat vind ik helemaal niet erg, lieveling... Zolang ik bij jou ben vind ik het meer dan fijn..." Rustig kuste ze hem even in de hals.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

123 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 12:08 am

Christina glimalchte en begleiede melian mee naar buiten."je word echt steeds knapper trouwens wist je dat?Vroeg cjhrisitna toen, ze vond altijd al dat ze verbleekte bij melian';s schoonheid. "wat heb je allenmaal in frankrijk gedaan??"Vroeg ze toen rustig aan haa rzschoonzusje. ze was er beneiwud naar christina zou wel emer willen reizne amar voor gene goud zouz e haa rechtgenotot e lang wileln laten, of haar dochter


ltuhien keke ahar vader rustig aan/
Spelletje doen?"Vroe ze leif aangezien haar nichtjes toch sliep."pokeren?"Vroeg ze toen scheinheilig aangezien ze er erg goed in was en meestal haar vader blut oprobeerde te spelen,

r5emus keek tops aan hij begleide haar veder."We zijn er."Riep hij toen ze bij een romantich resturantje waren gekomen.

Profiel bekijken http://therpgworld.forumactie.com

124 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 12:15 am

Sneep keek naar Luthien en knikte toen ze voorstelde om te gaan pokeren. "is goed" zei hij en stond recht om de pokerfiches en een spelkaarten uit te halen. Hij verdeelde de kaarten en liet zijn dochter eerst beginnen. Af en toe wierp hij een blik op Amber, maar die leek diep in dromenland te zijn.

Tops keek naar het restaurant waar ze voor stonden. Het zag er supergezellig en romantisch uit. "wauw Remus..." zei ze vol bewondering. "Het ziet er echt perfect uit, dankje lieve schat..." en ze drukte een lange zoen op zijn lippen. "Hoe heb je dit gevonden?" vroeg ze puur uit nieuwsgierigheid.

Profiel bekijken https://www.facebook.com/jolienvl

125 Re: The Lost Girl op za okt 24, 2009 11:44 am

Melian grinnikte. "Ik vind van niet, maar als jij het zegt." zei Melian met een glimlach. Ze keek om haar heen. "Uhmmm. Eigenlijk werk ik daar alleen maar." zei ze. Melian moest daar echt hard werken anders kwam ze niet rond.

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 5 van 12]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum